Προς το περιεχόμενο

GoldenDeals.gr

censOred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιαυτο λέω οτι το groupon προηγείται (πρόλαβε κ απλώθηκε πιο γρήγορα σε ολη την Ελλαδα σχεδόν) σε σχέση με τα άλλα!

Τωρα πιο βγαζει πιο καλλες προσφορές δεν μπορω να πω γιατι έπαψα να τα παρακολουθώ οταν κατάλαβα δοτι δεν απευθύνονταν σε μένα!

Το groupon ενώθηκε με άλλη μια εταιρία πρόσφατα (deal4real) και γενικότερα είναι παρακλάδι του groupon.com Επίσης βλέπω διάφορα περίεργα στις προσφορές στις άλλες πόλεις! Είτε έχουν κλείσει είτε δεν υπάρχουν ακόμη κλπ κλπ κλπ!

To GD είναι της Χρυσής Ευκαιρίας.

B)

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμας τι μας νοιαζει ποιος προλαβε και εξαπλωθηκε πιο γρηγορα; Καλυτερες τιμες να εχουμε και ας κανουν οτι θελουν. Εχουν καποιες προσφορες που αξιζουν αλλα εχουν και αερα εντελως. Για παραδειγμα ολες αυτες οι περιποιησεις ομορφιας βαζουν αρχικη τιμη μια αυθαιρετη υψηλη τιμη για να κανουν την εντυπωσιακη εκπτωση μετα. Ποιος θα δωσει πχ 88€ για τα μαλλια του; Κριση εχουμε ετσι;

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμας τι μας νοιαζει ποιος προλαβε και εξαπλωθηκε πιο γρηγορα; Καλυτερες τιμες να εχουμε και ας κανουν οτι θελουν. Εχουν καποιες προσφορες που αξιζουν αλλα εχουν και αερα εντελως. Για παραδειγμα ολες αυτες οι περιποιησεις ομορφιας βαζουν αρχικη τιμη μια αυθαιρετη υψηλη τιμη για να κανουν την εντυπωσιακη εκπτωση μετα. Ποιος θα δωσει πχ 88€ για τα μαλλια του; Κριση εχουμε ετσι;

εδω ο κοσμος καιγεται και αυτη χτενιζει το μ... (μαλλί) της... Ούτε ενάς-μια δεν το αγόρασε... Τρελή προσφορά!

Υποθέτω πως προσπαθούν για την ώρα να δουν τι είναι αυτό που "πουλάει" περισσότερο! Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη θα έπρεπε να μείνουν σε πολύ χαμηλές προσφορές με σχεδόν συμβολικές τιμές! Απο κει και πέρα εννοείται πως μπορουν να βρουν και προσφορές που είναι πιο ακριβές αλλά θα αξίζουν τον κόπο. Σαφώς όμως δεν γίνεται κάθε φορά να μας αφορά όλους η κάθε προσφορά! Σχετικα΄με την προσφορά που έχουν τώρα μη νομίζετε πως είναι κάτι υπερτιμημένο μιας και αρκεί να ρωτήσετε μια δεσποινίδα πόσο κοστίζει ένα πλήρες σετ ...κεφαλιού με κούρεμα, πλύσιμο, βαφές κλπ (πόσο μάλλον σε γνωστό μαγαζί όπως αυτό της προσφοράς) και θα δείτε πως και τα 80 ευρώ είναι ...λίγα (δυστυχώς)!

Εγώ ας πούμε αν παω για κούρεμα δίνω 20 ευρώ, αν όμως πάω κάπου στο Κολωνάκι, το ίδιο κούρεμα θα κάνει 40-50!

Πάντως δεν μπορείς ακόμη εύκολα να προβλέψεις τις αγορές που θα γίνουν σε κάθε προσφορά! Είδα και σε άλλα παρόμοια sites με προσφορές για φαγητό ας πούμε που πήγαν άπατες και ξαφνικά είδα 3000 άτομα να αγοράζουν το μασάζ!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα ειδα και εγω.Καλα ποτε θα προλαβουν να κανουνε ωριαιο μασαζ σε 3000 ατομα?

Κρατάει για μήνες η προσφορά οπότε λογικά θα τους προλάβουν! Εξάλλου δεν θα πάνε όλοι μαζί ταυτόχρονα!

:lol:

Δημοσ.

όποτε δεν έχει φαγητά και ομορφιά, καλά είναι.

Ανταγωνιστής του Goldendeals αυτή τη στιγμή δίνει πλύσιμο αυτοκινήτου με 0,9 ευρώ

Δημοσ.

Ανταγωνιστής του Goldendeals αυτή τη στιγμή δίνει πλύσιμο αυτοκινήτου με 0,9 ευρώ

Εαν το εγραφα εγω η καποιος που δεν εχει οικονομικη σχεση θα ηταν ενημερωση της κοινοτητας. Εαυ ομως κανεις διαφημιση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο οποίος ανταγωνιστής όπως παρατηρώ, έχει πάρει με τη σειρά όλες τις αντίστοιχες εταιρίες που συνεργάστηκαν με το goldendeals και πούλησαν πολύ, κάνοντας αντίστοιχες προσφορές με λιγότερα χαρακτηριστικά!

:lol:B)

Δημοσ.
Εαν το εγραφα εγω η καποιος που δεν εχει οικονομικη σχεση θα ηταν ενημερωση της κοινοτητας. Εαυ ομως κανεις διαφημιση.

αυτό που λες θα ίσχυε αν έβαζα affiliate link

τώρα αν ψάξει κανείς στο internet, πως θα κερδίσω εγώ από αυτό;;;;

και πως αποκλείεται και εσύ ή οποιωσδήποτε να έχει οικονομική σχέση τότε;;;

Αν ενοχλεί, το σβήνω άμεσα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απόσπασμα από την πρώτη σελίδα του http://www.livemycity.gr/

"Δεν έχετε πιστωτική;

Κανένα πρόβλημα! Eφόσον έχει ήδη συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων άρα ξέρετε ότι η προσφορά ισχύει μπορείτε να αγοράσετε με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Απλώς επιλέξτε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κατά τη διάρκεια της αγοράς σας! Μόνη προϋπόθεση να καταθέσετε την πληρωμή πριν τελειώσει η πώληση της προσφοράς στο LiveMyCity.gr!"

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

τώρα έμαθα και εγώ για αυτά το site! και πριν αγοράσω κάτι είπα να κάνω μια έρευνα! βλέπω εδώ έχει γίνει μια συζήτηση που μου έλυσε αρκετές απορίες ! )) ευχαριστώ!

πάντος είδα ότι πλέον υπάρχουν πολλά site που κάνουν προσφορές! και μου αρέσει αυτό! έχουμε μεγαλύτερη επιλογή !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...