Προς το περιεχόμενο

GoldenDeals.gr

censOred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
παρομοιο σιτε ανοιξε και εκεινο εντελως τυχαια αυτον τον μηνα και εχει ολοιδιο theme. το tsoonami.gr

Το οποίο είναι ίδιο με theme αντίστοιχου site στο εξωτερικό!

:rolleyes:B)

• Super Moderators
Δημοσ.
χαιρομαι που αφηνεις ασχολιαστα τα αλλα

Δεν σχολιάζω κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει! Δεν θεωρώ απαραίτητο να δω ασφάλεια κάπου που απλά δίνω το ονοματεπώνυμό μου (δεν ζητάει άλλες πληροφορίες!). Με ενδιαφέρει μόνο το κομάτι της πιστωτικής μου και τίποτα άλλο!

B)

Δημοσ.

57db3f5393fa4b08c81fa366b03eed0b.gif

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

• Η προσφορά ισχύει από 04/06/2010 έως και 31/12/2010
  • Το κουπόνι θα είναι διαθέσιμο μετά το τέλος της διαδικασίας της προσφοράς, δηλαδή στις 03/06/2010. Θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε από 04/06/2010.
  • Αφορά 12 επισκέψεις μόνο για το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο της Bodyline στο Σύνταγμα.
  • Η εκγύμνασή σας γίνεται με την επίβλεψη έμπειρων γυμναστών.
  • Χωρίς όριο χρόνου παραμονής στο γυμναστήριο.
  • Iσχύει για 1 κουπόνι ανά χρήστη.

http://www.goldendeals.gr/deals/5euros-Bodyline-gym

• Moderators
Δημοσ.
57db3f5393fa4b08c81fa366b03eed0b.gif

Δεν αναφερει στους ορους κατι οπως "καμια επιπλεον δεσμευση" και γι αυτο δεν το χτυπαω απο την ωρα που βγηκε. Αλλιως θα ηταν πολυ καλο. Αυτα πρεπει να διευκρινιζονται με ενα ΝΑΙ η ενα ΟΧΙ. Ασαφεις οροι ειναι κακοι και για τον πελατη και για την επιχειρηση.

Δημοσ.
Και εγω την πηρα πριν 2-3 ωρες και ενω ηταν επιτυχης η πληρωμη με την καρτα και την ειχε στην λιστα των "deals" μου, μολις πηγε η ωρα 12 και αλλαξε η προσφορα, εξαφανιστικε απο την λιστα των deals μου. E-mail ουτε σε μενα ηρθε ακομα.

2ον

Τωρα που την εχει στις προηγουμενες προσφορες λεει "Η προσφορά έληξε:

01:05

26/05/2010" ενω επρεπε να λεει 29-5-2010 0:00 ή ας πουμε 28-5-2010 23:59:59

Δηλαδη μονο στους 100 πρωτους θα δωσουν κουπονι;! (αφου τοτε εγινε ενεργη: Έγινε ενεργή στις 26/05/2010 01:05

με 100 αγορές)

3ον

Κανεις δεν το ειδε:

Ενω λεει στο goldendeals απο 19.50 μονο 1€ (κερδιζεις 18.5 ευρω), στο site της πιτσας η πιτσα αυτη δεν εχει 19.5 αλλα 11.60!! Καμια πιτσα του μεγεθους "οικογενειακη" δεν εχει 19.5€, η πιο ακριβη τους εχει 16.30€!

"Margherita

Tυρί μοτσαρέλα, σπέσιαλ σάλτσα ντομάτας. "οικογενειακη" 11.60€"

http://www.pizzahut.gr/menu.php?cat=4

Κατα τα αλλα βγηκαν καποιοι να μας πουν οτι "ναι ειναι τιμιο το site το γνωριζω απο μεσα, μαθετε πριν εκφερετε γνωμη" κλπ...

Α ρε Ελληναρες!! (που σε ρε Σαββοπουλε με το τραγουδι σου...)

19,50 εχει η πιτσα Μαργαριτα ΜΕ 4 υλικα αν πας να την φας σε εστιατοριο.

