alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 οk αλλα ολα τα driving παιζονται και με τιμονιερα. Εχω δοκιμασει με τιμονιερα και δεν νου αρεσε. Μικροτερη ακριβεια στις κινησεις, αρα χειροτερες επιδοσεις. Για να επανελθουμε λοιπον στο θεμα, σαν καλυτερο racing game, οχι μονο για το 2008-10 αλλα εξ απο ανεκαθεν, εγω θεωρω το FlatOut Ultimate Carnage:-) Eσυ το εχεις παιξει?
akisk Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Πολύ καλά τα games που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Με τη σειρά μου προτείνω Dead Space και Trine. edit: Και φυσικά τα Machinarium και Torchlight!!! οk αλλα ολα τα driving παιζονται και με τιμονιερα.Εχω δοκιμασει με τιμονιερα και δεν νου αρεσε. Μικροτερη ακριβεια στις κινησεις, αρα χειροτερες επιδοσεις. O από πάνω σου λέει ότι τα driving simulators παίζονται σωστά μόνο με τιμονιέρα. Αυτό που λες εσύ ότι όλα τα driving παίζονται και με τιμονιέρα είναι άσχετο και δεν απαντάει στην από πάνω πρόταση. Επίσης το πώς τα χειριστήρια 5 αξόνων έχουν μικρότερη ακρίβεια στις κινήσεις από το πληκτρολόγιο μην το πεις παραέξω γιατί θα γελάν και οι πέτρες!
alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 O από πάνω σου λέει ότι τα driving simulators παίζονται σωστά μόνο με τιμονιέρα. Αυτό που λες εσύ ότι όλα τα driving παίζονται και με τιμονιέρα είναι άσχετο και δεν απαντάει στην από πάνω πρόταση. Aπανταει απο την αποψη οτι αφου παιζονται και με τιμονιερα γιατι oχι να μη θεωρουνται simulators. Επίσης το πώς τα χειριστήρια 5 αξόνων έχουν μικρότερη ακρίβεια στις κινήσεις από το πληκτρολόγιο μην το πεις παραέξω γιατί θα γελάν και οι πέτρες! Φιλε μου... ειναι φανερο οτι εχεις μικρη πειρα απο τετοια θεματα και οπωσδηποτε δεν καθησες ο ιδιος να κανεις τη συγκριση. Η χρηση της τιμονιερας σου δινει την αισθηση της εξομοιωσης. Αυτο δεν σημαινει οτι κανει τα πραγματα πιο ευκολα, το αντιθετο. Η χρηση των cursor keys σημαινει καλυτερη ακριβεια και ευκολοτερο χειρισμο.
tsakonas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Κάτι σαν το αυτοκίνητο δηλαδή? να βγάλουμε τα τιμόνια να βάλουμε πλήκτρα?
Mene Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Crysis warheadGta IV Mass Effect Fallout 3 Dragon Age: Origins αυτα... αγορασε αυτα τα 3 και εισαι ετοιμος τα καλυτερα παιχνιδια για εμενα... Προσωπικά δεν έχω καν άποψη για Mass Effect και Dragon Age' date=' αλλά το [b']Fallout 3[/b] δες το όπωσδήποτε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.