Nik.K Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Περα απο το να τους βοηθησει να βελτιωσουν λιγο το Havoc δεν νομιζω πως θα γινει κατι περισσοτερο. Απλα δεν ειναι λιγες η φορες που αναμεσα σε 2 κολλοσους αλλαζουν ομαδες κεντρικα προσωπα, ειναι ενας ωραιος τροπος για τονωση και μειωση ηθικων.
UpToDate_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αυτο σχετικα με το κραξιμο τους το εχω πει απειρες φορες.....Ειναι οντως αστειο..Ειλικρινα ομως, πιστευει 1 ατομο πως αν ηθελε να τον κρατησει η NVIDIA δεν θα μπορουσε να του προσφερει περισσοτερα ? Απλα δεν τους ενοιαξε. Δεν μπορείς να ξέρεις τι έγινε και τι έπραξε πραγματικά η κάθε πλευρά . Γι'αυτο καλύτερα ας περιοριστούμε σε αυτά που γνωρίζουμε..
Nik.K Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Το σιγουρο ειναι πως απο πλευρας budget η NVIDIA εχει αρκετα μεγαλυτερο οποτε για να τον αφησαν να φυγει προφανως και δεν τους ενοιαζε αρκετα ωστε να τον κρατησουν.
tmjuju Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ας ξεχάσουμε επιτέλους τα κατευθυνόμενα proprietary PhysX κ CUDA. Κάντε πάντα για ανοιχτά πρότυπα.
Titanomaxos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Κλασικες απαντησεις Ελληνα! οτι να ναι!! Ποιος ειπε οτι θελουμε το PHYSX ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ NVIDIA , θελουμε κατι πολυ καλυτερο απο αυτο! Οχι αμεσα αλλα μετα απο καιρο. Οταν θα ειναι ετοιμα! Ενα μυαλο μπορει να κανει την διαφορα αυτο εχει δειξει η ιστορια! ......βεβαια πρεπει να εχεις και τα μεσα να το υποστηριξεις! ..... η ΑΤΙ τα εχει!
Titanomaxos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Το σιγουρο ειναι πως απο πλευρας budget η NVIDIA εχει αρκετα μεγαλυτερο οποτε για να τον αφησαν να φυγει προφανως και δεν τους ενοιαζε αρκετα ωστε να τον κρατησουν. και η mclaren εχει 3πλασια γκαφρα απο της red bull... αλλα ο ανθρωπος οπως ειπε ηθελε νεα προκληση!!! Δεν ειναι μονο τα money man! Οταν τα εχεις και δεν εισαι ηλιθιος νεοπλουτος τοτε ψαχνεσαι για κατι νεο που θα σου δωσει νεα χαρα! ---------- Προσθήκη στις 14:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:05 ---------- Και εγω θελω μια Lamborghini Reventon ! Βαλε ενα στοχο και προσπαθησε γι αυτο! Και εγω θελω porsche να παρω στα 28 μου, τωρα που τα πλησιαζω πιστευω να ειμαι ετοιμος να την παρω (σε 2 χρονακια) !!!
benign Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Κατ αρχην ειναι οντως πιθανον ενας ανθρωπος να αλλαξει πολλα και σημαντικα πραγματα.Εχει γινει ξανα και στην βιομηχανια ,οχι μονο στο software. Αλλα περα απο αυτο,ειναι αλλο πραγμα να φυγει ενας υπαλληλακος ,οπως λεει ο πονηρος ΝΙΚ.Κ που του αρεσει να χειραγωγει τις μαζες των αμυαλων καταναλωτων(ενα αθωο πειραγματακι),και αλλο να φυγει ενας star developer μη γελιομαστε τωρα.Προκειται για θριαμβο και τεχνικο και απο αποψη εντυπωσεων.Οποιος νομιζει οτι οι εντυπωσεις δεν εχουν σημαντικοτατη επιπτωση στην αγορα ειναι ασχετος παντελως για το πως δουλευει η αγορα.
konstantinos77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Eγω πιστευω πιο πολυ θα χαλασει την ΑΤΙ ενας τυπος Physx παρα θα την ωφελησει .Ήδη δεν εχει καταφερει ακομα να αποτιναξει ολα της τα προβληματα με τους drivers ,αν φορτωθεί και αλλα ...Aσε που θα χρειαζεται περισσοτερος χρονος για development ktl..
