Προς το περιεχόμενο

iMac ή high end pc - ΕΣΠΑ

petogamosayros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχει εγκριθεί η πρότασή μου για επιδότηση του ΕΣΠΑ και έχω δυνατότητα να αλλάξω και αντί για pc που είχα δηλώση αρχικά να πάρω ένα iMac. Πρέπει να δώσω 2500 και αναρωτιέμαι αν αξίζει να παρω ένα high end pc ή τον iMac 27'' με cpu Intel Core i7 2,8 και 8GB ram. Ξέρω ότι αν εξαιρέσουμε 2 συγκεκριμένα προγράμματα όλα τα άλλα που χρησιμοποιώ βγαίνουν και για Mac OS (και για τα 2 που δεν βγαινουν κάνω dual boot). Ξέρω ότι γενικά η apple δεν φτιάχνει νέες εκδόσεις λειτουργικού που κάνουν παλιότερους mac να σέρνονται. Θα ήθελα να μάθω κατά πόσο αυτό ισχύει και για τα παιχνίδια. Πέρα από τη δουλειά ένα diablo θες να το παίξεις. Στα pc ότι μηχανημα και να παρεις, σε 3 χρόνια θες αναβάθμιση για να τρέξει. Αν πάρω τώρα imac θα μπορώ να παίξω κανονικά ένα παιχνίδι που θα βγει σε τρία χρόνια ή απλά θα χαζοχαίρομαι που έχω imac? Σου δίνει πλεονέκτημα o imac σε αυτό το κομμάτι? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Με 2μισι χιλιαρικα θα παιζεις ολα τα παιχνιδια για τα επομενα 5χρονια σε high end pc του οποιου κιολας ψηφιζω υπερ....

Δημοσ.

Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Τα παιχνίδια ποτέ δεν ήταν το δυνατό σημείο των Mac.

Άλλωστε οι επιδόσεις των παιχνιδιών εξαρτώνται κυρίως από το hardware. Για παράδειγμα, ο Core i7, σε 3 χρόνια θα θεωρείται αργός για παιχνίδια, είτε είναι μέσα σε Mac είτε σε Windows PC.

Δημοσ.

Μάλιστα. Απλά είπα μήπως η blizzard βγάζει την mac έκδοση του diablo έτσι ώστε να παίζει και σε παλιότερα μηχανήματα... PC it is then... Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με 2500 ευρώ φιάχνεις pc που τον κάνει κομματάκια τον imac.Για του λόγου το αληθές τσέκαρε:

protash.jpg

Και για οθόνη πάς για dell u2410 καρφωτός.Δέν ξέρω βέβαια άν ήθελες όπως και νά χει 27άρα.Απο κάπου θα μπορούσαμε να κόψουμε μετά να πάς για την 27αρα dell.Πάντως το παραπάνω pc τον καταστρέφει για πλάκα τον i mac...

Δημοσ.

για παιχνιδια φιλε παρε pc, για ηρεμια παρε mac, καλα επιδοτηση πηρες για να παιζεις παιχνιδια ???

αν παρεις τον mac που λες θα χαρεις εφαρμογες και λειτουργικο που δεν φανταζεσαι

απο την αλλη φυσικα θα παρεις καλυτερο pc το οποιο εχει dyo μειονεκτηματα

α) τρεχει windows .. με ο,τι αυτο συνεπαγεται

β) σε 10 μηνες η αξια του θα πεσει τουλαχιστον στο μισο ... καλα δεν το συζητω για μετα απο 2 χρονια ε

Και μη βαρατε γνωμη μου λεω ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ

Δημοσ.
Με 2μισι χιλιαρικα θα παιζεις ολα τα παιχνιδια για τα επομενα 5χρονια σε high end pc του οποιου κιολας ψηφιζω υπερ....

Δεν παιζει αυτο που λες....σε 5 χρονια θα ειναι το μισο pc για αλλαγμα

Δημοσ.
Δεν παιζει αυτο που λες....σε 5 χρονια θα ειναι το μισο pc για αλλαγμα

χοντρικα χοντρικα ρε παιδι μου... :P σιγουρα αρκετα parts θα ειναι αδυναμα μετα απο 5 χρονια...

Δημοσ.
Με 2500 ευρώ φιάχνεις pc που τον κάνει κομματάκια τον imac.Για του λόγου το αληθές τσέκαρε:

protash.jpg

Και για οθόνη πάς για dell u2410 καρφωτός.Δέν ξέρω βέβαια άν ήθελες όπως και νά χει 27άρα.Απο κάπου θα μπορούσαμε να κόψουμε μετά να πάς για την 27αρα dell.Πάντως το παραπάνω pc τον καταστρέφει για πλάκα τον i mac...