Η προσφορα του 1€ θα μπορουσε να ειναι μονο για να πας να την φας στο εστιατοριο (dine in) αλλα με την ιδια τιμη το έκαναν και για παραλαβη απο το εστιατοριο (take away).

---------- Προσθήκη στις 18:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:23 ----------

αξιζει να δωσετε προσωπικα στοιχεια στα σιτε περα απο την πιστωτικη, που δεν εχουν visa,ssl ktl verification,paypal,κρυπτογραφηση ktl ?

βλεπω εχει αρχισει και γινετε μοδα ..παρομοιο σιτε ανοιξε και εκεινο εντελως τυχαια αυτον τον μηνα και εχει ολοιδιο theme. το tsoonami.gr

Βλέπω πάντως οτι έχουν ασφάλεια συναλλαγών

https://sealinfo.thawte.com/thawtesplash?form_file=fdf/thawtesplash.fdf&dn=WWW.GOLDENDEALS.GR&lang=en

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Μακάρι να βάζανε και κάποιο προϊόν τεχνολογίας, όπως αποκωδικοποιητή, μας γεμίσανε στα φαγητά.

Πάντως το tsoonami.gr και το goldendeals φαίνεται να είναι το ίδιο script, μήπως ξέρει κανείς που βασίζονται και ποια άλλα site του εξωτερικού ακολουθούν αυτό το conceptqqq

Δημοσ.

Εχει ημερησιο πασο για Αλλου με 15€. Εαν καταλαβαινω καλα κανεις τα παντα εκτος απο 6G, κερματοφαγα και παιχνιδια που δινουν δωρα.

• Moderators
Δημοσ.
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Μακάρι να βάζανε και κάποιο προϊόν τεχνολογίας, όπως αποκωδικοποιητή, μας γεμίσανε στα φαγητά.

Πάντως το tsoonami.gr και το goldendeals φαίνεται να είναι το ίδιο script, μήπως ξέρει κανείς που βασίζονται και ποια άλλα site του εξωτερικού ακολουθούν αυτό το conceptqqq

May 17, 2010:

"Όχι μια, όχι δύο, αλλά τρεις φαίνεται πως θα είναι οι ελληνικές startups οι οποίες θα κονταροχτυπηθούν για το τίτλο του “ελληνικού Groupon”. Ο λόγος για τα Deal4Real, Tsoonami και GoldenDeals"

Εδω ολο το "αρθρο":

http://away.gr/2010/05/17/goldendeals-deal4real-tsoonami-greek-groupons/

19,50 εχει η πιτσα Μαργαριτα ΜΕ 4 υλικα αν πας να την φας σε εστιατοριο.

Η προσφορα του 1€ θα μπορουσε να ειναι μονο για να πας να την φας στο εστιατοριο (dine in) αλλα με την ιδια τιμη το έκαναν και για παραλαβη απο το εστιατοριο (take away).

Να μια εξηγηση επιτελους! Περιλαμβανει δηλαδη στα 19.50€, "κουβερ" η ειναι με τον σχετικο δημοτικο φορο; Και επειδη βλεπω οτι γνωριζεις -ισως απο μεσα (hut)- τα πραγματα, μπορεις να μας επιβεβαιωσεις οτι βαζουμε "δωρεαν" μεχρι 4 ΕΠΙΠΛΕΟΝ υλικα στην "pizza μαργαριτα του κουπονιου";

Δεν πηγε ακομα κανεις να την παρει/φαει; Παρατηρησεις επι της διαδικασιας (καταφερατε να βαλετε 4 επιπλεον υλικα ή μηπως ειναι 2 );

Δημοσ.

