louben Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μου ηλθε σημερα με e-mail. http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/storage-devices/external-hdd/wd-elements-desktop-wdbaau0015hbk-eksoterikos-skliros-diskos-15-tb-hi-speed-usb/prod200414pp/
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δεν είναι και killer προσφορά - αλλά αξίζει, είναι και συμπαθέστατη υλοποίηση ο wd
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ...έχει κανείς rma εμπειρία από αυτό το μαγαζί yet;
mtheod Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ...έχει κανείς rma εμπειρία από αυτό το μαγαζί yet; Ειχα πριν 4 μηνες προβλημα με ενα Netbook το οποιο δεν επισκευαζοταν αλλα και δεν ειχαν ιδιο προιον για αντικατασταση.Αποτελεσμα 45 τουλαχιστον ημερες να παρω πισω τα λεφτα μου υστερα απο πολλα τηλεφωνα και κοροιδια λεγοντας μου οτι το λογιστηριο καθυστερουσε.
IMAndreas Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ...έχει κανείς rma εμπειρία από αυτό το μαγαζί yet; εγώ ήθελα να επιστρέψω κάτι και μου είπαν πως το στέλνω με ταχυδρομική acs με έξοδα δικά τους, δίνω ένα λογαριασμό και με προειδοποίησε πως κάνουν γύρω στις 20 μέρες όλη η διαδικασία.... Τελικά δεν το έστειλα.
SATELLITE Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 την ίδια τιμή τον έβαλε και το πλαίσιο σήμερα ( αν και στο σκρούτζ φένεται να έχει 129€ ) update (ενημερώθηκε και το σκρούτζ) lol http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Western-Digital-Elements-Desktop-1-5TB-External-HDD-3-5inches-WDBAAU0015HBK.htm
IMAndreas Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ποοοο και μου έστειλαν μειλ πως τον έχουν στείλει με acs και δεν ξέρω αν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου γιατί όπως και να έχει από το πλαίσιο αν έχει πρόβλημα θα το αλλάξω πολύ πιο εύκολα...
loubas Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 σιγα...μην δεχεσαι το δεμα εκτος αν εχεις πληρωσει με πιστωτικη..
IMAndreas Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 όχι με αντικαταβολή είναι αλλά δεν ξέρω αν γίνεται....από την άλλη μπορεί να αργήσει η παραγγελία από το πλαίσιο και να με αναγκάσει να πάρω τηλ και αν μου πουν μη διαθέσιμο (μου έχει τύχει 2-3 φορές και τα έχω πάρει) οπότε θα τα πάρω από get και βλέπουμε....
loubas Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 τι θα πει δεν γινεται εισε υποχρεωμένος από κάπου να παραλάβεις ένα δέμα? Δηλαδή εαν κανω εγω μια παραγγελια κ τους πω να το στειλουν στο ονομα σου στο σπιτι σου εσυ θα πρεπει αναγκαστικα να το παρεισ?
xouzel Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 τι θα πει δεν γινεται εισε υποχρεωμένος από κάπου να παραλάβεις ένα δέμα? Δηλαδή εαν κανω εγω μια παραγγελια κ τους πω να το στειλουν στο ονομα σου στο σπιτι σου εσυ θα πρεπει αναγκαστικα να το παρεισ? Kαι βεβαια ΟΧΙ
kalmik Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλά είναι site αυτό που εκπροσωπεί την (υποτιθέμενη) μεγάλη επένδυση με συνέργεια Πάνου Γερμανού και ομίλου ΔΟΛ κλπ. Αρπαχτή του χαμηλότερου παρονομαστή μοιάζει... Πάντως δεν πείθει ούτε με τις τιμές, που λίγο να ψάξει κανείς βρίσκει παρεμφερείς...
caution Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ...Αποτελεσμα 45 τουλαχιστον ημερες να παρω πισω τα λεφτα μου υστερα απο πολλα τηλεφωνα και κοροιδια λεγοντας μου οτι το λογιστηριο καθυστερουσε. 45 μέρες είναι πολλές... άντε να αφαιρέσει 10 μέρες τα πηγαινέλα... άντε και άλλες 3 λόγω υποτιθέμενου φόρτου... και πάλι, απαράδεκτο είναι! +η κοροϊδία... Nice to know, να φυλαγόμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.