12 Gb??τι να τα κανει??δεν θα τα αξιοποιησει ποτε

Δημοσ.
Καλησπέρα σας. Έχει εγκριθεί η πρότασή μου για επιδότηση του ΕΣΠΑ και έχω δυνατότητα να αλλάξω και αντί για pc που είχα δηλώση αρχικά να πάρω ένα iMac. Πρέπει να δώσω 2500 και αναρωτιέμαι αν αξίζει να παρω ένα high end pc ή τον iMac 27'' με cpu Intel Core i7 2,8 και 8GB ram. Ξέρω ότι αν εξαιρέσουμε 2 συγκεκριμένα προγράμματα όλα τα άλλα που χρησιμοποιώ βγαίνουν και για Mac OS (και για τα 2 που δεν βγαινουν κάνω dual boot). Ξέρω ότι γενικά η apple δεν φτιάχνει νέες εκδόσεις λειτουργικού που κάνουν παλιότερους mac να σέρνονται. Θα ήθελα να μάθω κατά πόσο αυτό ισχύει και για τα παιχνίδια. Πέρα από τη δουλειά ένα diablo θες να το παίξεις. Στα pc ότι μηχανημα και να παρεις, σε 3 χρόνια θες αναβάθμιση για να τρέξει. Αν πάρω τώρα imac θα μπορώ να παίξω κανονικά ένα παιχνίδι που θα βγει σε τρία χρόνια ή απλά θα χαζοχαίρομαι που έχω imac? Σου δίνει πλεονέκτημα o imac σε αυτό το κομμάτι? Ευχαριστώ.

Aν βάλεις κάτω αυτά που λές ωστόσο δείχνει ότι για pc πρέπει να πάς διότι λές ότι θέλεις να τρέξεις κάποια Χ προγράμματα και παιχνίδια.Στον i mac όπως λές δεν τρέχουν 2 απο τα προγράμματα, ενώ για παιχνίδια άστο. Ωστόσο αν απ την άλλη δε γουστάρεις να βλέπεις καθόλου καλώδια και να βλέπεις γενικά ένα πολύ όμορφο μηχάνημα (παρόλο που και η dell και το 800D είναι πανέμορφα, όπως και να το κάνουμε είναι αλλιώς ο i mac ) αλλά που υστερεί σε επιδόσεις πάς καρφωτός για i mac.

12 Gb??τι να τα κανει??δεν θα τα αξιοποιησει ποτε

Επειδή εσύ μπορεί να μήν χρειάζεσαι 12 η να μην τα αξιοποιείς δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο για όλους.Άσε που αφού βγαίνουν τα λεφτά για 12 στα ίδια λεφτά που ο i mac έχει 8 γιατί να μην τα βάλει;Εγώ πιστέυω μια χαρά είναι 12gb.

Δημοσ.
χοντρικα χοντρικα ρε παιδι μου... :P σιγουρα αρκετα parts θα ειναι αδυναμα μετα απο 5 χρονια...

Γενικα πιστευω πως δεν αξιζει να δωσεις τοσα για υπολογιστη,αλλα ειναι επιδοτηση αρα...

---------- Προσθήκη στις 21:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:09 ----------

Επειδή εσύ μπορεί να μήν χρειάζεσαι 12 η να μην τα αξιοποιείς δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο για όλους.Άσε που αφού βγαίνουν τα λεφτά για 12 στα ίδια λεφτά που ο i mac έχει 8 γιατί να μην τα βάλει;Εγώ πιστέυω μια χαρά είναι 12gb.

Μα δεν υπαρχει παιχνιδι που θα τα αξιοποιησει,ουτε καν τα 8 απο αυτα,τα games το πολυ να παρουν τα 4-5 τιποτα αλλο

Δημοσ.
Γενικα πιστευω πως δεν αξιζει να δωσεις τοσα για υπολογιστη,αλλα ειναι επιδοτηση αρα...

Ναι αν ειναι να τα δωσεις απο την τσεπη σου ειναι παρα πολλα και δεν αξιζουν οπως λες... εδω στα 1000 ειναι "πολλα" παλι...

@ topic starter παιζει αντι υπολογιστη να παρεις καμια τηλεορασουλα ξερω 'γω?

Δημοσ.

Παιδιά το παρατραβήξαμε. Ο άνθρωπος ρώτησε αν θα πρέπει να πάρει mac για παιχίνδια. Η ομώφωνη γνώμη όλων είναι πως όχι. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα περισσεύουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...