Alchemist` Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Πήγα πήρα ένα κουτί της AKASA σήμερα (δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο)... Αυτή είναι η εικόνα από τον ανεμηστήρα του μπροστινού τμήματος: Σας θυμίζει κάτι??? Το σχήμα φαίνεται ακόμη καλύτερα αν το δει κανείς ευθεία, αλλά δεν μπορούσα να το βγάλω φωτογραφία γιατί το φως του ανεμηστήρα χαλούσε τελείως την εικόνα...
umaga Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 μιν ξεχνας οτι ο αγκυλοτως σταυρος ειναι αρχαιο ελληνικο συμβολο
sofiathereal Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 μιν ξεχνας οτι ο αγκυλοτως σταυρος ειναι αρχαιο ελληνικο συμβολο καλοτυχίας για αυτό το λόγο υιοθετήθηκε από τους ναζί. άρχισε τα o/c
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 μιν ξεχνας οτι ο αγκυλοτως σταυρος ειναι αρχαιο ελληνικο συμβολο Οι πηγές μου λένε ότι είναι σανσκριτικό. Βουδιστικό σύμβολο.
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 αρχαια ελλαδα Η πανταχού παρουσία του αγκυλωτού σταυρού εξηγείται εύκολα αν υποθέσουμε ότι είναι μια πολύ απλή μορφή που ανακαλύφτηκε ανεξάρτητα και κατά τύχη σε διάφορες κοινωνίες όταν οι άνθρωποι ασχολήθηκαν με το πλέξιμο καλαθιών, αφού το σχήμα του αγκυλωτού σταυρού δημιουργείται επανειλημμένα από τις βέργες των καλαμιών όταν πλέκουμε καλάθι. Πολύ πιθανό μου φαίνεται. Δεν νομίζω να διεκδικεί κανένας λαός την αποκλειστικότητα του αγκυλωτού σταυρού.
Darth_Fanis Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Οι πηγές μου λένε ότι είναι σανσκριτικό.Βουδιστικό σύμβολο. Ρε ανίδεοι τι είναι αυτα που λέτε; Ελληνικό σύμβολο είναι ! Μήπως κάποιοι θέλουν να μας πούν οτι και ο Χίττλερ δεν ήταν Έλληνας; Οτι η ΑΚΑΣΑ δεν είναι ελληνική ; Φίλε είσαι πολύ τυχερός είναι φανερό οτί ο πύργος σου είναι κατασκευασμένος απο τους ΕΛ και κρύβει μέσα του εξωγήινη τεχνολογία. Κράτα κρυφή την ύπαρξη του για να μη πέσει στα χέρια των Σιωνιστών-Νεφελίμ!!:lol: Σοβαρά τώρα η σβάστικα είναι όντως ελληνικό σύμβολο...
STENDHAL Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Aπο οτι ξερω συνανταται σε πολλους πολιτισμους. Αν το παμε συμφωνα με την αρχαιοτητα τους μαλλον ειναι ινδικο-σανσκριτικο. Αλλα οι πηγες μου μου λενε οτι ο ελληνικος πολιτισμος ειναι πολυ αρχαιοτερος απο οτι νομιζουμε..... (πηγες δεν εννοω τον Λιακό και τον Χαρδαβελλα),τεσπα...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 μιν ξεχνας οτι ο αγκυλοτως σταυρος ειναι αρχαιο ελληνικο συμβολο Ευχαριστώ.
freedubus Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ωραίο. Αν σηκώνει θερμοκρασίες μπορείς να φτιάξεις και σπιτικό ΣΑΠΟΥΝΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.