censOred Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ανοίγω αυτό το θέμα όχι για να κάνω διαφήμιση απλα γιατί μου έκανε εντυπωση. Ειμαι γραμμένος σε ενα site που βρίσκει διαγωνισμούς στο Internet και σήμερα αναμεσα στους αλλους διαγωνισμούς,στο email που μου ήρθε είχε και το ακόλουθο. Site ονοματι golden deals,το οποίο κιόλας είναι φτιαγμένο πρόσφτα,κάπου το χε πάρει το μάτι μου ξανα με κάποιο διαγωνισμό,υποστηρίζει ότι (πάνω κάτω): έχει έρθει σε συμφωνία με την pizza hut,και δίνει μία πίτσα 1 ευρώαντι για 19 που έχει κανονικά, α)εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων ώστε να ενεργοποιηθεί η προσφορά (αυτό έχει γίνει ήδη) β)εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αγοραστών (δεν διευκρινιζεται) Τι ακριβώς παίζει? Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω η πίτσα χατ η οποία έχει ήδη ένα όνομα στην αγορά τι έχει να κερδίσει απο αυτό? ΜΑζευουν λέτε ονοματα,και στοιχεία απο κάρτες? Σκεφτομαι και εγώ να την τιμήσω την ενδεχομενη προσφορά,με μια gift card,παλιά που έχω και δεν χρησιμοποιώ.Γιατί αν καταφέρω να φάω (την γαματη πίτσα χατ) με 1 ευρώ ε θα το καταφχαριστηθώ. Τι λέτε?Υπάρχει περίπτωση όντως να πραγματοποιηθεί η προσφορά?Η ας πούμε έχουν βάλει απαιτουμενο αριθμό ατόμων κάποιο εξωφρενικό αριθμό ας πούμε 3000? Π.Σ:Δεν δίνω λινκ (αν και είναι προφανές) για να μην τους προσφέρω τζαμπα χιτς.όποιος θέλει μπάινει μόνος του και τσεκάρει. Επίσης βλέπω ότι η σελίδα είναι από ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε,αρα κάτι αξιοπιστο,και έχουν πιστοποιητικό ασφάλειας όταν πας να πληρώσεις (https,κλειδαριά κάτω δεξιά)
kapodistrias Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μου ήρθε και εμένα αλλά δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε αγορά. Όντως και εγώ παραξενεύομαι!
Cue Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τέτοιου είδου sites είναι της μόδας πλέον. Δεν γνωρίζω αν τελικά θα έχουν απήχηση, αλλά όντως κάπως έτσι δουλεύουν. Κλείνουν συμφωνίες βάσει των αριθμό των ατόμων για να πέρνουν καλύτερες προσφορές.
sugata Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Η συγκεκριμένη τουλάχιστον προσφορά της PIzza hut, απ' ό,τι είδα έγινε ενεργή (που σημαίνει ότι ισχύει, ό,τι και να γίνει) μόλις ξεπεράστηκε ο αριθμός των 100 ενδιαφερόμενων. Αυτή τη στιγμή την έχουν τσιμπήσει λίγο πάνω από 800 άτομα. όχι τίποτα ιδιαίτερο αυτό που κερδίζει η εταιρεία, αλλά σαν promotion κάτι λέει.
kage Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 γιατι οχι απλη διαφημιση?αλλωστε μιλανε για φτηνη πιτσα με 4 υλικα και μονο αν την παρεις απο μαγαζι. <<Το Golden Deals είναι μια υπηρεσία της γνωστής σε όλους μας Χρυσής Ευκαιρίας. Η Χρυσή Ευκαιρία είναι η μεγαλύτερη εφημερίδα στο χώρο των Μικρών Αγγελιών και Φωτοαγγελιών στην Ελλάδα. Την άνοιξη του 2002, πρωτοεμφανίστηκε το http://www.xe.gr και αποτέλεσε το πρώτο ελληνικό site με μοναδικότητα στο είδος του, όντας το πιο ολοκληρωμένο site αναζήτησης αγγελιών, με πάνω από 390.000 αγγελίες καθημερινά.>> κατι παρομοιο με δωρεαν πιτσα μου χε ερθει απο dominos.εφοσον κανεις μια online παραγγελια η επομενη δωρεαν http://www.dominos.gr/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τυχαίνει να γνωρίζω για το goldendeals και όντως έτσι είναι. Δεν υπάρχουν κρυφοί όροι ή χρεώσεις στην κάρτα όταν δεν επιτευχθεί το deal. Και θα ακολουθήσουν σταδιακά και άλλες προσφορές με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες. Τα στοιχεία των καρτών δεν φτάνουν στο goldendeals παρά μόνο στην τράπεζα που μεσολαβεί για τη συναλλαγή. Δεν έχει καμία σχέση με άλλα sites που στα οποία ποντάρεις για να κερδίσεις κάτι και ενώ χρεώνεσαι, δεν είσαι σίγουρος αν θα το κερδίσεις ή όχι!
athlios Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δηλαδη ας πουμε βαζουμε αφοβα καρτες πιστωτικες χρεωστικες κλπ ? γιατι δεν εχει paypal ?
kage Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 α ρε τον κουτοπονηρο της χ.ε. ο τυπος χρεωσε τις αγγλιες του στην χ.ε. εφοσον παιρνεις τηλ για να δωσεις αγγελια σε στυλ.090 νουμερο. και τωρα αυτο που κανει ειναι να βγαζει λεφτα απο τοκους με ξενα λεφτα! μαζευει τα λεφτα απο τις πιστωτικες για κανα μηνα μεχρι να μπορεις να αγορασεις αυτο που πληρωσες.Επιπλεον λεει ,οτι αν δεν μαζεψει τους ελαχιστους αγοραστες(αγνωστο νουμερο)ακυρωνετε η προσφορα και επιστρεφονται τα λεφτα... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3376548&postcount=41
GeorgT. Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Λαθος κατάλαβες kage δεν κρατάει τα λεφτα για ενα μήνα αλλα 2 μέρες που ειναι η προσφορά + μια μέρα! Δηλαδή 3 μέρες max! Aπο κει κ περα πας κ περνεις την προσφορά σου οποτε θες! Τωρα τη τόκους να βγαλει απο 1600€ για 3 μερες??
