giorgos_roukoz Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι κάποιες συμβουλές. Όπως βλέπετε, η Ελλάδα οδεύει στον όλεθρο. Οι δουλειές δε πάνε και τόσο καλά και το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Ο πατέρας μου δουλεύει στη ΔΕΗ και η μητέρα μου έχει 2 μικρές επιχειρήσεις, τομέας παιδικής ένδυσης και οίκος νυφικών, είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Η κρίση τους έχεο χτυπήσει όλους, μα περισσότερο τον ιδιωτικό τομέα. Η μητέρα μου, λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά να φύγει, να μη πω πως είναι ήδη αποφασισμένη. Οι χώρες είναι δύο: Ελβετία και Καναδάς. Έχουν μεγάλη διαφορά. Η Ελβετία, ενώ είναι η χώρα που η μητέρα μου πιστεύει είναι η ιδανική λύση, μιας και εκεί έχουμε φίλους και πολλούς γνωστούς και μπορει να ανοιξει καποιο κατάστημα εκεί, έχει σαν ομιλούμενη γλώσσα τα Γερμανικά. Είμαστε τετραμελής οικογένεια και κανείς δε μιλά Γερμανικά, εκτός από εμένα, που έχω όμως μόνο το Zertifikat. Ο Καναδάς, πάλι, έχει ομιλούμενη γλώσσα τα Αγγλικά. Έχω το ανώτατο πτυχίο και η αδερφή μου τα μιλά επίσης απταίστως, η μητέρα μου απλά δεν έχει πρόβλημα. Εκεί δε γνωρίζουμε όμως κανέναν. Κανέναν και τίποτα. Επιπλέον, όσον αφορά τις σπουδές, τι προοπτικές υπάρχουν; Είμαι μαθητής Α' Λυκείου και θέλω να σπουδάσω Αγγλική Φιλολογία. Η αδερφή μου είναι μαθήτρια Β' Γυμνασίου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
dreamercon Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380392 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=377266&page=9 Για να μην επαναλαμβανόμαστε. Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι κάποιες συμβουλές.Όπως βλέπετε, η Ελλάδα οδεύει στον όλεθρο. Οι δουλειές δε πάνε και τόσο καλά και το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Ο πατέρας μου δουλεύει στη ΔΕΗ και η μητέρα μου έχει 2 μικρές επιχειρήσεις, τομέας παιδικής ένδυσης και οίκος νυφικών, είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Η κρίση τους έχεο χτυπήσει όλους, μα περισσότερο τον ιδιωτικό τομέα. Η μητέρα μου, λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά να φύγει, να μη πω πως είναι ήδη αποφασισμένη. Οι χώρες είναι δύο: Ελβετία και Καναδάς. Έχουν μεγάλη διαφορά. Η Ελβετία, ενώ είναι η χώρα που η μητέρα μου πιστεύει είναι η ιδανική λύση, μιας και εκεί έχουμε φίλους και πολλούς γνωστούς και μπορει να ανοιξει καποιο κατάστημα εκεί, έχει σαν ομιλούμενη γλώσσα τα Γερμανικά. Είμαστε τετραμελής οικογένεια και κανείς δε μιλά Γερμανικά, εκτός από εμένα, που έχω όμως μόνο το Zertifikat. Ο Καναδάς, πάλι, έχει ομιλούμενη γλώσσα τα Αγγλικά. Έχω το ανώτατο πτυχίο και η αδερφή μου τα μιλά επίσης απταίστως, η μητέρα μου απλά δεν έχει πρόβλημα. Εκεί δε γνωρίζουμε όμως κανέναν. Κανέναν και τίποτα. Επιπλέον, όσον αφορά τις σπουδές, τι προοπτικές υπάρχουν; Είμαι μαθητής Α' Λυκείου και θέλω να σπουδάσω Αγγλική Φιλολογία. Η αδερφή μου είναι μαθήτρια Β' Γυμνασίου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.