Εγώ πάντως μια χαρά την έφαγα... Πας στο κατάστημα με το κουπόνι εκτυπωμένο + αστ. ταυτότητα και αφού επιβεβαιώσουν τηλεφωνικώς το κουπόνι (δεν ξέρω αν το επιβεβαιώνουν με την GD ή την Pizza Hut), περιμένεις 15-20 λεπτάκια και παίρνεις την πίτσα της αρεσκείας σου. Συγκεκριμένα, πήρα μια Texas BBQ οικογενειακή με ζύμη Pan και την έκανα ταράτσα με 1€... :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
May 17, 2010:

"Όχι μια, όχι δύο, αλλά τρεις φαίνεται πως θα είναι οι ελληνικές startups οι οποίες θα κονταροχτυπηθούν για το τίτλο του “ελληνικού Groupon”. Ο λόγος για τα Deal4Real, Tsoonami και GoldenDeals"

Πες 4 να είσαι μέσα: http://www.livemycity.gr/

B)

Δημοσ.
May 17, 2010:

Εδω ολο το "αρθρο":

http://away.gr/2010/05/17/goldendeals-deal4real-tsoonami-greek-groupons/

Να μια εξηγηση επιτελους! Περιλαμβανει δηλαδη στα 19.50€, "κουβερ" η ειναι με τον σχετικο δημοτικο φορο; Και επειδη βλεπω οτι γνωριζεις -ισως απο μεσα (hut)- τα πραγματα, μπορεις να μας επιβεβαιωσεις οτι βαζουμε "δωρεαν" μεχρι 4 ΕΠΙΠΛΕΟΝ υλικα στην "pizza μαργαριτα του κουπονιου";

Δεν πηγε ακομα κανεις να την παρει/φαει; Παρατηρησεις επι της διαδικασιας (καταφερατε να βαλετε 4 επιπλεον υλικα ή μηπως ειναι 2 );

Κοίταξε, αν πας να την φας στο εστιατόριο, τότε θα πληρώσεις και όλα τα παρελκόμενα (δηλ. δεν περιλαμβάνεται κουβέρ, ποτά, δημ. φόρους και τα συναφή).

Ναι, η πίτσα Μαργαρίτα + 4 ΥΛΙΚΑ με το κουπόνι είναι 1€. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ πληρώνετε κάτι στην PIZZA HUT, το έχετε ήδη πληρώσει στο goldendeals. Επίσης μπορείτε αν θέλετε να ζητήσετε και απόδειξη από την PIZZA HUT για το 1€!

---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:59 ----------

Νεα προσφορά!

1d4e54f710d25da427fcabac9eef27b2.gif

Δημοσ.
Κοίταξε, αν πας να την φας στο εστιατόριο, τότε θα πληρώσεις και όλα τα παρελκόμενα (δηλ. δεν περιλαμβάνεται κουβέρ, ποτά, δημ. φόρους και τα συναφή).

Ναι, η πίτσα Μαργαρίτα + 4 ΥΛΙΚΑ με το κουπόνι είναι 1€. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ πληρώνετε κάτι στην PIZZA HUT, το έχετε ήδη πληρώσει στο goldendeals. Επίσης μπορείτε αν θέλετε να ζητήσετε και απόδειξη από την PIZZA HUT για το 1€!

---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:59 ----------

Νεα προσφορά!

1d4e54f710d25da427fcabac9eef27b2.gif

Το κουβερ εχει καταργηθει, κανεις πλεον δεν το χρεωνει. Κατι τριτοκοσμικες ταβερνες το χρεωνουν και καποιες αλλες το χρεωνουν εμμεσα σαν ψωμι, ασχετα εαν το παραγγειλεις η οχι. Οι πιτσαριες ομως δεν κανουν λαμογιες. Δεν υπαρχει περιπτωση να παω να φαω σε πιτσαρια αλλα πιστευω οτι οποιος το δοκιμασει δεν θα του ζητησουν κατι αλλο να πληρωσει. Εαν βεβαια πας με παρεα και παραγγειλουν και αλλα πραγματα τοτε ειναι λογικο να σου χρεωσουν τα αλλα πραγματα.

Δημοσ.

Εγω παντως πηγα κ την εφαγα εκει ζεστη ζεστη, οποτε παραγγειλα ακομα ενα Αυρα 1λτρ στα 2€, οποτε συνολο μου βγηκε 3€ (2+1)!!

Εννοειτε πως εβαλα αλλα 4 υλικα κ δεν πληρωσα κουβερ αλλα τσιμπισα ενα ορεκτικο πριν κ γλυκο μετα τσαμπε!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...