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 α ρε τον κουτοπονηρο της χ.ε.ο τυπος χρεωσε τις αγγλιες του στην χ.ε. εφοσον παιρνεις τηλ για να δωσεις αγγελια σε στυλ.090 νουμερο. και τωρα αυτο που κανει ειναι να βγαζει λεφτα απο τοκους με ξενα λεφτα! μαζευει τα λεφτα απο τις πιστωτικες για κανα μηνα μεχρι να μπορεις να αγορασεις αυτο που πληρωσες.Επιπλεον λεει ,οτι αν δεν μαζεψει τους ελαχιστους αγοραστες(αγνωστο νουμερο)ακυρωνετε η προσφορα και επιστρεφονται τα λεφτα... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3376548&postcount=41 Καλό θα είναι όμως να ενημερώνεσαι πριν βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα! Ξεκίνα από τα βασικά για το πως λειτουργεί το θέμα με τις πιστωτικές και πως "δεσμεύεται" ένα ποσό χωρίς πρακτικά να σου αφαιρεθεί από το λογαριασμό σου (και προφανώς δεν τίθεται θέμα τόκων κλπ μιας και κατά τη δέσμευση δεν διακινείται χρήμα!).
kage Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 μην κοιτατε τωρα που ειναι 1ε αν ηταν 100ε ή κανα ps3 με 250ε?π.χ. 1000ατομαχ250ε=250χιλε εννοειτε πως δεν γνωριζω πως χρησιμοποιουν αυτη την δεσμευση .παντως τα λεφτα στην ουσια φευγουν απο τον λογαριασμο σου εστω λογιστικα! γιατι να μην γινετε εικονικα και ο τοκισμος μεχρι να επισημοποιηθει η μεταφορα... τα λεφτα τα καταθετεις σε εναν λογαριασμο αυτος ο λογαριασμος εστω λογιστικα θα εχει λεφτα μεσα. δηλ.στην ουσια ο μεγαλος κερδισμενος ειναι μονο η τραπεζα?χλωμο.. γιατι δεν γραφει ποιος ειναι ο απαιτουμενος αριθμος ατομων για την καθε προσφορα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 μην κοιτατε τωρα που ειναι 1ε αν ηταν 100ε ή κανα ps3 με 250ε?π.χ. 1000ατομαχ250ε=250χιλεεννοειτε πως δεν γνωριζω πως χρησιμοποιουν αυτη την δεσμευση .παντως τα λεφτα στην ουσια φευγουν απο τον λογαριασμο σου εστω λογιστικα! γιατι να μην γινετε εικονικα και ο τοκισμος μεχρι να επισημοποιηθει η μεταφορα... τα λεφτα τα καταθετεις σε εναν λογαριασμο αυτος ο λογαριασμος εστω λογιστικα θα εχει λεφτα μεσα. δηλ.στην ουσια ο μεγαλος κερδισμενος ειναι μονο η τραπεζα?χλωμο.. Με τη δέσμευση του ποσού απλά εσύ δεσμεύεσαι ότι θα πληρώσεις! Το ποσό δεν πάει πουθενά και είναι κάτι σαν προ-κράτηση για να είναι σίγουρη η εταιρία πως θα πληρωθεί και πως έχεις στο λογαριασμό σου το σχετικό ποσό. Ούτε τοκίζεται, ούτε και σου αφαιρείται το ποσό πραγματικά μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή! Έτσι λειτουργούν οι πιστωτικές κάρτες παντου στον κόσμο! Μια χαρά γράφει ποιος είναι ο απαιτούμενος αριθμός! Στη συγκεκριμένη προσφορά ήταν τα 100 άτομα.
kapodistrias Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το γράφει αυτό κάπου για τα άτομα;; Τελικά αν αγοράσω τώρα τι γίνεται με απλά λόγια;Το παίρνω το κουπόνι ή περιμένω;
GeorgT. Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το γραφει, π.χ αυτην την στιγμη: 1987 αγορές ήδη H προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται Έγινε ενεργή στις 26/05/2010 01:05 με 100 αγορές Αγοράζεις τωρα σε στέλνουνε αυριο οδηγίες + το κουπόνι κ απο Δευτερα μέχρι της 31/08/2010 (πλην γιορτών κλπ) πας όποτε θες κ χλαπακιαζεις!
kapodistrias Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το γραφει, π.χ αυτην την στιγμη: 1987 αγορές ήδη H προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται Έγινε ενεργή στις 26/05/2010 01:05 με 100 αγορές Αγοράζεις τωρα σε στέλνουνε αυριο οδηγίες + το κουπόνι κ απο Δευτερα μέχρι της 31/08/2010 (πλην γιορτών κλπ) πας όποτε θες κ χλαπακιαζεις! Thanks man.Και σορρυ,είμαι τυφλός! Άρα όλα κανονικά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.