Psychopath Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Διαθέτω περίπου 200 ευρά. Θα ήθελα να μην είναι μικρότερος από 80gb. Θα πήγαινα σε postville αλλά διάβασα κάπου ότι έχει θέμα το firmware(. Ποιόν μου προτείνετε; Λειτουργικό θα βάλω τα 7. Ευχαριστώ παιδιά!
ThrowDOWN Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 τον Postville παρε, τι θεμα δλδ ειχε με το firmware? εχω φορεμενο το τελευταιο και δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο.
Psychopath Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 τον Postville παρε, τι θεμα δλδ ειχε με το firmware? εχω φορεμενο το τελευταιο και δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο. Δεν μπορώ να βρω από που το διάβασα, κάτι ότι η intel απέσυρε ή θα αντικαταστήσει το fw... δεν πολυκατάλαβα... Η μητρική μου θα έχει καμιά ασυμβατότητα; Αν δεν έχει, θα πάρω αυτόν. Έχει όμως μικρό write time σε σχεση με άλλους.
Voodooman Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω τί θα κάνει η intel, ο δικός μου πάντως πάει μια χαρά από κάθε άποψη. Δεν το παρακολουθώ το θέμα πια, έχω την εντύπωση ότι τελευταία βγήκαν κάτι μοντέλα (με sandforce controller; ) που τον κοντράρουν, αλλά δεν νομίζω ότι έχει τόση σημασία, παρ'τον.
Psychopath Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Παιδιά, ευχαριστώ πολύ! Πήγα και τον πήρα, ο τελευταίος ετοιμοπαράδοτος από το πλαίσιο Είμαι παντελώς άσχετος με τους εν λόγω σκληρούς, να δω τι θα κάνω τώρα... Καταρχήν τώρα παίρνω τα δεδομένα που θέλω για το format και βλέπουμε... Κανένα heads up για την εγκατάσταση:p:p
Psychopath Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Λοιπόν, ξεκινήσαμε δειλά δειλά... Πρώτη φορά σε περιβάλλον εφτά και είμαι λίγο χαμένος. Ωραία είναι. Ακολουθώ τα βήματα του liopyr. Κατατοπιστικότατος. Μπράβο. Caution πήγα να κάνω το upgrade και μου είπε ότι είναι ήδη ενημερωμένο ( ! ). Μόνο αυτό δεν καταλαβαίνω: γ. Drivers: Επιβάλλεται να είναι περασμένοι οι default ATA/AHCI drivers που αναγνωρίζει αυτόματα το λειτουργικό. Οι τελευταίοι nforce drivers π.χ (15.51) δεν υποστηρίζουν trim commands. Πως μπορώ να βρω τους σωστούς;
damastes Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Εννοεί να αφήσεις αυτούς που πέρασαν τα windows κατά την εγκατάσταση, να μην βάλεις άλλους. Άρα μην ψάχνεις, άστο όπως είναι.
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δεν το παρακολουθώ το θέμα πια, έχω την εντύπωση ότι τελευταία βγήκαν κάτι μοντέλα (με sandforce controller; ) που τον κοντράρουν, αλλά δεν νομίζω ότι έχει τόση σημασία, παρ'τον. Αν βγούν μοντέλα καλύτερα έχει σημασία γιατί θα πέσει η τιμή του
Psychopath Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αν βγούν μοντέλα καλύτερα έχει σημασία γιατί θα πέσει η τιμή του Τώρα πάει, τον πήρα...
damastes Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τώρα πάει, τον πήρα. Μπορεί πάντα να γίνει raid 0;)
Psychopath Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μπορεί πάντα να γίνει raid 0;) σε raid, λέει, χάνουνε το trim;
damastes Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Intel brings TRIM to SSDs in RAID Intel release TRIM for RAID
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.