Προς το περιεχόμενο

windows 7 64 -Creative SB Live 24 BIT

iron727

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ...Γράφω σε εσάς ως τελευταία λύση μπας και βγάλω άκρη...Προχώρησα πριν κανα μληνα στην εγκατάσταση των windows 7 64bit σε έναν υπολογιστή των οποίο έχω εδώ και 2 χρόνια και αρχικά πήγαν όλα κάλα...στην διάρκεια των ημερών όμως που δοκίμαζα των υπολογιστή..είδα ότι δεν μπορώ να ελένξω την κάρτα ήχου μου ..

Για να καταλάβεται τι εννοω...Ο υπολογιστής έχει μητρική την MSI K9N Diamond (MS-7226) η οποία φέρει on board την Creative SB Live ! 24bit.Μαζί με την mainboard υπάρχει και το cd της CREATIVE το οποίο έχει μεσα το πρόγραμμα Creative EAX console που μου επιτρέπει να ρυθμίσω τον τρόπο αναπαραγωγής των ηχείων μου..δήλαδη τα εμπρος ,,τα πίσω ,,το κεντρικό και πολλές άλλες ρυθμίσεις...

Το πρόβλημα λοιπόν που αντιμετωπίζω είναι οτί μολίς επιλέξω το εικονίδιο για να ξεκινήσει το πρόγραμμα ο υπολογιστης μου εμφανίζει το μήνυμα "Τhe audio device supported by this application is not detected.The application will exit" :shock:

Δηλαδή μου λέει οτί η συσκευή που πρέπει να ελένξω δεν υπάρχει.....ΛΙΓΟ ΚΟΥΦΟ????Τι μπορεί να γίνει ???Κατέβασα και το καινούργιο οδηγό απο την MSI για την κάρτα ήχου μου αλλά και σε αυτη την περίπτωση τα ίδια παντελάκη μου ,,,τα ίδια Παντελη μου "Τhe audio device supported by this application is not detected.The application will exit"...'υπαρχει καμια ελπίδα ρε παιδια????

Κατα τα αλλά όλα τα ηχεία μου δουλεύουν κανονικά και αναπαράγουν τα πάντα αλλά χωρίς τις ρυθμίσεις που θέλω..ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙ????ευχαριστω.....ΣΟΡΡΥ αν σας κούρασα:o:o

Δημοσ.

Δοκιμασες να κατεβασεις απο την creative drivers? Επισης βεβαιωσου οτι το windows update δεν σου κατεβαζει αυτοματα drivers γιατι για την συγκεκριμενη καρτα υπαρχει θεμα με τα windows 7, ριξε μια ματια εδω που εχουν κιαλλοι παρομοιο προβλημα: http://www.sevenforums.com/sound-audio/11540-sound-blaster-live-24-bit-external-dead-subwoofer.html .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...