Προς το περιεχόμενο

O Mr.PhysX, την κοπανάει από την Nvidia για...την AMD.

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω Ibiza, κατι περισσοτερο στα χναρια της Porcshe αλλα οκ ;)

Περα απο αυτο αν δεν κανω λαθος η Ford πριν 3 χρονια ηταν στο χειλος πτωχευσης. Αυτο εννοεις με το τι πετυχε ο ανθρωπος ? :P

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν εχω Ibiza, κατι περισσοτερο στα χναρια της Porcshe αλλα οκ ;)

Περα απο αυτο αν δεν κανω λαθος η Ford πριν 3 χρονια ηταν στο χειλος πτωχευσης. Αυτο εννοεις με το τι πετυχε ο ανθρωπος ? :P

Η μονη εταιρεια που δεν πηρε φραγκο απο την Αμερικανικη Κυβερνηση! Ολες οι αλλες με το χερι μπροστα βγηκαν!!! Λαθος θυμασαι..

Δημοσ.

Μου λες πηγε ο τυπος στην Ford και εκανε θαυματα, σου λεω θυμαμαι πως πηγαιναν για πτωχευση, λες θυμαμαι λαθος, σου λεω διαβασε το λινκ, λες πρεπει να πεις πολλα. Τελικα πηγαιναν η οχι ? Το αποτελεσμα μετραει :)

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα, οχι απλα εξεταζουμε το αν με το να φυγει ενας ανθρωπος σημαινει αυτοματα τραγικες αλλαγες, απλα.

Δημοσ.
Μου λες πηγε ο τυπος στην Ford και εκανε θαυματα, σου λεω θυμαμαι πως πηγαιναν για πτωχευση, λες θυμαμαι λαθος, σου λεω διαβασε το λινκ, λες πρεπει να πεις πολλα. Τελικα πηγαιναν η οχι ? Το αποτελεσμα μετραει :)

Θα σου πω οτι πρωτη φορα φετος μετα απο πολλα χρονια μπηκε σε κερδοφορια και χωρις να παρει φραγκο σαν τις αλλες εταιρειες...

Δημοσ.

Οποτε το ατομο που πηγε εκει το 2002 οπως λες δεν ευθυνεται για την παρολιγον φτωχευση του 2007 αλλα για την ανακαμψη του 2010. Ενταξει, δεν ειμαι στο board of directors της Ford οποτε δεν γνωριζω.

Δημοσ.
Οποτε το ατομο που πηγε εκει το 2002 οπως λες δεν ευθυνεται για την παρολιγον φτωχευση του 2007 αλλα για την ανακαμψη του 2010. Ενταξει, δεν ειμαι στο board of directors της Ford οποτε δεν γνωριζω.

Επρεπε να κανει πολλα και να περασει χρονος για να φανει η δουλεια του....

Δεν γινονται ολα αμεσα. Ειδικα οταν μιλαμε για τοσο μεγαλες εταιρειες...

• Super Moderators
Δημοσ.
Περα απο το να τους βοηθησει να βελτιωσουν λιγο το Havoc δεν νομιζω πως θα γινει κατι περισσοτερο.

Απλα δεν ειναι λιγες η φορες που αναμεσα σε 2 κολλοσους αλλαζουν ομαδες κεντρικα προσωπα, ειναι ενας ωραιος τροπος για τονωση και μειωση ηθικων.

συμφωνώ, το βρίσκω κάπως δύσκολο να αρχίσουν φτου και από την αρχή σε νέο...

Δημοσ.
με μια ξεχωριστη 9600gt για τα physx εισαι ετοιμος να τα παιξεις ολα

αν τωρα εχεις μια gtx 285 και ηθελες να τα παιζεις ολα στα φουλ και τα physx δεν αντεχε

και μια ματια στα παιχνιδια μπορεις να δεις τις μεγαλες διαφορες που εχει σε συγκριση χωρις physx

)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=gzdYv-8Oc0o&feature=player_embedded[/ame]

Δημοσ.
Καταλαβαν επιτελους ποια ειναι η σοβαρη εταιρια? :lol:

Ελα πλακα κανω :P

Ο Ινδός θα ηγηθεί του τμήματος Software στην ΑΤΙ, και πάντα με βάση την παράδοση μεταξύ των εταιρειών, δεν θα ασχοληθεί καθόλου με Physics η οτιδήποτε είχε και έχει σχέση με την προηγούμενη δουλειά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...