Praetorianos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 σκέφτηκα το άλλο , αλλα δεν ξέρω αν θα είναι ωραίος ο καφές, είπα να κάνω σε μια κανατα 5-6 καφέδες διπλούς και να την έχω πάντα στο ψυγείο έτσι λοιπόν ο καφές είναι πάντα κρύος και το μονο που μένει είναι να βάζω τα παγάκια στο ποτήρι και έτοιμος .τι λέτε? Καλά ρε, αγόρασες μηχανή για να πίνεις ωραίο καφέ, ο άλλος σου προτείνει να αγοράσεις μύλο για ακόμα καλύτερη εμπειρία κι εσύ σκέφτεσαι να πατεντάρεις τον κατεψυγμένο καφέ?
lefteris210 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Καλά ρε, αγόρασες μηχανή για να πίνεις ωραίο καφέ, ο άλλος σου προτείνει να αγοράσεις μύλο για ακόμα καλύτερη εμπειρία κι εσύ σκέφτεσαι να πατεντάρεις τον κατεψυγμένο καφέ? αν κατάλαβες , δεν θέλω να κάνω πατέντες στον καφέ , θέλω να είναι κρυος στο ποτήρι χωρίς να γίνετε νερό από τα παγάκια....
panagos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 χμμ άρα βρήκαμε τι φταίει,ότι χτυπάω με πάγο τον καφέ , ενώ προφανώς θέλει χωρίς πάγο. Εγώ βάζω ένα παγάκι και χτυπάω τον εσπρέσο. Μετά στο ποτήρι βάζω θρυμματισμένο (από 2 παγάκια) και ένα παγάκι ολόκληρο. Έτσι ο καφές παγώνει πιο γρήγορα χάρη στον θρυμματισμένο πάγο, χωρίς να τον νερώνει, και ταυτόχρονα το ολόκληρο παγάκι τον διατηρεί κρύο για όση ώρα χρειάζεται μέχρι να τον πιω. Σύνολο 4 παγάκια. Αρκεί να λάβουμε υπόψιν οτι ο παγωμένος εσπρέσο δεν είναι φράπα που πίνεται σε μισόλιτρο ποτήρι σκέφτηκα το άλλο , αλλα δεν ξέρω αν θα είναι ωραίος ο καφές, είπα να κάνω σε μια κανατα 5-6 καφέδες διπλούς και να την έχω πάντα στο ψυγείο έτσι λοιπόν ο καφές είναι πάντα κρύος και το μονο που μένει είναι να βάζω τα παγάκια στο ποτήρι και έτοιμος .τι λέτε? Το ψυγείο αλλοιώνει την γεύση και το άρωμα του καφέ και μετά από λίγη ώρα αποκτά μια ενοχλητική πίκρα.
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, υπάρχουν παγάκια ΠΛΑΣΤΙΚΑ που χρησιμοποιείς ξανά και ξανά αφού τα πλύνεις. Τέτοια στο μπρίκι με ζάχαρη, κανονικά στο ποτήρι. Βγάζεις γκαφέ (στη σωστή ποσότητα και με φειδώ, αλλιώς νερομπουλιάζει) στο μπρίκι (μέταλλο και θερμοαγωγιμότητα) με αυτά, βαράς αφρόγαλα (το CalciPlus κάνει το καλύτερο) ρίχνεις τον καφέ στο ποτήρι με τα παγάκια, ο οποίος έχει κρυώσει, ρίχνεις αφρόγαλα, βάζεις καλαμάκι και στην υγειά μου. Επικαλούμαι γιν και γκαρνέλα για την ποιοτική αξιολόγηση.
