Προς το περιεχόμενο

GoldenDeals.gr

censOred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για διαφήμιση πρέπει να είναι .. απλά αντί να σου δώσουν τζάμπα την πίτσα , σου ζητάνε συμβολικά ένα ευρώ! λέει μόνο από κατάστημα μπορείς να την πάρεις .. αυτοί ποντάρουν στο ότι αν σου άρεσε η πίτσα θα παραγγείλεις και άλλη!

μια δοκιμή .. μαλλόν θα σε πείσει !

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πηρα χτες την hut με το ενα euro τελιωσε η ιστορια αλλα δεν μου ηρθε κανενα e-mail επιβεβαιωσης η οτιδηποτε ακομα και τωρα που τελιωσε.

ηρθε σε κανεναν αλλον?

• Moderators
Δημοσ.
πηρα χτες την hut με το ενα euro τελιωσε η ιστορια αλλα δεν μου ηρθε κανενα e-mail επιβεβαιωσης η οτιδηποτε ακομα και τωρα που τελιωσε.

ηρθε σε κανεναν αλλον?

Και εγω την πηρα πριν 2-3 ωρες και ενω ηταν επιτυχης η πληρωμη με την καρτα και την ειχε στην λιστα των "deals" μου, μολις πηγε η ωρα 12 και αλλαξε η προσφορα, εξαφανιστικε απο την λιστα των deals μου. E-mail ουτε σε μενα ηρθε ακομα.

2ον

Τωρα που την εχει στις προηγουμενες προσφορες λεει "Η προσφορά έληξε:

01:05

26/05/2010" ενω επρεπε να λεει 29-5-2010 0:00 ή ας πουμε 28-5-2010 23:59:59

Δηλαδη μονο στους 100 πρωτους θα δωσουν κουπονι;! (αφου τοτε εγινε ενεργη: Έγινε ενεργή στις 26/05/2010 01:05

με 100 αγορές)

3ον

Κανεις δεν το ειδε:

Ενω λεει στο goldendeals απο 19.50 μονο 1€ (κερδιζεις 18.5 ευρω), στο site της πιτσας η πιτσα αυτη δεν εχει 19.5 αλλα 11.60!! Καμια πιτσα του μεγεθους "οικογενειακη" δεν εχει 19.5€, η πιο ακριβη τους εχει 16.30€!

"Margherita

Tυρί μοτσαρέλα, σπέσιαλ σάλτσα ντομάτας. "οικογενειακη" 11.60€"

http://www.pizzahut.gr/menu.php?cat=4

Κατα τα αλλα βγηκαν καποιοι να μας πουν οτι "ναι ειναι τιμιο το site το γνωριζω απο μεσα, μαθετε πριν εκφερετε γνωμη" κλπ...

Α ρε Ελληναρες!! (που σε ρε Σαββοπουλε με το τραγουδι σου...)

• Super Moderators
Δημοσ.

ηρθε σε κανεναν αλλον?

Στο λεει ξεκάθαρα οτι απο σημερα και μεχρι αυριο θα αποσταλουν τα κουπονια!

---------- Προσθήκη στις 01:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:05 ----------

Και εγω την πηρα πριν 2-3 ωρες και ενω ηταν επιτυχης η πληρωμη με την καρτα και την ειχε στην λιστα των "deals" μου, μολις πηγε η ωρα 12 και αλλαξε η προσφορα, εξαφανιστικε απο την λιστα των deals μου. E-mail ουτε σε μενα ηρθε ακομα.

2ον

Τωρα που την εχει στις προηγουμενες προσφορες λεει "Η προσφορά έληξε:

01:05

26/05/2010" ενω επρεπε να λεει 29-5-2010 0:00 ή ας πουμε 28-5-2010 23:59:59

Δηλαδη μονο στους 100 πρωτους θα δωσουν κουπονι;! (αφου τοτε εγινε ενεργη: Έγινε ενεργή στις 26/05/2010 01:05

με 100 αγορές)

3ον

Κανεις δεν το ειδε:

Ενω λεει στο goldendeals απο 19.50 μονο 1€ (κερδιζεις 18.5 ευρω), στο site της πιτσας η πιτσα αυτη δεν εχει 19.5 αλλα 11.60!! Καμια πιτσα του μεγεθους "οικογενειακη" δεν εχει 19.5€, η πιο ακριβη τους εχει 16.30€!

