anrim27 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Εχω κανει διαμεριση στον δισκο και ετσι εχω 2 τμηματα με διαφορετικο λογισμικο. (1) Στο πρωτο,που εχω εγκαταστησει το driver της καρτας γραφικων δεν μπορω να χρησιμοποιησω τον εκτυπωτη. Μολις συνδεσω το usb του εκτυπωτη, το pc κανει επανεκκινηση και μετα την επανεκκινηση εμφανιζεται το logo της μητρικης με κατι περιεργα-διαφορετικα χρωματα.(...και εκει τον κλεινω) (2) Στο δευτερο,που δεν εχω εκγαταστησει το driver της καρτας γραφικων, ο εκτυπωτης λειτουργει κανονικα. Τι μπορει να φταιει? Εχω αλλαξει τα παντα στον υπολογιστη εκτος απο το τροφοδοτικο.Μπορει να φταει το τρφοδοτικο? Υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω?(καποιο λογισμικο εννοω,γιατι δευτερο τροφοδοτικο για να το δοκιμασω δεν προκειται να βρω)
skim045 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Κάτι πρέπει να παίζει με τους drivers της κάρτας γραφικών. Πάντως το τροφοδοτικό δεν είναι.
anrim27 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Παντως στον δισκο(στο τμημα) που εχω μονο το driver της καρτας γραφικων και δεν χρησιμοποιω τον εκτυπωτη, η καρτα λειτουργει μια χαρα. Κατι παιζει,αλλα τι???
profi Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 μου έχει τύχει με σκασμένο psu μόλις έβαζα κάτι usb απλά κόλλαγε το σύμπαν για πάντα...πολύμετρο είναι πιο πιθανό να βρείς,οπότε τσέκαρε τις τάσεις την ώρα που τρέχεις κάποιο stress test...γίνεται κ με λογισμικό αυτό,αλλά δεν είναι αξιόπιστο γιατί οι μητρικές έχουν κ συστήματα σταθεροποίησης τάσης,δεν την παίρνουν αυτούσια από το psu!
washcloud Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 anrim27, ούτε υπάρχει "λογισμικό για έλεγχο κατάστασης τροφοδοτικού" (το πολύμετρο που αναφέρθηκε ΕΙΝΑΙ ένας τρόπς για να τσεκάρεις κάτι = τις τάσεις, αλλά και πάλι κλάιν) / ούτε και χρειάζεσαι άλλο τροφοδοτικό, διότι αν πούμε κάπου έφταιγε αυτό, θα σου έκανε τα ίδια κόλπα και στα 2 λειτουργικά. Περί driver κάρτας γραφικών : θα μπορούσε, αλλά εγώ υποθέτω πως είτε δεν έχει το εν λόγω λειτουργικό υποστήριξη για τον εκτυπωτή, είτε έχει στραβοκάτσει κα'νας driver (δε αποκλείεται και της κάρτας γραφικών), με αποτέλεσμα να γίνεται κάποιο conflict (και τσουπ να η "επανεκκίνηση" - που ΛΟΓΙΚΑ της προηγείται μια "μπλε οθόνη με διάφορους κωδικούς", για μερικά δεύτερα, ε; ). ...όσο για το λόγκο που μετά την εν λόγκω επανεκκίνηση βγαίνει γκαγκά,,,,,περίεργον. Θα μπορούσε να είναι θέμα τροφοδοσίας ή τροφοδοσίας της κάρτας ή και της κάρτας -γραφικώνε- γενικότερα,,,,,,,,,,αλλά δε μου κάνει για άμεσο συσχετισμό με το πρόβλημα του εκτυπωτή, της επανεκκίνησης κλπ (...απ' την άλλη γιου νέβερ νόου). Ίσως μάλιστα να ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιο θέμα τροφοδοσίας - χωρίς όμως να συσχετίζεται -απαραίτητα- με τις επανεκκινήσεις. Τεσπα ΔΥΣΤΥΧΩΣ για να έχεις κεφάλι ήσυχο, ΠΡΕΠΕΙ (αν θες να το ψάξεις από 'κείνη τη μεριά, αν και λέω πρώτα να το ψάξεις απ΄τη μεριά του λειτουργικού) να βρεις δανεικό τροφοδοτικό. Προσωπικά πάντως, κι άμα δε σε χαλάει, προτείνω μια ωραία επανεγκατάσταση του λειτουργικού στο οποίο μασάει τις κεφαλές του (για να μην πω τίποτ' άλλο) ο εκτυπωτής - προκειμένου δηλαδή να το ψάχνεις με απεγκαταστάσεις driver, καθαρισμούς μητρώου κτλ. Χωρίς κανείς όμως να σου εγγυάται ότι μετά ο ίνκτζετ θα δουλεύει τζετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.