Spark94 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Όταν παω σε κάποιο site να κατεβάσω αρχείο torrent, μου ανοίγει ενα program που δεν θέλω να χρησιμοποιήσω(το limewire συγκεκριμένα)..Ωστόσο, εχω εγκατεστημένο το μtorrent, και έχω κατεβάσει αρκετά πράγματα με αυτό..υπάρχει ένας τρόπος που αντι να μου ανοίγει το limewire, να μου ανοίγει το utorrent ?
umaga Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 πανω στο αρχειακι τορρεντ: δεξι κλικ> ανοιγμα με..> μτορρεντ
Spark94 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 πανω στο αρχειακι τορρεντ: δεξι κλικ> ανοιγμα με..> μτορρεντ χεχεχε είπα όταν ΠΑΩ να το κατεβάσω..οχι όταν έχω το αρχείο είδη στο pc..
umaga Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 μηπως κατεβαζεις με magnet link? στο limewire δεν εχει επιλογες? η ρυθμισεις ? καπου εχει επιλογη για τα αρχεια που ανοιγει
Spark94 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Απεγκατέστησα το program..μονο και μόνο επειδή μου ήταν άχρηστο..μετά δοκίμασα να κατεβάσω κάποιο torrent, και η σελίδα μου έβγαλε πως δεν υπάρχει πρόγραμμα για αυτήν την ενέργεια..οπότε πρέπει να μπέι το utorrent..μάλλον θα είναι στον browser..κάποια ρύθμιση..
Unplugged_Panos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ¨Αργησα αλλά το έπαθα κι εγώ.... Καμιά λύση για το παραπάνω θέμα μήπως κάποιος καλός Χριστιανός μπορεί να μας δώσει????
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Στο μTorrent πας Options->Preferences και στην καρτέλα General (Γενικά) και πατάς στο Associate with torrent files. Τσεκάρεις και το Check association on startup και είσαι έτοιμος.
Centurion Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ένας καλός οδηγός είναι εδώ. Σημείωση: Ο σωστός κώδικας είναι γραμμένος σε ένα από τα comments πιο κάτω. >REGEDIT4 [HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet] @="URL:Magnet Protocol" "URL Protocol"="" [HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell] [HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell\open] [HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell\open\command] @="\"C:\\Program Files\\uTorrent\\uTorrent.exe\" \"%1\""
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα