Προς το περιεχόμενο

Hotmail acount και password

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω ένα "μικρό" πρόβλημα. Μάλλον μου hackεψαν το e-mail μου και δεν μπορώ να μπώ σε αυτό και εκτός από αυτό δεν θυμάμαι το secret question αλλα ούτε και το alternave e-mail μου. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ανακτήσω τον χαμένο κωδικό μου?? Οποιοσδήποτε κ αν είναι αυτός. Ακόμα και hack. Ευχαριστώ πολύ! είναι πολύ σημαντικό να ανακτήσω ξανα το e-mail γιατι εχω πολλά σημαντικά πράγματα εκεί.

Δημοσ.

Η πρώτη δουλειά που θα κάνεις είναι να στείλεις email στην microsoft λέγοντας πως σου έκλεψαν τον κωδικό.

Δημοσ.

εψαξα να βρω εναν τροπο επικοινωνιας αλλα δεν βρηκα. μηπως ξερετε εσεις σε ποιο e-mail θα απευθυνθω στη microsoft?

Δημοσ.

δοκιμασε αυτη τη σελίδα, νομιζω ειναι η τελευταια σου ελπίδα,

Windows LiveID Account Password Recovery

https://windowslivehelp.com/PasswordReset.aspx

αλλα αν δεν μπορεις να απαντήσεις καμια ερώτηση σχετική με αυτο το λογαριασμό, μην περιμένεις να πιστεψουν οτι ειναι δικός σου.

Ο καθενας που θελει να διαβασει τα μηνυματα φιλων/συζύγων/υπαλλήλων του, μπορει να δηλώνει αυτα που λες κι εσυ (ξεχασα τη μυστικη ερώτηση, και το εναλλακτικό email).

Δημοσ.

το έκανα χθες αυτό. Δεν τα θυμόμουν όλα κ δεν ειναι ολα σωστα οσα εβαλα.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποια σειρα εντολών που θα "hackέψουν" το account μου στο hotmail και θα μου δειξουν τον κωδικό μου? Πραγματικα αν ανακτήσω τον κωδικό μου θα κάτσω και θα τα γράψω ολα τα στοιχεια σε ενα χαρτί και θα τα έχω σε ενα σιρτάρι βιβλιαράκι... πφφ.. έχω ξενερώσει πάρα πολύ.

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα κι εγώ το παραπάνω link για τν ανάκτηση κωδικού στο δικό μου λογαριασμό και έφτασα στη σελίδα του forum (Έδωσα το PIN που δημιούργησε από το αίτημά μου).Μετά τι κάνω? Πως μπάινω στο λογαριασμό μου?

Μου στέλνουν mail στο εναλλακτικό email account μου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...