Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 ---Δεν μπορω να βαλω εικονες γιατι ειμαι απο το iTouch--- Στο βέγκας πηγενε στο video prefrencies και αλλαξε το σε 16:9 1980x1080. Τωρα μπορεις να εισαγεις το βίντεο. Αν ομως ειναι κομμενο γυρω γυρω ζουμαρε στο τελος απο το κουτακι του βιντεο στο timeline και πατα το εικονιδιο με το τετραγωνακι. Απο εκει αλλαζεις το aspect ratio σε 16:9 Sent from my iPod touch using Insomnia.app
panostuner Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ε λοιπόν, αυτη την στιγμη τα εχω δει ολα. Η.264 stream σε avi αρχειο απο συσκευη γνωστου κατασκευαστη! (μεχρι τωρα αυτην την πατεντα την ειχα δει μονο σε ενα βιντεακι της beyonce απο P2P)Περιττο να πω, το εβαλα κατευθειαν στον φακελο με τις ιστορικες παρακαταθηκες (οπου εχω και αλλα τετοια κουλά). Γενικα, γνωμη μου ειναι οτι οποιοσδηποτε κατασκευαστης φτιαχνει οποιοαδηποτε συσκευη με δυνατοτητα ληψης mpeg 4 avc/h.264 οπου γραφει σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο mp4, m2ts/mts και mkv, θελει κρεμασμα απο κλαδι μουριας. Η δικη μου συμβουλη: Περνα το απο το yamb, και σε λιγα δευτερολεπτα θα εχεις ενα πληρως συμβατο mp4 αρχειο, το οποιο θα το δεχθει το vegas 100% (απ οτι βλεπω στο δειγμα, προκειται για mpeg4 avc/h.264 stream και mpeg audio ηχος), χωρις να χρειαστει καμια απολυτως μετατροπη στον βιντεο και στον ηχο. Εναλλακτικα δοκιμασε με το MKVtoolnix. ΥΓ: Εδω αναφερει οτι η καμερα σου τραβαει σε MOV, ενα πολυ πιο νορμάλ αρχειο για mpeg 4 avc/h.264 streams απο το avi. Μηπως εχεις κανει καμια περιεργη ρυθμιση στο software; Πως ακριβως εκανες την μεταφορα απο την καμερα στο pc; Τα δοκίμασα και τα 2!!Το Yamb μου βγάζει σφάλμα κατά τη μετατροπή, αλλά το MKVtoolnix δουλευεί κανονικά!!Ομως με το MKVtoolnix δεν το δέχεται καν το βίντεο το vegas!!Αμα το ξαναμετατρέψω με κάτι άλλο όμως το δέχεται κανονικά!Κάνω κάτι λάθος με το Yamb?? ---Δεν μπορω να βαλω εικονες γιατι ειμαι απο το iTouch---Στο βέγκας πηγενε στο video prefrencies και αλλαξε το σε 16:9 1980x1080. Τωρα μπορεις να εισαγεις το βίντεο. Αν ομως ειναι κομμενο γυρω γυρω ζουμαρε στο τελος απο το κουτακι του βιντεο στο timeline και πατα το εικονιδιο με το τετραγωνακι. Απο εκει αλλαζεις το aspect ratio σε 16:9 Sent from my iPod touch using Insomnia.app Το έκανα και δεν άλλαξε κατι...Φαντάζομαι εννοούσες από τα options να πάω στο video preferences, εε?
kurkosdr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Τα δοκίμασα και τα 2!!Το Yamb μου βγάζει σφάλμα κατά τη μετατροπή, αλλά το MKVtoolnix δουλευεί κανονικά!! Γενικα το avi αρχειο κανονικα δεν επρεπε να δεχεται mpeg 4 avc streams, οποτε ο χειρισμος ενος avi με mpeg 4 avc stream ειναι βραστα ιστορια. Αφου ομως το MKV toolnix δουλευει, γιατι δεν κανεις το avi σου mkv (το οποιο δεχεται mpeg 4 avc κανονικα) με το MKVToolnix, και μετα να δωσεις το παραγομενο mkv στο yamb, το οποιο ειναι 100% τσεκαρισμενο οτι μπορει να κανει μετατροπη απο mkv σε mp4;; Και στις δυο περιπτωσεις δεν υπαρχει απωλεια ποιοτητας, αφου το video stream δεν υφισταται καμια μετατροπη Ομως με το MKVtoolnix δεν το δέχεται καν το βίντεο το vegas! Νομιζα οτι αυτοι οι βαριοκωληδες απο το Vegas θα ειχαν προσθεσει τη δυνατοτητα να δεχεται το προγραμμα τους MKV αρχεια. Τελος παντων, χρησιμοποιησε το MKV toolnix για να το κανεις απο ανώμαλο avi σε νορμάλ mkv, και μετα περνα απο το yamb για να το κανεις απο mkv σε mp4. Αυτα και συγνωμη αμα σε ταλαιπωρησαμε, αλλα που πατε και τα βρισκετε βρε αδερφε Λιγο ακομα και θα δουμε pocket καμερα που αποθηκευει σε μεσοπολεμικο μικροφιλμ ΥΓ: Σιγουρα δεν υπαρχει καμια επιλογη μεσα στην καμερα ή στο software για αποθηκευση σε mov ή mp4 μορφη;; Θα ηταν πολυ καλυτερο απο το avi.
panostuner Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Γενικα το avi αρχειο κανονικα δεν επρεπε να δεχεται mpeg 4 avc streams, οποτε ο χειρισμος ενος avi με mpeg 4 avc stream ειναι βραστα ιστορια. Αφου ομως το MKV toolnix δουλευει, γιατι δεν κανεις το avi σου mkv (το οποιο δεχεται mpeg 4 avc κανονικα) με το MKVToolnix, και μετα να δωσεις το παραγομενο mkv στο yamb, το οποιο ειναι 100% τσεκαρισμενο οτι μπορει να κανει μετατροπη απο mkv σε mp4;; Και στις δυο περιπτωσεις δεν υπαρχει απωλεια ποιοτητας, αφου το video stream δεν υφισταται καμια μετατροπη Νομιζα οτι αυτοι οι βαριοκωληδες απο το Vegas θα ειχαν προσθεσει τη δυνατοτητα να δεχεται το προγραμμα τους MKV αρχεια. Τελος παντων, χρησιμοποιησε το MKV toolnix για να το κανεις απο ανώμαλο avi σε νορμάλ mkv, και μετα περνα το απο το yamb για να το κανεις απο mkv σε mp4. Αυτα και συγνωμη αμα σε ταλαιπωρησαμε, αλλα που πατε και τα βρισκετε βρε αδερφε Λιγο ακομα και θα δουμε pocket καμερα που αποθηκευει σε μεσοπολεμικο μικροφιλμ ΥΓ: Σιγουρα δεν υπαρχει καμια επιλογη μεσα στην καμερα ή στο software για αποθηκευση σε mov ή mp4 μορφη;; Θα ηταν πολυ καλυτερο απο το avi. Ευχαριστώ πολύ, με έσωσες μπορώ να πώ!!!Μόλις το δοκίμασα και είναι οκ!!Που να ξερα και γω τι θα τράβαγε η κάμερα...Μάλλον δεν έκανα και τρελή έρευνα να σου πς την αλήθεια!!Πάντως τραβάει πολύ καλά πιστεύω(τη μέρα)!!Σε σχέση και με τα λευτά που έδωσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.