Προς το περιεχόμενο

HONDA CIVIC 1.8 140HP Special Edition- GOLF 1.4 TSI 160HP

wind25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και γουστάρω πολύ Ιαπωνία το μοτέρ του vw από ότι έχω ψάξει θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα turbo μοτέρ

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Honda... Δε σπάει δε χαλάει... Αν όμως πάρεις το tsi πάρτο με το dsg. Όχι για άνεση αλλά μπάς και σου μειωθεί καμμιά φθορά.. Καλός ο κινητήρας του vw αλλά δε παίρνω όρκο αν θα σου βγει διαμάντι.. Αν θες τουρμπινα και το κεφάλι σου ήσυχο τότε Mitsubishi..

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Honda... Δε σπάει δε χαλάει... Αν όμως πάρεις το tsi πάρτο με το dsg. Όχι για άνεση αλλά μπάς και σου μειωθεί καμμιά φθορά.. Καλός ο κινητήρας του vw αλλά δε παίρνω όρκο αν θα σου βγει διαμάντι.. Αν θες τουρμπινα και το κεφάλι σου ήσυχο τότε Mitsubishi..

Δηλαδη το τουρμπο της mitsubisi δεν θα χαλασει ποτε ενω της vw θα χαλασει??

Τα tsi ΔΕΝ βγαζουν προβληματα λογω κατασκευης, μια χαρα ειναι ο κινητηρας

Δημοσ.

Ναι όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο Mitsubishi ειδικά colt czt και evo σπανίζουν στα συνεργεία ενώ οι κάτοχοι τους δεν κάθονται και ιδιαίτερα στα αυγά τους.. Τώρα όσο για την vw ρωτά πόσοι έχουν ή είχαν προβλήματα με τα golf gt τους.. Και ειδικότερα με τα κιβώτια τους που δεν ήταν dsg.. Είναι φιλοσοφία και φιλοσοφία.. Απλά τα ιαπωνικά κατασκευάζονται ανθεκτικοτερα στα μηχανικά μέρη. Ίδιες φθορές έχουν κατα τα αλλά.. Έχω δει colt czt γνωστού να έχει αλλάξει τουρμπινα με μεγαλύτερη εδώ και 3 χρόνια και ζει κΙ βασιλεύει και εκτός απ τα σέρβις του τίποτα.. Δεν πείραξε τα μέταλλα καθόλου.. Απ την άλλη σε κάποια φορουμ έχω διαβάσει τα όσα από golfακιδες μέχρι και δραματική μείωση απόδοσης του κινητήρα σε 3 χρόνια απ την αγορά του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...