Προς το περιεχόμενο

Prolimatech Megahalems vs CM Hyper 212+

STENDHAL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες τα φωτα σας!!! Εχω τον i7 920 D0 με την coolermaster hyper 212+. Αξιζει να βαλω την Prolimatech megahalems ή δεν θα δω διαφορα;Σκεφτομαι ενα 24/7 overclock στα 3,6+ ghz. Eχει κανεις σας εμπειρια και με τις δυο; Γιατι βρηκα αντικρουομενες κριτικες.

Αν εχετε να προτεινετε και καποια αλλη λυση στα ιδια περιπου χρηματα, ευπροσδεκτη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πού τον έχεις φτάσει τον i7 σου και πώς πάει από temps;

Επίσης για ποιο/α ανεμιστήρι/α μιλάμε και για τις δύο;

Απ' τη στιγμή που έχεις δώσει ήδη ~25€ για την Hyper 212, θεωρώ overkill κίνηση να δώσεις 55€+ για τη Megahalems + το ανεμιστήρι της.

Τωρα τον εχω στα 3,45ghz με θερμοκρασιες φορτου 66-70c kai ιδλε εως 40. Εναν ανεμιστηρα εχω πανω στην 212+.

Αν ανεβω στα 4.2 ghz κοντευει και τους 95c στα benchmark.

Γενικά είναι άτοπη η σύγκριση δύο προιόντων που το ένα κοστίζει 25 ευρώ και το άλλο 65-70 (γιατί θές και ανεμιστήρι).Άν θές OC μέχρι 3.6 πιστέυω τό χεις άνετα με 212.Βασικά πιστέυω και τα 4 τα έχεις άμα βάλεις και κανά slipstream.Συγνώμη ρε παιχταρά αλλά αν κατάλαβα καλά έχεις αγοράσει ήδη την 212 και χωρίς να έχεις κάνει oc σκέφτεσαι να την αλλάξεις;:confused:

Η αλήθεια είναι ότι η Megahalems δείχνει τα δόντια της με push-pull (τουλάχιστον 1.5Κrpm) και σε full load, σε κατάσταση ηρεμίας όμως και σε normal χρήση γενικότερα ( πόσες ώρες θα κάνεις encoding και θα παίζεις τη μέρα μέσα στο καλοκαίρι; ), είναι πολλά τα λ7 για καινούρια ψύκτρα.

Επίσης ελλαδιστανικό καλοκαίρι και overclocking είναι δύο έννοιες που δύσκολα συνυφαίνονται.

το νεο τερατακι της prolimatech ποτε θα ερθει και σε μας?

photo_armageddon_02.jpg

περισσοτερες πληροφοριες

http://www.prolimatech.com/products/cpu_cooler/armageddon.html

και απο πλαισιο (μιλανε για 60 ευρω :-D)

http://myplaisio.gr/news/prolimatech-armageddon-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-cpu-cooler

Η αλήθεια είναι ότι η Megahalems δείχνει τα δόντια της με push-pull (τουλάχιστον 1.5Κrpm) και σε full load, σε κατάσταση ηρεμίας όμως και σε normal χρήση γενικότερα ( πόσες ώρες θα κάνεις encoding και θα παίζεις τη μέρα μέσα στο καλοκαίρι; ), είναι πολλά τα λ7 για καινούρια ψύκτρα.

Επίσης ελλαδιστανικό καλοκαίρι και overclocking είναι δύο έννοιες που δύσκολα συνυφαίνονται.

κανει τοση διαφορα το push pull?

φιλος μου το ειχε επιχειρισει και μου μιλησε για 3 βαθμους διαφορα (θα μου πεις δεν ειναι και λιγο)

με το καλοκαιρι τι προβλημα υπαρχει? θα ανοιξουμε air-condition :P

εγω εχω πολυ περιθωριο ακομα πιστευω για να ανησυχησω για τη ζεστη πιο πολυ η vga με ανησυχει και κυριως μου σπαει τα νευρα απο το θορυβο οταν γκαζωνει το ανεμιστηρι :mad:

θα πρεπει να κοιταξω καμια ψυκτρα για vga

Την είχα δει πρόσφατα στο site της Prolimatech.

2.4cm διαφορά σε φάρδος δεν είναι και λίγο, έτσι;

Σ' ένα πρώτο και πρόσφατο review πάντως, φαίνεται να μην τα πηγαίνει τόσο καλά όσο θα περίμεναν κάποιοι.

ναι απο οτι φαινεται ετσι ειναι , ειχα διαβασει κι εγω το review ελεγαν οτι ο στοχος της prolimatech ηταν να μπαινουν οι 14αρηδες ανεμιστηρες για περισσοτερη ησυχια και οχι να αντικαταστησει τη megahalems (η οποια συνεχιζει κανονικα να παραγεται)

παρα το μεγεθος της μαλιστα ειναι πιο λεπτη απο την megahalems και αν προσεξεις ειναι και πιο ελαφρια κατα 40 gr

επισης το οτι ειναι πιο λεπτη λυνει για πολλους θεματα με ψηλες μνημες ωστε να μην καταφυγουν σε πατεντες οπως εκανα εγω που δε μπορουσα να χρησιμοποιησω τα κλιπσακια , αλλα εδεσα τον ανεμιστηρα πανω στη ψυκτρα :P

κανει τοση διαφορα το push pull?

φιλος μου το ειχε επιχειρισει και μου μιλησε για 3 βαθμους διαφορα (θα μου πεις δεν ειναι και λιγο)

Ε κάπου εκεί παίζουν οι διαφορές, ±1°C βαριά, άντε 2°C πάρα πολύ βαριά ( στους ήδη 3°C, έτσι; ).

Εξαρτάται κι από άλλους παράγοντες βέβαια. Κάποιοι ενδέχεται να βλέπουν μηδενική διαφορά.

με το καλοκαιρι τι προβλημα υπαρχει? θα ανοιξουμε air-condition :P

Ε εντάξει.. δεν έχουν όλοι αυτή τη δυνατότητα.

εγω εχω πολυ περιθωριο ακομα πιστευω για να ανησυχησω για τη ζεστη πιο πολυ η vga με ανησυχει και κυριως μου σπαει τα νευρα απο το θορυβο οταν γκαζωνει το ανεμιστηρι :mad:

θα πρεπει να κοιταξω καμια ψυκτρα για vga

Ποια υλοποίηση της 4890 έχεις;

της powercolor με τη συγκεκριμενη ψυκτρα οπως τη βλεπεις (εχω δει και αλλη μια διαφορετικη σιγουρα απο την ιδια εταιρεια , μπορει και να εχω δει και αλλη)

PowerColor%20HD4890.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...