"Margherita

Tυρί μοτσαρέλα, σπέσιαλ σάλτσα ντομάτας. "οικογενειακη" 11.60€"

http://www.pizzahut.gr/menu.php?cat=4

Κατα τα αλλα βγηκαν καποιοι να μας πουν οτι "ναι ειναι τιμιο το site το γνωριζω απο μεσα, μαθετε πριν εκφερετε γνωμη" κλπ...

Α ρε Ελληναρες!! (που σε ρε Σαββοπουλε με το τραγουδι σου...)

Έχουμε και λέμε (που λέει και η Άντζελα):

1. "Η προσφορά έληξε" εννοεί την ώρα και την ημερομηνία που ΄έγινε το deal και συμπληρώθηκαν οι 100 minimum παραγγελίες που χρειαζόταν. Θα το δεις και παρακάτω που αναφέρει πότε έγινε ενεργό το deal (απλά κάτι τους ξέφυγε στην περιγραφή). Και οι 2000+ που έκαναν την παραγγελία θα παραλάβουν τις επόμενες ώρες τα κουπόνια τους!

2. Το κουπόνι στο λέει ξεκάθαρα πως θα το παραλάβεις μετά τις 29/5 τα μεσάνυχτα και το σύστημα της τράπεζας δεν μπορεί ταυτόχρονα να κάνει τις εκκαθαρίσεις σε 2000 άτομα και απαιτείται χρόνος (με όριο την 31/5)

3. Στο λεει ξεκάθατα πως είναι η οικογενειακή πίτσα + 4 υλικά που στην οικογενειακή είναι κάτι παραπάνω από 1.70/υλικό (εκτός από τα βασικά τυρί/ντομάτα)

4. Όπως είπε και ένας γνωστός μας λίγο πριν: Α ρε Ελληναρες!! (που σε ρε Σαββοπουλε με το τραγουδι σου...)

:P

• Super Moderators
Δημοσ.
μολις μου ηρθε το κουπόνι, το εκτύπωσα κ είμαι έτοιμος για την Δευτερα!!! :devil:

Και σε μένα προφανώς!

B)

• Moderators
Δημοσ.

Έχουμε και λέμε (που λέει και η Άντζελα):

1. "Η προσφορά έληξε" εννοεί την ώρα και την ημερομηνία που ΄έγινε το deal και συμπληρώθηκαν οι 100 minimum παραγγελίες που χρειαζόταν. Θα το δεις και παρακάτω που αναφέρει πότε έγινε ενεργό το deal (απλά κάτι τους ξέφυγε στην περιγραφή). Και οι 2000+ που έκαναν την παραγγελία θα παραλάβουν τις επόμενες ώρες τα κουπόνια τους!

2. Το κουπόνι στο λέει ξεκάθαρα πως θα το παραλάβεις μετά τις 29/5 τα μεσάνυχτα και το σύστημα της τράπεζας δεν μπορεί ταυτόχρονα να κάνει τις εκκαθαρίσεις σε 2000 άτομα και απαιτείται χρόνος (με όριο την 31/5)

3. Στο λεει ξεκάθατα πως είναι η οικογενειακή πίτσα + 4 υλικά που στην οικογενειακή είναι κάτι παραπάνω από 1.70/υλικό (εκτός από τα βασικά τυρί/ντομάτα)

4. Όπως είπε και ένας γνωστός μας λίγο πριν: Α ρε Ελληναρες!! (που σε ρε Σαββοπουλε με το τραγουδι σου...)

:P

1. Και μενα μετα απο 5' ηρθε το κουπονι. Αυτο δεν αναιρει το λαθος τους που συνεχιζει στο χρονο ληξης. Τοσες μερες αναφερει η προσφορα ληγει στις 29-5-2010 0:00 και μετρουσε αντιστροφα μεχρι εκεινο το σημειο. Τωρα η ληξη ειναι η ενεργοποιηση 3 μερες πριν; Μιλας σοβαρα; B)

2. Δεν ειπα κατι για το χρονο παραδοσης του κουπονιου. Λεει αλλωστε για οποιον ξερει να διαβαζει οτι θα σταλουν μια μερα μετα τη ληξη. Εγω μιλησα για 2ο προβλημα (το πρωτο ειναι αυτο με τον χρονο ληξης) που ειχε το συστημα να μην εμφανιζει το deal "σου" για καποιο διαστημα. Ειχε χαθει εντελως σαν να μην το εκανες. Τωρα το βλεπω ξανα.

