Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Sony κυκλοφόρησε σήμερα ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο δείχνει την εξέλιξη της εύκαμπτης OLED οθόνης που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια.

Η πρωτότυπη έγχρωμη οθόνη των 4.1' ιντσών που εμφανίζεται στο βίντεο έχει ανάλυση 432x240 (121ppi), δυνατότητα απεικόνισης 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων καθώς και contrast 1000:1. Το εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι το πάχος της το οποίο δεν ξεπερνά τα 80 μm (μικρόμετρα) όταν μια ανθρώπινη τρίχα έχει πάχος 100μm ενώ παράλληλα μπορεί να αναδιπλώνεται γύρω από κυλινδρικά αντικείμενα xωρίς μεγάλο πάχος.

Η τεχνολογία αναμένεται να ενσωματωθεί σε φορητές συσκευές του μέλλοντος χωρία να υπάρχει όμως κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Για την ώρα η Sony αναφέρει ότι μετά από 1000 διπλώσεις/αναδιπλώσεις της οθόνης, δε παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στην απεικόνιση εικόνων/βίντεο.

Link.png Site: akihabaranews.com

Video Video:

Δημοσ.

Φοβερό! Βλέποντας το video, το μυαλό μου πήγε σε σκηνές από τη σειρά επιστημονικής φαντασίας Caprica!

Δημοσ.

εμένα το μυαλό μου πήγε στις κολώνες του μέλλοντος...εκεί που είναι γεμάτες σκουπιδαρίο απο τις αφήσες με αυτήν την οθόνη θα παίζουν κάτι διαφορετικό 24/7 :P

Δημοσ.

Old news is old.Εκτός από το ότι αντέχει τουλάχιστον 1000 αναδιπλώσεις.

Να δούμε τώρα πότε θα μπει στην καθημερινή μας ζωή.Αυτή η τεχνολογία έχει ήδη αργήσει να εμφανιστεί σε παγκόσμια κλίμακα..

• Super Moderators
Δημοσ.
Να δούμε τώρα πότε θα μπει στην καθημερινή μας ζωή.Αυτή η τεχνολογία έχει ήδη αργήσει να εμφανιστεί σε παγκόσμια κλίμακα..

από του χρόνου και βλέπουμε, κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Samsung θα βγάλει 42αρι OLED στην αγορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τα κατεστραμμενα pixen δεν τα ειδε κανεις;;;;

ναι δυο τρεις σειρες (μοβ λαχανι:-D)φενοντε σαν καμενες

Επεξ/σία από k@menos95
Δημοσ.

Και εμένα Πιο πολύ το gt με κεντρισε χωρίς όμως να μην με εντυπωσιασε η οθόνη.πολύ εξυπνο μέσο διαφημησης αυτή η οθόνη φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει τόσο λεπτή που είναι...ποιος έχει δει κινούμενη αφίσα...

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.
Το καλο ειναι να καταργηθουν τα χαρτιά .

Όντως, γιατί όχι ηλεκτρονικό χαρτί για εφημερίδες, έντυπα κτλ...!

Κάτι μου λέει ότι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα αποτελεί πολύ φτηνή τεχνολογία... δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου λέει ότι θα γίνει έτσι λόγω της τεράστιας ζήτησης που θα έχει...

πολύ ωραία

(δεν είναι λίγο σπαστικές οι γραμμούλες που δημιουργούνται , ξέρω βιάζομαι)

Μάλλον είναι beta!! χεχεχε

:X

Δημοσ.

Πριν 4 χρονια ειχαμε ακουσει για αναδιπλουμενες οθονες σε καμια 10αρια χρονια ναι θα παιζει χαλαρα αυτο που λες ntsili στην new york .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...