Προς το περιεχόμενο

Μετακινηση στη Γερμανια

PotirasK.O

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι ρε Γιωργο αλλα μετα τις 5:30 το απογευμα τι ωρα εχει δρομολογια??

παει απ'ευθειας στο darmstant η πρεπει να πάω αλλου και απο εκει να παρω αλλο?

αυτα ειναι που θελω να μαθω....

Δημοσ.
ε ναι ρε Γιωργο αλλα μετα τις 5:30 το απογευμα τι ωρα εχει δρομολογια??

παει απ'ευθειας στο darmstant η πρεπει να πάω αλλου και απο εκει να παρω αλλο?

αυτα ειναι που θελω να μαθω....

Μην ανησυχείς καθόλου...το Darmstadt απέχει κάνα 20 λεπτο από το αεροδρόμιο...και τα τρένα έρχονται συνήθως ανά 20/40 λεπτά μέχρι αργά το βράδυ...

για λεωφορίο δεν ξέρω αν πάει απευθείας γιατί είναι άλλη πόλη ..οπότε κοίτα να πάρεις το τρένο για να σε πάει κατευθείαν

Δημοσ.

Παιδια στηριζομαι απολυτα σε οσα μου πειτε!!!!( σκεφτειτε πως δεν ξερω αλλη γλωσα εκτος απο την καλυτερη δηλαδη την Ελληνικη ( ετυχε βεβαια !!!!) )

Δηλαδη στανταρ εχει τραινο απ'ευθειας? ( να μην ψαχτω για λεοφωρειο δηλαδη... )

Απο τον σταθμο στον κύκλο της φωτο που παραθετω θα παρω το τραινο ???

Να ειναι καλα το google earth !!!!!!

εχει να πεσει γελιοοοοοοοοοοοο.................

δειτε και το link που εχω παραπανω για σιγουρια.

ευχαριστω παντως,,,

post-160535-129063092196_thumb.jpg

Δημοσ.
Παιδια στηριζομαι απολυτα σε οσα μου πειτε!!!!( σκεφτειτε πως δεν ξερω αλλη γλωσα εκτος απο την καλυτερη δηλαδη την Ελληνικη ( ετυχε βεβαια !!!!) )

Δηλαδη στανταρ εχει τραινο απ'ευθειας? ( να μην ψαχτω για λεοφωρειο δηλαδη... )

Απο τον σταθμο στον κύκλο της φωτο που παραθετω θα παρω το τραινο ???

Να ειναι καλα το google earth !!!!!!

εχει να πεσει γελιοοοοοοοοοοοο.................

δειτε και το link που εχω παραπανω για σιγουρια.

ευχαριστω παντως,,,

έχει έχει μην ανυσηχείς :-):-)

Θα πας στα τρένα (αν χαθείς ρώτα κανέναν :mrgreen: ) και παντού έχει χάρτες στους τοίχους που γράφουν τι ώρες περνάνε τα τρένα προς τα που πάνε κτλ...πχ γράφει 17:00 και από κάτω γράφει όλα το δρομολόγια ...πχ 17:02 Darmstadt από τις γραμμές 6.

δες εδώ fahrplan_l.gif

αριστερά γράφει ώρα αναχώρησης,μετά στην μέση το δρομολόγιο και δεξιά από πια γραμμή θα το πάρεις.Αν έχει στο σταθμό τους ηλεκτρικούς χάρτες που δείχνει αυτόματα πότε έρχεται το τρένο,κοίτα πρώτα αυτά ...αν δεν δεις πουθενά darmstadt ψάξε τους άλλους χάρτες....αλλά οκ όλα αυτά είναι και περιττά μπορείς και απλώς να ρωτήσεις τρένο προς darmstadt εκεί στο Information και θα σου πούνε.εισητήριο μην ξεχάσεις να βγάλεις.Αμα σε πιάσουν θα σου κάνουν ολόκληρη ιστορία μπορεί και να σε καταβάσουν από το τρένο στην μέση του πουθενά :lol:

απότι διάβασα τώρα όμως έχει και λεωφορίο κατευθείαν μόλις βγένεις από το αεροδρόμιο...είναι το Air-liner και είναι έξω από το TERMINAL1.

Τέλος αυτά που σου γράψαμε για τα τρένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ γιατί πολλές φορές πριν το καλοκαίρι πολλές γραμμές βρίσκονται υπό εργασίες και θα πρέπει να πας από το Frankfurter Hauptbahnhof πρώτα.

Δημοσ.

Τέλος αυτά που σου γράψαμε για τα τρένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ γιατί πολλές φορές πριν το καλοκαίρι πολλές γραμμές βρίσκονται υπό εργασίες και θα πρέπει να πας από το Frankfurter Hauptbahnhof πρώτα.

Κατι τετοιο εμαθα και εγω και ειπα παει θα κοιμηθω το βραδυ σε κανενα παγκακι!!!

Δηλαδη σε περιπτωση εργασιων θα πρεπει πρωτα να παρω τραινο απο αεροδρομια προς

Frankfurter Hauptbahnhof και απο εκει για darmstant !!!!! ( ωραια , να παρω κ καμια κουβερτα για το βραδυ !!!!! )

( το ψωμι της ξενιτιας ειναι ξεροοοοοοο , το νερο της θολο και το στρωμα σκληρο.....)

Δημοσ.

PotirasK.O για darmstadt πανε κ regionalbahn (κατι σαν προαστιακός) κ το S-bahn π.χ ενας τρόπος ειναι να παρεις το S9 για Φρανκφούρτη (κεντρικό σταθμό) κ εκει να αλλάξεις στο S3 Που σε παει σφαίρα Darmstadt (κεντρικό σταθμο)!!

Δες εδω φωτοφραφια των δικτυων τρενων της περιοχής:

PLA__Schienennetzplan_3Dgr,property=image.gif

κ η ενωση συγκοινωνιών στη περιοχή λεγεται Rmv:

http://www.rmv.de/auskunft/bin/jp/query.exe/dn?ld=14.25&L=vs_rmv&seqnr=1&ident=25.01842825.1274965509&OK#focus

κ απο οσο βλεπω υπαρχει καθημερινά κ λεωφοριο απο το αεροδρόμιο για darmstadt

(στο συγκεκριμενω site βαλε κ μερα κ ωρα για να σε βγαλει ποιος τροπος ειναι ο πιο γρηγορος)

Δημοσ.

Απ'οτι βλεπω παιδια εχει 40 τροπους να φτασεις στον προορισμο σου.

Θα παω και θα δω τι θα γινει!!!! ( ο θεος βοηθος )

ευχαριστω

Δημοσ.

Ευτυχώς τρόποι πολλοί το ζήτημα ειναι την ωρα που θα φτάσεις να χρησιμοποιήσεις των πιο γρήγορο-φθηνο! Ρωτα κ τους ελληνες που θα περιμενουν τους γνωστούς τους μολις πάρεις τις βαλίτσες σου, δεν πιστευω να μην σε βοηθήσουν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...