Προς το περιεχόμενο

Honda Transalp vs Suzuki Vstrom

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούω γνώμες για τα 2 συγκεκριμένα μοντέλα.

Ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο, μιας και έμεινα χωρίς δίτροχο (μου κλέψαν το παπί) και μέχρι προχθές έλεγα Transalp με κλειστά μάτια, επειδή το έχω οδηγήσει κιόλας και με εντυπωσίασε, αλλά από χθες με τσιγκλάει όλο και πιο πολύ το Strom, αν και εμφανισιακά κλίνω περισσότερο προς Transalp.

Απλώς με χάλασαν 2-3 πραγματάκια στο Transalp και άρχισα να κοιτάω και Vstrom.

1ον Το σασμάν του Transalp

2ον Το μεταλλικό πλαίσιο, έναντι του αλουμινένου της Suzuki

3ον Η αφόρητη ζέστη που βγάζει το Transalp οταν κινείται εντός πόλεως και υπερθερμαίνεται

Να αναφέρω ότι δεν είμαι τύπος Off road, συνεπώς το μηχανάκι θα κινείται αποκλειστικά άσφαλτο, άντε και σε κανένα χωματόδρομο νησιού το καλοκαιράκι σε διακοπές.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απόψεις σας.

Δημοσ.

http://www.mybike.gr/topic/13815-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-dl650a-vs-transalp-700/

Να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει κανενα απο τα δυο αλλα ειναι και τα 2 πετυχημενα με το suzuki να υπερτερει τα τελευταια χρονια στις πωλησεις προσπαθησε να βρεις μεταχειρισμενο που να μην εχει πεσει τσεκαρησε αν τριζουν τα πλαστικατα του,το suzuki συνηθως βγαζει προβληματακι μετα τις 40000 χλμ στα ρουλεμαν λαιμου,χρειαζεσαι καποιον εμπειρο να σε βοηθηση στην επιλογη μεταχειρισμενου.

Δημοσ.
http://www.mybike.gr/topic/13815-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-dl650a-vs-transalp-700/

Να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει κανενα απο τα δυο αλλα ειναι και τα 2 πετυχημενα με το suzuki να υπερτερει τα τελευταια χρονια στις πωλησεις προσπαθησε να βρεις μεταχειρισμενο που να μην εχει πεσει τσεκαρησε αν τριζουν τα πλαστικατα του,το suzuki συνηθως βγαζει προβληματακι μετα τις 40000 χλμ στα ρουλεμαν λαιμου,χρειαζεσαι καποιον εμπειρο να σε βοηθηση στην επιλογη μεταχειρισμενου.

Ναι, το έχω διαβάσει το συγκεκριμένο forum και γενικά μπλέκουν και άλλα μηχανάκια και άκρη δεν βγαίνει, μπάχαλο. :-D

Η έρευνα αγοράς γίνεται σε μηχανάκια του 08 και μετά με ελάχιστα χλμ. (μέχρι 5000) συνεπώς τα προβλήματα που λες δεν πρόκειται να τα δείξει τόσο νωρίς, ενώ το μηχανάκι θα ελεγχθεί και σε εξειδικευμένο συνεργείο πριν γίνει η αγορά, μην πάρουμε και γουρούνι στο σακί. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω θα ελεγα πριν παρεις οτιδηποτε να βρεις λυση για να μην στο κλεψουν και αυτο...

π.χ. κλειστο παρκινγκ,gps συναγερμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...