nikosvrouch Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 καλησπερα.... εχω ενα htc touch hd και ανοιγει κανονικα αλλα η οθονη αφης ειναι "νεκρη". δεν πατιεται τιποτα. μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει???
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 καλησπερα....εχω ενα htc touch hd και ανοιγει κανονικα αλλα η οθονη αφης ειναι "νεκρη". δεν πατιεται τιποτα. μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??? Ξαφνικα? Κανε ενα hard reset βασικα για να σιγουρεψεις πως ειναι προβλημα hardware. Απο κει και περα αν εισαι εντος εγγυησης πας για service...
nikosvrouch Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εκανα hard reset αλλα παλι το ιδιο... δυστυχως δεν εχω εγγυηση. Υπαρχει περιπτωση να εχει ξεκουμπωσει κανενα καλωδιο εσωτερικα του κινητου;;;;;
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Βασικα εχεις δυο επιλογες (ή μαλλον τρεις). 1+2) Το πας για επισκευη στην HTC. Το πας για επισκευη σε καποιο καταστημα που κανει επισκευες κινητων. 3) Αγοραζεις μια οθονη απο ebay πχ. και το κανεις μονος σου (προσωπικα δεν θα το επελεγα). Καλυτερα ρωτησε τα παιδια εδω που ειναι κατοχοι της συσκευης οποτε λογικα θα σε παραπεμψουν και θα σε ενημερωσουν για κοστος κλπ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217711&page=290
Chris_85 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 To κινητο που εχεις δε νομιζω να κυκλοφορει πανω απο 2 ετη, αρα εχεις εγγυηση.
elise Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Βασικα εχεις δυο επιλογες (ή μαλλον τρεις). 1+2) Το πας για επισκευη στην HTC. Το πας για επισκευη σε καποιο καταστημα που κανει επισκευες κινητων.3) Αγοραζεις μια οθονη απο ebay πχ. και το κανεις μονος σου (προσωπικα δεν θα το επελεγα). Καλυτερα ρωτησε τα παιδια εδω που ειναι κατοχοι της συσκευης οποτε λογικα θα σε παραπεμψουν και θα σε ενημερωσουν για κοστος κλπ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217711&page=290 η τριτη επιλογη περνει ΑΚΥΡΟ.... οι αλλες δυο κοστιζουν 250 ευρω...
Ninth_Gate Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 η τριτη επιλογη περνει ΑΚΥΡΟ.... οι αλλες δυο κοστιζουν 250 ευρω... Οπότε, τραγούδα του ένα ρέκβιεμ...
nikosvrouch Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 η τριτη επιλογη περνει ΑΚΥΡΟ.... οι αλλες δυο κοστιζουν 250 ευρω... μαλλον θα επιλεξω την τριτη επιλογη και οτι γινει... δεν αξιζει να το παω για σερβις... βρηκα στο ebay ενα touch panel με ειδικα κατσαβιδακια 15 ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης. ειναι ομως αξιοπιστο ή θα μου φερουν καμια απομιμηση ? http://global.ebay.com/for_HTC_Touch_HD_T8282_Digitizer_Screen_Repair_Part_TL/290429774230/item ---------- Προσθήκη στις 20:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:12 ---------- To κινητο που εχεις δε νομιζω να κυκλοφορει πανω απο 2 ετη, αρα εχεις εγγυηση. βασικα εχω πεταξει την κουτα και την αποδειξη...
elise Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 καλα καντο..... θα ερθει καποια στιγμη και θα με θυμηθεις.... (οταν θα αναγκαστεις να ΣΠΑΣΕΙΣ την οθονη σου και μετα να αχρηστευσεις ΕΝΤΕΛΩΣ το κινητο) και ας ερθεις μετα απο 20 μερες που θα σου ερθει η οθονη απο την κινα να με βγαλεις ψευτη....
nikosvrouch Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 καλα καντο..... θα ερθει καποια στιγμη και θα με θυμηθεις.... (οταν θα αναγκαστεις να ΣΠΑΣΕΙΣ την οθονη σου και μετα να αχρηστευσεις ΕΝΤΕΛΩΣ το κινητο) και ας ερθεις μετα απο 20 μερες που θα σου ερθει η οθονη απο την κινα να με βγαλεις ψευτη.... Τι ενοεις "να σπασεις την οθονη σου" ??
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τι ενοεις "να σπασεις την οθονη σου" ?? Εννοει πως οι οθονες αυτες ειναι ευαισθητες και εσυ λογικα δεν θα εχεις αναλογη εμπειρια. Παμε στην εγγυηση. Δεν χρειαζονται ουτε αποδειξεις ουτε κουτια. Αφενος αν εγω σου κανω δωρο ενα κινητο προφανως δεν θα σου δωσω και την αποδειξη, αφετερου εσυ δεν εισαι υποχρεωμενος να συλλεγεις κουτια. Οι αποδειξεις αποτελουν εγγυηση για τα καταστηματα αγορας, πραγμα που στην παρουσα δεν μας ενδιαφερει. Οι συσκευες αυτες φευγουν απο την ACE Hellas και διατιθενται στα καταστηματα. Τα ΙΜΕΙ των συσκευων υπαρχουν καταχωρημενα στα αρχεια τους. Αν η συσκευη σου ειναι ελληνικη ειναι καταχωρημενη στα παραπανω αρχεια. Συνεπως κατα την γνωμη μου μην επιχειρησεις κατι τετοιο διοτι δεν αξιζει το ρισκο και ειναι κριμα να προκαλεσεις ανεπανορθωτη βλαβη αν εχεις εναλλακτικη. Επικοινωνησε με την ιδια την εταιρεια που σου ανεφερα παραπανω και ρωτα τους.
gs20309 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Συνήθως τα καταστήματα κρατάνε αντίγραφο αποδείξεων, δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις αν θυμάσαι πάνω κάτω την ημερομηνία που το πήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.