tasosvel Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Η τιμή του Navman F45 απ ότι είδα με ένα ψάξιμο στο skroutz είναι πολύ καλή για GPS με οθόνη 4,3" . Το πρόγραμμα πλοήγησης ( Navman SmartST 2009 ) τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Η τιμή του Navman F45 απ ότι είδα με ένα ψάξιμο στο skroutz είναι πολύ καλή για GPS με οθόνη 4,3" . Το πρόγραμμα πλοήγησης ( Navman SmartST 2009 ) τι λέει; Nαι, αλλα...... "Ενσωματωμένοι χάρτες : Ireland, United Kingdom" !! Τι πληρωνεις εξτρα για Ελληνικους ;;;;; Ενω εδω.... http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10034991&cmicc=skroutz , με 6 παραπανω ευρουλακια ΚΑΙ Ελληνικους χαρτες ΚΑΙ 12 ατοκες Και ΟΧΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΜΑΓΑΖΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Nαι, αλλα...... "Ενσωματωμένοι χάρτες : Ireland, United Kingdom" !! Τι πληρωνεις εξτρα για Ελληνικους ;;;;; Ενω εδω.... http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10034991&cmicc=skroutz , με 6 παραπανω ευρουλακια ΚΑΙ Ελληνικους χαρτες ΚΑΙ 12 ατοκες Και ΟΧΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΜΑΓΑΖΙΑ. Χαλαρωσε, καποια μαλακια στην αντιγραφη θα ελιναι. Αφου η περιγραφη είναι ξεκάθαρη ότι έχει Ελληνικους. Σε κάθε περιπτωση καλή παρατήρηση για τους αχριστους του site... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Χαλαρωσε, καποια μαλακια στην αντιγραφη θα ελιναι. Αφου η περιγραφη είναι ξεκάθαρη ότι έχει Ελληνικους. Σε κάθε περιπτωση καλή παρατήρηση για τους αχριστους του site... Χαλαροτατος ειμαι Aλλα ουτως ή αλλως, δεν ειναι και καμια τρελλη προσφορα. Δεν καταλαβαινω πως νοουνται προσφορες (ενιοτε και crazy), τιμες ΛΙΓΑ ευρω κατω απο τις κανονικες. Αλλο τρανο παραδειγμα, μια TV LG 47" απο το YOU, σημερα, με......... 4% εκπτωση !!!! Και ειναι (λεει) CRAZY τιμη !!!! Μη χ**ω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Παιδιά είναι καλή η συσκευή είναι καλή?? Αξίζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Παιδιά είναι καλή η συσκευή είναι καλή?? Αξίζει?? Και εγώ αυτήν την απορία έχω. Πάντως με τα στυλ carbon-fiber design που έχει οπτικά είναι όμορφη. ---------- Προσθήκη στις 21:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ---------- Nαι, αλλα...... "Ενσωματωμένοι χάρτες : Ireland, United Kingdom" !! Τι πληρωνεις εξτρα για Ελληνικους ;;;;; Ενω εδω.... http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10034991&cmicc=skroutz , με 6 παραπανω ευρουλακια ΚΑΙ Ελληνικους χαρτες ΚΑΙ 12 ατοκες Και ΟΧΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΜΑΓΑΖΙΑ. Λογικά το ίδιο είναι με Ελληνικούς χάρτες. Και δεν ξέρω την ημέρα που έβαλες το link αν είχε 6 ευρώ διαφορά, αλλά τώρα στο getit έχει 68.99€ ενώ στο electroworld το έχουνε 119€. Ξέρει κανείς αν μπορείς να του βάλεις άλλα προγράμματα πλοήγησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Σίγουρα παίρνει άλλους χάρτες. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου έναν οδηγό για σπάσιμο navman εδώ μέσα. Αν ψάξεις λίγο θα βρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkalikan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μερικως ασχετο με το topic, αλλα μιλαμε πως πρεπει να ειναι μακραν το χειροτερα σχεδιασμενο e-shop που εχω συναντησει... παω να κανω ολοκληρωση παραγγελιας και βγαζει error page... επικοινωνω με το customer service τους για να κανω τηλεφωνικη παραγγελια και δεν δεχονται τηλεφωνικες παραγγελιες ... καλω το πιο κοντινο μου καταστημα τους, και δεν το σηκωνει κανεις... μιλαμε για τελειως ερασιτεχνες ..... ουστ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μερικως ασχετο με το topic, αλλα μιλαμε πως πρεπει να ειναι μακραν το χειροτερα σχεδιασμενο e-shop που εχω συναντησει... παω να κανω ολοκληρωση παραγγελιας και βγαζει error page... επικοινωνω με το customer service τους για να κανω τηλεφωνικη παραγγελια και δεν δεχονται τηλεφωνικες παραγγελιες ... καλω το πιο κοντινο μου καταστημα τους, και δεν το σηκωνει κανεις... μιλαμε για τελειως ερασιτεχνες ..... ουστ ! Διάβασε εδώ, τα λέμε εδώ και καιρό... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=377895&highlight=getitnow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.