mixalisss Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 θελω να παρω και σκεφτομαι να το αγορασω απο ebay αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 εσεις τι προτεινεται ποια ειναι η ουσιαστικη τοθς διαφορα; http://myus2.myus.com/About/HowMailForwardingWorks.aspx με αυτο λετε να μπορω να το παρω απο το appla store
xvagos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 To θέμα είναι να τα βρεις πρώτα γιατί είναι ανάρπαστα και ειδικά τα 3G μοντέλα που είναι και πανάκριβα. Τώρα όσον αφορά ποιο να αγοράσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή. Το χρειάζεσαι όντως το 3G, θα είσαι συνεχώς εκτός κάλυψης Wifi και χρειάζεσαι το Internet; Αν ναι τότε πάρτο. Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει -τουλάχιστον ακόμη- να πάρεις το 3G. Μπορεί εξάλλου να το φέρει η Vodafone κάποια στιγμή και με ένα καλό data plan να σου έρθει και ποιο φτηνά.
Snolly Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Στην Ελλάδα στα μέρη που έχουν κάλυψη 3G έχουμε κατα 99% και WiFi (σπιτι, γραφειο, κλπ). Εκεί που δεν εχουμε WiFi (χωριό, νησί, κλπ) δεν υπάρχει κάλυψη 3G οπότε πεταμενα 100 ευρω.
mixalisss Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 28 μαιου δεν βγαινει στην ευρωπη ; θεωρητικα συμφερει να το παρουμε απο καπου εδω γυρω.αρχεσ του σλλου θσ ειμαι γερμανια θα υπαρχουν διαθεσιμα κομματια
giorgos_k Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εγώ θα ήμουν υπέρ του 3G, αν δεν έχεις iphone με data plan όπου μπορείς να εκμεταλευτείς το δικό του internet και να το περάσεις στο iPad. Δεν πιστεύω οτι wifi βρίσκειες παντού και πάντα- εγώ με το iphone 2G ήμουν πολύ περιορισμένος με το wifi μόνο. Επίσης οι συσκευές iPhone-iPad έιναι κυρίως internet συσκευές, χωρίς αυτό έιναι πετσοκομμένες. My thoughts ;-)
Ninth_Gate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αν πράγματι χρειάζεσαι το internet όπου και αν είσαι, τοτε να πάρεις το 3G. Να ξέρεις όμως οτι θα πληρώνεις κερατιάτικα πάγια και ειδικότερα σε καιρούς χαλεπούς. Μην ξεχνάς οτι η χρέωση είναι mb και ευρώ!!! Παρεπιμπτόντως, στο iphone δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ μου το 3G γιατι δεν το χρειάζομαι. Γι'αυτό το λόγο πήρα και το ipad 32GB. Αν δεν το χρειάζεσαι το internet παρά μόνο για να σερφάρεις και δεν θέλεις να πληρώνεις μηνιαία πάγια τότε πάρε το ipad 16,32 ή 64.
sitop Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Έχω πάρει ipad 3g με vodafone 5 GB που ηταν 25 ευρώ μέχρι 31 Μαιου. Εκτός του ότι είναι ουσιαστικά ατελείωτα για το iPad, για data εφαρμογών (εκτός maps) το να έχει έστω και μια αργή σύνδεση στο internet είναι σημαντικό.
_filippos_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 υπάρχει και οικονομικότερη λύση. iPad wifi και MiFi στο οποίο βάζεις μια καρτούλα 3G της wind κι έτσι έχεις ιντερνετ όπου κι αν υπάρχει σήμα wind. Συσκευές MiFi βρίσκεις στο ebay πολύ φθηνά. Έτσι σε πολύ χαμηλή τιμή μπορείς να συνδιάσεις και wifi και 3G στο iPad. Αν και τώρα που ανακοινώθηκε το iPhone 4 πιστεύω πως θα είναι καλύτερα να αγοράσεις αυτό απο το iPad γιατί στην ουσία είναι ένα iPad μικρών διαστάσεων. Τέλος αναφέρω την κάρτα sim της wind γιατί χρησιμοποιώ το internet non stop, ανάλογα τις ανάγκες μου , 2 ή 7 μέρες. Και για εμένα συμφέρει απο το αντίστοιχο (σε καρτοκινητό) απο την Vodafone.
x_vagos_x Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Φίλιππε, έχεις ένα link για το internet non-stop? Με καρακατακαιει το θεματάκι με το ιντερνετ. Γενικά ποια είναι τα προγράμματα καρτοκινητής που συμφέρουν σε αυτήν την περίπτωση, άραγε?
jtheogr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Εχει αγοράσει κανείς MIFI απο Ebay ? να μου πεί κανένα μοντέλο που παίζει σίγουρα με τους δικούς provider . Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.