IMAndreas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τώρα τον έβαλε στα 119 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Western-Digital-Elements-Desktop-1-5TB-External-HDD-3-5inches-WDBAAU0015HBK.htm
FLIMIT Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 MAYΡO στο GETITNOW!!!!!!!!! ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΤΑΠΑ ΜΑΓΑΖΙΑ...(εμενα μου ακυρωσαν προηγουμενη παραγγελια μετα απο 2 εβδομαδες..και ενω τους ειχα παρει 5-6 φορες να δω τι γινεται με την παραγγελια και δεν μου ελεγαν τιποτα)
GeorgT. Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δε μαμιεστε εκει στο γκετιτ, ειχα newsletter κ το έκοψα γιατι δεν έβλεπα να αξίζει τιποτα αλλα με την αναβάθμιση τους ξαναξεκινησαν να μου στέλνουνε δηλαδή κρατήσανε το mail μου παλια!!! Φαινόταν ομως για το πως λειτουργουν απο την αρχή, οταν βγαζανε δήθεν sold out κ μετα απο δυο βδομάδες το πουλούσαν ξανα!!! Αλλα βγαινανε κάποιοι κ τους υποστήριζαν, λέγοντας το ξαναπαραγγειλανε κλπ κλπ κλπ!
IMAndreas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλά εγώ 2 φορές που παρήγγειλα δεν είχα πρόβλημα..... Όμως ενώ παλιά δεν μου στέλνανε ενημερωτικό με την προσφορά της ημέρες (επειδή δεν ήθελα) τώρα μου στέλνουν :S
SV1EOD Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 τι θα πει δεν γινεται εισε υποχρεωμένος από κάπου να παραλάβεις ένα δέμα? Δηλαδή εαν κανω εγω μια παραγγελια κ τους πω να το στειλουν στο ονομα σου στο σπιτι σου εσυ θα πρεπει αναγκαστικα να το παρεισ? Μην διαννοηθείς αν πουλήσεις κάτι και το στείλεις αντικαταβολή αν ο άλλος δεν το παραλάβει να του βάλεις αρνητική ή να βάλεις τις φωνές τότε. Αλλά τι λέμε. Αφού τα μαγαζιά έχουν λεφτά ας πετάξουν και λίγα σε μεταφορικά και χαμένο χρόνο των υπαλλήλων τους. edit: Ουπς. Δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς έγραφες. Αλλά και πάλι την παραγγελία την έκανε ο ίδιος, όχι κάποιος άλλος. Είναι και λίγο ηθικό το θέμα εδώ.
gpapadakis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Τώρα τον έβαλε στα 119 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Western-Digital-Elements-Desktop-1-5TB-External-HDD-3-5inches-WDBAAU0015HBK.htm Οταν καποιος βγαζει προσφορα, οφειλουμε να τιμαμε αυτον που τη βγαζει, και οχι αυτον που με bots εκμεταλλευεται το σουσουρο και το βγαζει στην ιδια τιμη. Αν το καθε Πλαισιο, Eshop και λοιποι θελει να πουλησει, να βγαζει το ιδιο προσφορες και οχι να κοιταει να φαει πελατες απο τους αλλους με αυτο τον τροπο. Σαφως και τιμησα την προσφορα του Getitnow, και η εξυπηρετηση ηταν αψογη, με παραλαβη με κουριερ την επομενη μερα. Για τυχον DOA υπαρχουν και οι αντιπροσωπειες των δισκων, δεν κρεμομαστε απο το καθε καταστημα....
IMAndreas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Οταν καποιος βγαζει προσφορα, οφειλουμε να τιμαμε αυτον που τη βγαζει, και οχι αυτον που με bots εκμεταλλευεται το σουσουρο και το βγαζει στην ιδια τιμη. Αν το καθε Πλαισιο, Eshop και λοιποι θελει να πουλησει, να βγαζει το ιδιο προσφορες και οχι να κοιταει να φαει πελατες απο τους αλλους με αυτο τον τροπο. Σαφως και τιμησα την προσφορα του Getitnow, και η εξυπηρετηση ηταν αψογη, με παραλαβη με κουριερ την επομενη μερα. Για τυχον DOA υπαρχουν και οι αντιπροσωπειες των δισκων, δεν κρεμομαστε απο το καθε καταστημα.... Άμα προσέξεις το όλο θέμα στην αρχή το πλαίσιο τον είχε 129 μετά 89 και μετά 119 οπότε το είπα κατα κάποιον τρόπο σαν να λέω "κοίτα τι έκαναν οι μλκς" παρά "οοοο τι ωραία προσφορά".....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.