lefteris210 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 ρε παιδιά που θα βρω αυτά τα παγάκια να τα αγοράσω?
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 λούσι είσαι σίγουρος ότι τα πλαστικ είναι κατάλληλα για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες? εγώ όχι Σιγά τις υψηλές θερμοκρασίες, πάνω από 60 δεν είναι. Και το πλαστικό (με το μάτι και χωρίς τεκμηρίωση) είναι ειδικό, πόσα χρόνια τα 'χω και δεν έχουν ούτε καν χρωματική αλλοίωση.
insomniaK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Έτσι, διότι διαβάζουμε τις προδιαγραφές του προϊόντος που αγοράσαμε.
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δεν είδα ποτέ τη συσκευασία. Και στην τελική, είμαι καπνιστής, στα παπάργια μου το πλαστικό παγάκι, imma gonna die anyway.
insomniaK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ρε συ, νομίζω και οι μη καπνιστές πεθαίνουν! :ρ Υ.Γ. Είμαι έτοιμος να κάνω το γραφείο μπουρδέλο, παρακαλώ συνε-χύστε αγνοώντας με.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δεν είδα ποτέ τη συσκευασία.Και στην τελική, είμαι καπνιστής, στα παπάργια μου το πλαστικό παγάκι, imma gonna die anyway. we are never gonna die σύντροφε για τους άλλους τα έλεγα αυτά για τα παγάκια ... τους κοινούς θνητούς
giannisargyro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μη νερώνει ντε. Κατά τα άλλα, ψηθείτε, έχω και δυόσμο, τέρμα οι επιδρομές σε κήπους αστών στο Μαρούσι. Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις καποια στοιχεια για το που μπορω να βρω αυτα τα πλαστικα παγακια;.....βλεπω υπαρχει μαζικο ενδιαφερον..
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τα 'χε αγοράσει η κάτοχος της μήτρας που με φιλοξένησε, θα τη ρωτήσω αύριο και αν θυμάται, θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.