3. Δεν λεει "ξεκαθαρα" αυτο που λες. Copy/paste: "Ισχύει για 1 Οικογενειακή pizza Margherita, Pan ή Thin ‘n Crispy, με έως και 4 υλικά". Ποσοι απο τους 2000 θα δωσουν το κουπονι χωρις να πουν τιποτα αλλο; Και θα παρουν μια μαργαριτα; Το λιγοτερο οι 1800. Επιπλεον: Οταν ολες οι πιτσες του μεγεθους αυτου εχουν max 16.3 ευρω με 10 υλικα (μαζι με ντοματα/τυρι) σου εμφανιζει την πιτσα της προσφορας με απο 2 εως 6 στην καλυτερη περιπτωση υλικα (παλι μαζι με ντοματα/τυρι) στα 19.50€ ;!! Αυτο ειναι κλασικος τροπος παραπλανησης με αλχημειες! Σαν να λεμε παιρνεις μια full extra μερσεντες με πχ 50.000 ευρω , και εγω σου δινω ενα yugo με ζαντολαστιχα και τους καθρεφτες της μερσεντες μονο με 70.000 ευρω!!

4. Ολα καλα αν δουμε μονο το "1 ευρω" δεν μπορω να πω, αλλα να επισημαινουμε και την κουτοπονηρια και την παραπλανηση. Οποτε το τραγουδι μην το απευθυνεις σε μενα αντιγραφοντας με. Ησουν τελειως αστοχος...

Δημοσ.

Ηρθε και σε εμενα το κουπόνι.

matrixχx οχι οτι εχεις τελειως αδικο σε αυτα που λες αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικα. Τα πραματα θα ειναι σοβαρα αν πχ πας να παρεις την pizza και φας ακυρο.

1 euro πληρωσαμε αν η εκπτωση ειναι 95% η 85% δεν εχει και τοση σημασια :P

• Super Moderators
Δημοσ.

4. Ολα καλα αν δουμε μονο το "1 ευρω" δεν μπορω να πω, αλλα να επισημαινουμε και την κουτοπονηρια και την παραπλανηση. Οποτε το τραγουδι μην το απευθυνεις σε μενα αντιγραφοντας με. Ησουν τελειως αστοχος...

Μην ξεχνας πως τους ορους τους βαζει η εκαστοτε εταιρια που προσφερει το deal και οχι το GD. Απο κει και περα δεν μπορει να σου βαλει με το ζορι 4 υλικα αν δεν θες!

• Moderators
Δημοσ.
Ηρθε και σε εμενα το κουπόνι.

matrixχx οχι οτι εχεις τελειως αδικο σε αυτα που λες αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικα. Τα πραματα θα ειναι σοβαρα αν πχ πας να παρεις την pizza και φας ακυρο.

1 euro πληρωσαμε αν η εκπτωση ειναι 95% η 85% δεν εχει και τοση σημασια :P

Τα 19.5€ ειδαμε ολοι και ψηθηκαμε... Αν το 19.5€ φαινοταν οπως βασικα ειναι 11.60€ οι 2200 θα ηταν λες 2100 ή μηπως 1100; Αρα εχει μεγαλη σημασια. Οχι για σενα και για μενα σιγουρα, αλλα για το concept.

( Και για μας θα εχει αν αυριο μεθαυριο η εκπτωση δεν ειναι 95% αλλα 50%. Εκει δηλαδη μεχρι και κανονικη τιμη θα μπορει να ειναι η τιμη προσφορας με τις παρουσες αναλογιες. Anyway ο καθενας υποτιθεται οτι πρεπει να εχει το μυαλο να το δει αυτο, επικροτουμε τις ενεργειες που λενε "οποιος δεν ξερει ας προσεχε", αυτη ειναι η νοοτροπια του νεοΕλληνα. Προσωπικα διαφωνω καθετα, αλλα ξερω, δεν εχω και τελειως αδικο ;) Αλλωστε ετσι δουλευει πλεον το συστημα, ο εξυπνος μπορει να βρει κατι σε καλη τιμη επειδη καποιοι αλλοι θα την πατησουν και θα πληρωσουν παραπανω στο ιδιο η σε αλλα προιοντα ενος καταστηματος)

Δημοσ.

εγω πάντως το 19,5€ ουτε το πολυ πρόσεξα γιατι κ ο Μπάρμπα Μήτσος στη γειτονιά να μου εδεινε Πιτσα με 1€ θα την χτυπούσα!

