tasosvel Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Θέλω να πάρω ένα ψηφιακό δέκτη για μια παλιά τηλεόραση. Ψάχνοντας βρήκα αυτόν τον hyundai στα 39,89 ευρώ. Νομίζω οτι έιναι καλή τιμή για δέκτη με PVR. Τον έχει αγοράσει κανείς; Thnks.
caveneo Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δεν τον έχω αγοράσει, αλλά κοιτώντας τα χαρακτηριστικά του πρόσεξα ότι υποστηρίζει μόνο SD ποιότητα, πράγμα που σημαίνει ότι όταν αργότερα αλλάξει σε HD η μετάδοση θα ξαναχρειαστεί να αλλάξεις δέκτη. "Δέκτης επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης SD DVB-T (MPEG-4/H.264/AVC)"
vagos789 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Σε HD δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να παμε συντομα... Ο συγκεκριμενος ειναι φτηνος και τον πηρα κι εγω,εχει PVR,το μονο που δεν ξερω ακομα ειναι αν και πως θα τον συνδεσω με το dvd-recorder μου,υποψη οτι εχει μονο μια θυρα scart αλλα εχει και component.
TheELF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Σε HD δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να παμε συντομα... Ο συγκεκριμενος ειναι φτηνος και τον πηρα κι εγω,εχει PVR,το μονο που δεν ξερω ακομα ειναι αν και πως θα τον συνδεσω με το dvd-recorder μου,υποψη οτι εχει μονο μια θυρα scart αλλα εχει και component. Το scart του δεκτη σε scart του DVD το DVD στην TV με το δεύτερο SCART του DVD η με το απλό καλώδιο κεραίας σε κανάλι (αν και χάνεις ποιότητα),και βλέπεις πλέον τον δέκτη μέσου του DVD (επιλογή εισόδου μέσα στο DVD μέχρι να το βρείς).
Demetris77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Σημερα που κοιταγα στο multirama τον βρηκα στα 36,90.. για παλια CRT τηλεοραση μια χαρα και οικονομικος φαινεται.. Εχει γραψει κανεις προγραμμα να μας πει τι ποιοτητα/φορματ γραφει αραγε..? γιατι στα specs στο σαιτ δε γραφει κατι.. Αν γραφει mpeg4 μια χαρα θαναι..
nikos47 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μ΄ηπως κανεις ξερει να μου πει γιατι στο AV1 του Hyundai HDT3025 δεν φαινεται εικονα στην τηλεοραση αλλα μονο ηχος; εχω συνδεσει με σκαρτ το dvd εγγραφης και αυτο με την τηλεοραση? Στο AV2 deixnei kanonika τη NOVA klp
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πάτα καλά τα βύσματα scart όταν ακούς μόνο ήχο δεν ακουμπάει καλά η μία πλευρά.(εκτός και αν χάλασε το(κάποιο) scart οπότε θέλει αλλαγή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.