capitan Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 αυτό που θα μπορούσε να κάνει η AMD είναι να υλοποιήσει την Bullet (βάλε ότι open scource physics θες εδώ) σε OpenCL και από κει να την δούμε να τρέχει στο gpu κομμάτι των APUs της. Οι discrete gpus που έχουν ψωμιά ακόμα, αναλαμβάνουν καθαρά το visual κομμάτι και είμαστε κομπλέ χωρίς frame drops. Πιστεύω το μέλλον βρίσκεται σε CPU-GPU στο ίδιο chip με κοινή μνήμη και ISA που "πατάει" και στα 2. Το καλό με το APU είναι ότι χτυπάει Intel και nVidia εκεί που πονάνε (άσχετο το ξέρω)
Nik.K Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 και η mclaren εχει 3πλασια γκαφρα απο της red bull... αλλα ο ανθρωπος οπως ειπε ηθελε νεα προκληση!!! Δεν ειναι μονο τα money man! Οταν τα εχεις και δεν εισαι ηλιθιος νεοπλουτος τοτε ψαχνεσαι για κατι νεο που θα σου δωσει νεα χαρα! ---------- Προσθήκη στις 14:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:05 ---------- Βαλε ενα στοχο και προσπαθησε γι αυτο! Και εγω θελω porsche να παρω στα 28 μου, τωρα που τα πλησιαζω πιστευω να ειμαι ετοιμος να την παρω (σε 2 χρονακια) !!! Porsche παιρνει ο καθενας σχετικα ευκολα αν το βαλει στοχο (κυριως Boxter και Cayman), ειδικα αν ο μπαμπας ειναι φραγκατος (εδω βεβαια μιλαμε για Carrera και ανω, τι τσαμπα τα εχει τα φραγκα ? Να μην του τα φαω ? ), μια Reventon του 1.5εκκατ.ευρω προσωπικα δεν μπορω να ελπιζω πως θα την παρω ποτε, εκτος αν κερδισω το Προπο η το Λοττο, γιαυτο εξαλλου εβαλα αυτο το παραδειγμα.
sozz Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Κλασικες απαντησεις Ελληνα! οτι να ναι!! Ποιος ειπε οτι θελουμε το PHYSX ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ NVIDIA , θελουμε κατι πολυ καλυτερο απο αυτο! Οχι αμεσα αλλα μετα απο καιρο. Οταν θα ειναι ετοιμα! Ενα μυαλο μπορει να κανει την διαφορα αυτο εχει δειξει η ιστορια! ......βεβαια πρεπει να εχεις και τα μεσα να το υποστηριξεις! ..... η ΑΤΙ τα εχει! με μια ξεχωριστη 9600gt για τα physx εισαι ετοιμος να τα παιξεις ολα αν τωρα εχεις μια gtx 285 και ηθελες να τα παιζεις ολα στα φουλ και τα physx δεν αντεχε και μια ματια στα παιχνιδια μπορεις να δεις τις μεγαλες διαφορες που εχει σε συγκριση χωρις physx ---------- Προσθήκη στις 15:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:04 ---------- Porsche παιρνει ο καθενας σχετικα ευκολα αν το βαλει στοχο (κυριως Boxter και Cayman): καλα μην παιρνεις και ορκο αντε να παρει κανενα ibiza και αυτο με 100 δοσεις
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Porsche παιρνει ο καθενας σχετικα ευκολα αν το βαλει στοχο (κυριως Boxter και Cayman), ειδικα αν ο μπαμπας ειναι φραγκατος (εδω βεβαια μιλαμε για Carrera και ανω, τι τσαμπα τα εχει τα φραγκα ? Να μην του τα φαω ? ), μια Reventon του 1.5εκκατ.ευρω προσωπικα δεν μπορω να ελπιζω πως θα την παρω ποτε, εκτος αν κερδισω το Προπο η το Λοττο, γιαυτο εξαλλου εβαλα αυτο το παραδειγμα. Βασικη προυποθεση βασικα. Σε οτιδηποτε αλλο δεν εχει απλα στον ηλιο μοιρα εκτος και αν ειναι πολυ τυχερος και συμβει κατι ανατρεπτικο αλλα αυτο ειναι η εξαιρετικα σπανια εξαιρεση.
Nik.K Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Sozz και ikaruga24 εδω κανετε λαθος.. Ο Ελληνας ειδικα προτιμαει να εχει καλο αμαξι παρα να φαει.... Ποσες Boxter βλεπουμε εξω ? Ποσοι νομιζετε τις αγορασαν καινουργιες ? Ποσοι τις κυκλοφορουν πανω απο 1 φορα την εβδομαδα ? Ποσοι τις κανουν σερβις στην αντιπροσωπεια και οχι στον μπαρμπα της γειτονιας ? Πολλα παιζουν αλλα βγηκαμε off...
Titanomaxos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 NIK.k μεινε με το ibiza! Λοιπον ολοι οι αλλοi παμε για porsche!!! ....πολλα θα βγουνε στο σφυρι!!! Μεγαλη επιτυχια απο οποιαδηποτε εταιρια οταν μπορει και περνει ενα τετοιο ανθρωπο. Θες και αλλο παραδειγμα για να σε πεισω? Λοιπον ο προεδρος της ford ανελαβε το 2000-2002 ο οποιος εγινε μεταγραφη απο την boing. Για δες τι πετυχε ο ανθρωπος με τις γνωσεις του...Πηρε μια εταιρια στα προθυρα της καταρευσης και που ειναι τωρα! Λιγα ειναι τα μυαλα με ιδεες και πολλοι οι τεχνιτες...Οι πρωτοι ανθρωποι μπορουν να σε κρατησουν πρωτο... ...οσο για το παραδειγμα της porsche ηταν για χαβαλο. Δεν εχω σκοπο να παρω αμαξι φευγω για Αγγλια για σπουδες αλλα μετα ισως παρω μια ferrari !!!! jokeeeeee
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.