Δημοσ.
1. Και μενα μετα απο 5' ηρθε το κουπονι. Αυτο δεν αναιρει το λαθος τους που συνεχιζει στο χρονο ληξης. Τοσες μερες αναφερει η προσφορα ληγει στις 29-5-2010 0:00 και μετρουσε αντιστροφα μεχρι εκεινο το σημειο. Τωρα η ληξη ειναι η ενεργοποιηση 3 μερες πριν; Μιλας σοβαρα;
B)

2. Δεν ειπα κατι για το χρονο παραδοσης του κουπονιου. Λεει αλλωστε για οποιον ξερει να διαβαζει οτι θα σταλουν μια μερα μετα τη ληξη. Εγω μιλησα για 2ο προβλημα (το πρωτο ειναι αυτο με τον χρονο ληξης) που ειχε το συστημα να μην εμφανιζει το deal "σου" για καποιο διαστημα. Ειχε χαθει εντελως σαν να μην το εκανες. Τωρα το βλεπω ξανα.

3. Δεν λεει "ξεκαθαρα" αυτο που λες. Copy/paste: "Ισχύει για 1 Οικογενειακή pizza Margherita, Pan ή Thin ‘n Crispy, με έως και 4 υλικά". Ποσοι απο τους 2000 θα δωσουν το κουπονι χωρις να πουν τιποτα αλλο; Και θα παρουν μια μαργαριτα; Το λιγοτερο οι 1800. Επιπλεον: Οταν ολες οι πιτσες του μεγεθους αυτου εχουν max 16.3 ευρω με 10 υλικα (μαζι με ντοματα/τυρι) σου εμφανιζει την πιτσα της προσφορας με απο 2 εως 6 στην καλυτερη περιπτωση υλικα (παλι μαζι με ντοματα/τυρι) στα 19.50€ ;!! Αυτο ειναι κλασικος τροπος παραπλανησης με αλχημειες! Σαν να λεμε παιρνεις μια full extra μερσεντες με πχ 50.000 ευρω , και εγω σου δινω ενα yugo με ζαντολαστιχα και τους καθρεφτες της μερσεντες μονο με 70.000 ευρω!!

Ουάου.:confused:

Για πες,με απλά Ελληνικά,κάποιος που παράγγειλε πίτσα με 1€ δεν θα την παραλάβει σ' αυτά τα λεφτά (1€) και ότι υπήρχαν ψιλά γράμματα που ανεβάζουν την "προσφορά";

Γιατί αν είναι έτσι,καιρός για καταγγελίες,έτσι για το γαμώτο,άσχετα αν δεν εισπραχτούν ποτέ.:P

• Moderators
Δημοσ.

Τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω...

Με απλα Ελληνικα, αλλα λεω και αλλα λες. Οχι απο αλλο επεισοδιο, απο αλλη σειρα ειναι η απαντηση σου... :-)

Καμια καταγγελια δεν χωραει στην περιπτωση μας. Αλλα φαινεται οτι εισαι του δογματος "το 'νομιμο' ειναι και ηθικο". Να το χαιρεστε!

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα είναι πως για την ώρα κάνουμε μόνο υποθέσεις! Κάτσε να ξεκινήσει η προσφορά, να αρχίσει ο κόσμος να πάει στα καταστήματα και μετά αν κάτι πάει στραβά, κράζουμε όλοι μαζί! Μην ξεχνάς ότι ειδικά για το GD είναι η αρχή της λειτουργίας τους και η πρώτη προσφορά που κάνανε! Είναι λογικό να μην ήταν όλα 100% άψογα σχεδιασμένα!

Η νέα προσφορά που χρειάζεται 30 ευρώ προφανώς και δεν θα έχει τόσα deals!

B)

---------- Προσθήκη στις 11:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:42 ----------

Μα αφού κάνω δίαιτα ρε συ,δεν μπορώ ρε γμτ να επωφεληθώ.:o

πάρε μια αγροτική pizza εσύ! :lol:

Δημοσ.

αξιζει να δωσετε προσωπικα στοιχεια στα σιτε περα απο την πιστωτικη, που δεν εχουν visa,ssl ktl verification,paypal,κρυπτογραφηση ktl ?

βλεπω εχει αρχισει και γινετε μοδα ..παρομοιο σιτε ανοιξε και εκεινο εντελως τυχαια αυτον τον μηνα και εχει ολοιδιο theme. το tsoonami.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...