pcos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 λοιπον επειδη μολις χτυπισε ο 3ος δισκος!!! ειπα να ανοιξω το θεμα για να δουμε τι σκ... φταιει, κακη παρτιδα? τον χρησιμοποιω παντα για τα win7 x64 σε 2 partitions. και τις 3 φορες χτυπησε (bad clusters) στην αρχη που βρισκεται το λειτουργικο! τυχαιο? δεν νομιζω! κανας αλλος εχει προβληματα με δαυτους? να πω οτι αν δεν βαλω λειτουργικο, μονο για αποθηκευση δεν υπαρχει προβλημα. allign δεν κανω αφου βαζω win7.
caution Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 3ος ίδιος δίσκος στην σειρά; Damn... Σφραγισμένους στους έδιναν; Δώσε και κανένα serial/firmware έτσι για την ιστορία! Μην τον κρατάς με bad sectors, backup, zero fill, διαγνωστικά και αν δεν... RMA
washcloud Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μην τον κρατάς με bad sectors, backup, zero fill, διαγνωστικά και αν δεν... RMA ...fixed. (εν τω μεταξύ, κόβω του caution, ότι του δίνουν πίσω τον ίδιο δίσκο κάθε φορά - από RMA)
caution Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μπορεί να στρώσε με κανένα zero fill - αλλά και πάλι... μένει η ανασφάλεια Παίζει αυτό που λες washcloud
washcloud Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 το zero fill οφειλ' να το καν' αν και όταν δεν του τον αλλάξουνε (μπας και στρώσει που λες και 'συ)
pcos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 δεν παίζει να μην τον αλλάξουν. όπως και τους προηγούμενους. αλλα δεν καταλαβαίνω τι στο καλο συμβαίνει. κρίμα για την WD. μονο εγώ όμως είχα αυτό το πρόβλημα? τόσοι έχουν πάρει αυτούς τους δίσκους! και οι δίσκοι σφραγισμένοι,δεν χτυπάνε αμέσως αλλα μετά από λίγες μέρες και μονο αν τους βάλω λειτουργικό!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 γιατί βάζεις λειτουργικό σε WD Green? ναι ok δεν απαγορεύεται αλλά κρίμα είναι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Χαρη κ εγω τωρα 3 μηνες σε 750 green ειχα το λειτουργικο στο κατεβαστηρι, κ τωρα παλι σε Spinpoint 5400rpm το εχω. Οι διαφορες δεν ειναι και ιδιαιτερα αντιληπτες... Μονο σε πολυ βαριες καταστασεις loadαρισματος καταλαβαινεις διαφορα.
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Θεωρείτε ότι στους EARS χρειαζεται να γίνετε σχολαστικός έλεγχος πρίν από την χρήση τους ?
pcos Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 ειχα κανει τοσους ελεγχους πριν βαλω λειτουργικο. και λοιπον? μηδεν εις το πιλικον
pcos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ok! χτύπησε και ο τέταρτος που τον είχα μονο για αποθήκευση. έκανε και ένα κουλό που δεν διάβαζε το MBR οποτε νόμιζα ότι τα έχασα όλα. αλλα με 1-2 restart τον είδε δεν ξαναπαίρνω τέτοιο δίσκο, never!
washcloud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ...εγώ θα έλεγα να μην ξαναμπείς ούτε στο φόρουμ. Γκαντέμη :Ρ
mvaggel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Λοιπόν, έχω παρόμοια εμπειρία με 3 WD10EADS+ 1 WD10EVDS + 1 WD10EACS. Δεν είχαν πάνω λειτουργικό, αλλά είχαν μια σχετική "υπερλειτουργία". Το Active Hard Disk Monitor έβγαζε bad sectors στην αρχή σχετικά, ενώ το διαγνωστικό της WD (μέσα από τα win)δεν πέρναγε ούτε το γρήγορο check. Αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι το ακριβές error code, αλλά σήμαινε ότι ήταν για αντικατάσταση. Συνήθως, έβγαζαν τα win κάποιο μύνημα (balloon στο tray) για αποτυχία εγγραφής στο X:\$Mft αν θυμάμαι καλά. Μετά το τσεκ έβγαζε τους bad sectors που ανέφερα πιο πάνω. Υποθέτω πως οι bad sectors συνέπιπταν με την ουρά του $Mft. Με το bootable CD, κατάφερνε και έκανε reallocate τους sectors. Με Zero Fill διορθωνότανε το πρόβλημα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι κάθε διαδικασία έπερνε περί τις 2μιση ώρες. Γενικά δεν ξέρω αν έχει κάποιο "bug" η διαδικασία παραγωγής των νέων WD που τους κάνουν ευάλωτους ή αν οι δυο controller της μητρικής μου έχουν υπαρξιακά και τα μεταφέρουν στους δίσκους. Το σίγουρο είναι πως η διαδικασία να σώσεις τα data (1 terra είναι αυτό) είναι πολύ σπαστική.
pcos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 a ωραία, δεν φταίνε λοιπόν μονο οι EARS! σίγουρα η μητρική δεν φταίει. κρίμα για την WD έτσι που το πάει θα το κλείσει το μαγαζί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.