Teaser Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αρκεί να λάβουμε υπόψιν οτι ο παγωμένος εσπρέσο δεν είναι φράπα που πίνεται σε μισόλιτρο ποτήρι Σε τι ποτήρι μπαίνει;
Garnele Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Γιατί πλαστικά παγάκια; Εγώ βάζω κανονικά και στο μπρίκι, μιας που με πιάνει μια υποχονδριότητα και μετά νομίζω ότι ο καφές βρωμάει πλαστικό. Αλλά με ενοχλεί και η μυρωδιά από το ξυλάκι-αναδευτήρι σε ζεστό καφέ... Θα ρθούμε σπίτι σου να μας φήσεις καφέ και να σε αξιολογήσουμε μανίτσα!! =ρ
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, υπάρχουν παγάκια ΠΛΑΣΤΙΚΑ που χρησιμοποιείς ξανά και ξανά αφού τα πλύνεις.Τέτοια στο μπρίκι με ζάχαρη, κανονικά στο ποτήρι. Βγάζεις γκαφέ (στη σωστή ποσότητα και με φειδώ, αλλιώς νερομπουλιάζει) στο μπρίκι (μέταλλο και θερμοαγωγιμότητα) με αυτά, βαράς αφρόγαλα (το CalciPlus κάνει το καλύτερο) ρίχνεις τον καφέ στο ποτήρι με τα παγάκια, ο οποίος έχει κρυώσει, ρίχνεις αφρόγαλα, βάζεις καλαμάκι και στην υγειά μου. Επικαλούμαι γιν και γκαρνέλα για την ποιοτική αξιολόγηση. Γιατί πλαστικά παγάκια; Εγώ βάζω κανονικά και στο μπρίκι, μιας που με πιάνει μια υποχονδριότητα και μετά νομίζω ότι ο καφές βρωμάει πλαστικό. Αλλά με ενοχλεί και η μυρωδιά από το ξυλάκι-αναδευτήρι σε ζεστό καφέ... Θα ρθούμε σπίτι σου να μας φήσεις καφέ και να σε αξιολογήσουμε μανίτσα!! =ρ Για να μη νερώνει ντε. Κατά τα άλλα, ψηθείτε, έχω και δυόσμο, τέρμα οι επιδρομές σε κήπους αστών στο Μαρούσι.
panagos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Σε τι ποτήρι μπαίνει; Σε μικρότερο ποτήρι. Άλλωστε μια δόση εσπρέσο βγάζει 30ml καφέ. Η διπλή (που συνήθως χρησιμοποιείται για Freddo) είναι 60ml που με τα παγάκια γεμίζει ένα ποτήρι ~200ml. Για Freddo espresso 250ml φτάνουν και περισσεύουν.
Garnele Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ε βάζεις λιγότερα μετά στο ποτήρι, και γλιτώνεις και από τη γκρίνια των υποχόνδριων. Εξαιρετικά, μόλις οργανωθεί η άφιξη στη μπρωτεύουσα θα πέσει σύρμα!
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Πότε το υπολογίζεις, να ξέρω και αν θα 'μαι εγώ εδώ.
Praetorianos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 αν κατάλαβες , δεν θέλω να κάνω πατέντες στον καφέ , θέλω να είναι κρυος στο ποτήρι χωρίς να γίνετε νερό από τα παγάκια.... Παρεξήγησις, φυσικά και κατάλαβα. Αλλά δεν βλέπεις κι εσύ το ειρωνικό του πράγματος? Anyway ο panagos σου είπε το λόγο, ο Lucifer σου έφτιαξε λεπτομερέστατο tutorial, καλές ρουφηξιές.
lefteris210 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, υπάρχουν παγάκια ΠΛΑΣΤΙΚΑ που χρησιμοποιείς ξανά και ξανά αφού τα πλύνεις.Τέτοια στο μπρίκι με ζάχαρη, κανονικά στο ποτήρι. Βγάζεις γκαφέ (στη σωστή ποσότητα και με φειδώ, αλλιώς νερομπουλιάζει) στο μπρίκι (μέταλλο και θερμοαγωγιμότητα) με αυτά, βαράς αφρόγαλα (το CalciPlus κάνει το καλύτερο) ρίχνεις τον καφέ στο ποτήρι με τα παγάκια, ο οποίος έχει κρυώσει, ρίχνεις αφρόγαλα, βάζεις καλαμάκι και στην υγειά μου. Επικαλούμαι γιν και γκαρνέλα για την ποιοτική αξιολόγηση. πολύ καλή λύση αυτό με τα πλαστικά παγάκια , αλλα που τα βρίσκω και πως τα ζητάω ? πχ στο super market? γεια σας παρακαλώ θέλω παγάκια πλαστικά ? πωπω βλέπω να με μουτζώνει χαχαχαχα ---------- Προσθήκη στις 14:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:22 ---------- Παρεξήγησις, φυσικά και κατάλαβα. Αλλά δεν βλέπεις κι εσύ το ειρωνικό του πράγματος? Anyway ο panagos σου είπε το λόγο, ο Lucifer σου έφτιαξε λεπτομερέστατο tutorial, καλές ρουφηξιές. sorry δεν το καταλαβα
Garnele Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Πότε το υπολογίζεις, να ξέρω και αν θα 'μαι εγώ εδώ. Μετά το 15αύγουστο λογικά, περί τις 17-20.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 λούσι είσαι σίγουρος ότι τα πλαστικ είναι κατάλληλα για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες? εγώ όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.