Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγω τον θελω αλλα ειναι πολυ ακριβως !!! στο εξωτερικο εχω βρει τον 500αρη στα 115 ευρω , αλλα φοβαμαι να τον παρω απεξω ---> http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p672135_500GB-Seagate-MOMENTUS-XT-7200-1-32MB-SATA.html

απο την αλλη περιμενω μπας και βγει κανενας που να χει περισσοτερα απο 4gb SSD . πχ να ηταν 500gb αλλα με 16gb ας πουμε το υβριδικο κομματι , η οσο πιο πολυ γινεται αλλα παντα σε φυσιολογικες τιμες (κατω απο 100 ευρω)

Δημοσ.
γιατί πότε είχε έρθει ο Momentus XT στην ελληνική αγορά?

Σύμφωνα με τον Skroutz τον είχαν φέρει για λίγο (βλέπε προηγούμενα post).

Θα έκανα παραγγελία από εξωτερικό, αλλά με τις καθυστερήσεις που παίζουν στα ταχυδρομεία λόγο καλοκαιριού καλύτερα να κάνω υπομονή κανά μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν 500άρη σε win7 64bit.

Tag2A.png

Τι τεστ θέλετε να του κάνω;

Δεν έχω ασχοληθεί οπότε ας είστε αναλυτικοί. Επίσης θα προτιμούσα αν υπάρχει κάτι σε unattended :D

Επεξ/σία από -[b}{d]-
Δημοσ.

Το skroutz.gr τον είχε φέρει όντως για πολύ λίγο, αφού δεν πρόλαβα καν να κάνω παραγγελία και έτσι τον αγόρασα από ΕΒΑΥ από Αμερική. Για όσους τον έχω αγοράσει, έχει βγει firmware update εδώ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ηρθε και στα Multirama ο 500gb στα 138.9 ευρω ---> http://www.multirama.gr/products/product?pid=0514802&catid=020801.

απο εκει και περα σχετικα με το παρακατω ποστ εχουμε καμια ιδεα τι γινεται σχετικα με τις ρυθμισεις (tweaks,defragment,etc)

Επίσης μου δημιουργούνται και απορίες σχετικά με την συντήρηση και λειτουργία των hybrid HDD-SSD.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε το degration στις μνήμες nand.

Τι θα γίνεται με αυτούς τους hybrid θα θέλουν και θα εχουν trim και πως θα δουλεύει αυτό?

Θα trimάρει μόνο το ssd κομμάτι του δίσκου ή και το μηχανικό με αποτέλεσμα το μηχάνημα να γρατζουνάει το δίσκο όλη την ώρα?

Επίσης το ίδιο ισχύει για το defrag οι μηχανικοί χρειάζονται οι ssd όχι θα κάνουμε ή δε θα κάνουμε ρε αδερφέ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...