Alchemist` Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ετσι... όποιος νομίζει ότι βλέπει σβάστικα είναι φιλοναζί Απλά προβάλει τις ιδεολογίες του πάνω στο άμοιρο κουτί. Έλεος ρε παιδιά, για πλάκα το έβαλα... Άκου εκεί ναρκωτικά παίρνω... Το σχήμα όμως όντως μοιάζει με το ναζιστικό σύμβολο, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έκανα quote από τον The_judas... Η εικόνα αυτή είναι λογικά φωτοσοπιά από κάποια παρουσίαση του κουτιού... I don't know... Το δικό μου κουτί έχει μόνο 4 φώτα, και ο ανεμηστήρας δεν αντανακλά το φώς όπως σε αυτήν την εικόνα... Μόλις πάω σπίτι θα προσπαθήσω να βγάλω μια φωτογραφία που θα φαίνεται καλύτερα...
Alchemist` Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ακριβώς αυτό είναι το κουτί, χωρίς φυσικά τον ανεμιστήρα που έχεις στην δεύτερη εικόνα... Ίσως είναι κάτι έξτρα...
AGNUSDeI Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 εννοείς ότι ο ανεμιστήρας του κουτιού είναι διαφορετικός από αυτόν που έβαλα στην φωτογραφία ; είδα που έγραφε akasa και μου φάνηκε πως ήτανε αυτός
NT1G Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ντάξει το πολύ πολύ να φας κανέναν βομβαρδισμό από τους αμερικάνους και τι έγινε ;
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Για το κουτάκι θα μας πεις εντυπώσεις? Αν δεν κάνω λάθος στοιχίζει €50 και φαίνεται αξιοπρεπέστατο...
DooM_STeR Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ωραίο. Αν σηκώνει θερμοκρασίες μπορείς να φτιάξεις και σπιτικό ΣΑΠΟΥΝΙ. ahahahahahahah
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ήμουν και εγώ εδώ. +1000...
george_o/c Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Όχι που δεν θα post-αρες εσύ Hit me @ msn ρει να τα πούμε
grimpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Πήγα πήρα ένα κουτί της AKASA σήμερα (δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο)... Αυτή είναι η εικόνα από τον ανεμηστήρα του μπροστινού τμήματος: Σας θυμίζει κάτι??? Το σχήμα φαίνεται ακόμη καλύτερα αν το δει κανείς ευθεία, αλλά δεν μπορούσα να το βγάλω φωτογραφία γιατί το φως του ανεμηστήρα χαλούσε τελείως την εικόνα... Μην πανικοβάλλεσαι και μην επηρεάζεσαι από την κακή προπαγάνδα. http://www.northvegr.org/lore/pdf/swastika001.pdf http://www.northvegr.org/lore/pdf/swastika002.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.