Προς το περιεχόμενο

GoldenDeals.gr

censOred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι πολλες επιλογες για να κανουμε τα νυχια μας, να κανουμε αποτριχωση, να κανουμε τα μαλια μας, να κανουμε μασαζ κλπ. Οι περισσοτερες ειναι αερας κοπανιστος.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι πολλες επιλογες για να κανουμε τα νυχια μας, να κανουμε αποτριχωση, να κανουμε τα μαλια μας, να κανουμε μασαζ κλπ. Οι περισσοτερες ειναι αερας κοπανιστος.

ναι ... το παρατήρησα και εγώ αυτό που λες! αλλά υπάρχουν αρκετά τέτοια site και όλλο κάπου μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις!

Δημοσ.

κ θα συνεχίσει κ ετσι, η κοπέλα μου δουλευει σε ενα ινστιτούτου αισθ. εδω σαλονικη κ με ελεγε οτι πέρασε η κοπέλα το goldend κ κάνανε το κονε για σύντομα! :lol:

Δημοσ.
κ θα συνεχίσει κ ετσι, η κοπέλα μου δουλευει σε ενα ινστιτούτου αισθ. εδω σαλονικη κ με ελεγε οτι πέρασε η κοπέλα το goldend κ κάνανε το κονε για σύντομα! :lol:

οι γυναίκες είναι ο καλύτερος καταναλωτής!!! πως να το κάνουμε! και πάνε όλοι για το μεγαλύτερο κοινό !

---------- Προσθήκη 14-11-2010 στις 00:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 13-11-2010 στις 23:12 ----------

γράφτηκα τώρα στο http://www.musthave.gr μου φάνηκε πολύ καλό ! και μάλιστα θα γράψω και ξεχωριστό post όταν θα έχω χρόνο !!! παντού τα ίδια διαβάζω... για τις ίδιες σελίδες!

Δημοσ.

Που να ξερουμε αν ειναι κάλο αφου ακόμα δεν άνοιξε! Ας ανοίξει + να λειτουργήσει λιγο καιρό για να βγάλουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...