iSnuff Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλησπέρα καταρχάς σε όλους. Είχα πάρει πριν καιρό ένα pc απ τα multirama απ´ αυτά τα έτοιμα σε προσφορά. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι επειδή το pc θέλει επιγοντως format μ λείπουν τα cd για τα drivers απ ότι εξάρτημα ήταν επάνω στο pc. Μητρική,κάρτα γραφικών κτλ. Εγω το μόνο π έχω είναι το cd των windows vista π επίσης είναι άχρηστο γτ θέλω να βάλω τα xp. Υπάρχει τρόπος να δω εάν τα εξαρτήματα δουλεύουν με windows xp, και πως μπορώ να βρω τα drivers απ´ το καθένα όταν δεν ξέρω καν τι μητρική φοράει το pc μ η τι κάρτα γραφικών έχω?Φανταστείτε δηλαδή ένα pc χωρίς κανένα driver. Πως θα κάνω το format ????
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Βάλε Everest και δες από τι αποτελείται το σύστημά σου.
antonl Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τρέξε ένα πρόγραμμα όπως τα Everest, SIW και δες τα parts του υπολογιστή σου. Αν έβαζες Win7 8α λεγα πως κατά πάσα πιθανότητα, θα έβρισκαν μόνα τους τους απαραίτητους drivers αλλά με τα WinXP αμφιβάλω. edit: Με πρόλαβε ο phanis :>
iSnuff Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Το everest τι ακριβώς είναι ??Προγραμμα ?Από εκεί θα δω τα εξαρτήματα υποστηρίζουν τα windows xp ?
ocSe7en Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δες μητρική και κάρτα γραφικών. Πες μας και τι win, 32bit ή 64bit θα βάλεις. Everest εδω.
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Από εκεί θα δεις από τι αποτελείται το σύστημά σου. Μητρική, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μνήμες και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Βασικά σ' ενδιαφέρει ποια μητρική έχεις και ποια κάρτα γραφικών. Ακόμα και με το cpu-z τα βλέπεις αυτά.
iSnuff Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Είναι 32 bit το λειτουργικό. Ρε ευχαριστώ πολύ π ασχοληθηκατε μαζί μ. Αύριο θα κάτσω να δω μπας κ κάνω τπτ με το everest κ θα σας πω νέα. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Καληνύχτα σας.
iSnuff Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δηλαδή αν βάλω τα win7 θα μ εγκαταστήσει τα drivers από μόνο τ ?Πρέπει να εχω τα έχω αυθεντικά για να το κάνω αυτό ?Κ αν είναι αυτή η εύκολη λύση κ τα win7 αξίζουν από που μπορώ να τα κατεβασω ??
umaga Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ναι τα 7 κανουν εγκατασταση μονα τους τους drivers μπορεις να τα αγορασεις μπορεις και να μιν τα αγορασεις αλλα δεν επιτρεπεται να πω περισοτερα απο τους κανονες του φορουμ
ocSe7en Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Κάρτας γραφικών θα θες σίγουρα καλύτερους. Αλλα για τη μητρική ίσως να μην χρειαστείς και τίποτα.
iSnuff Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δηλαδή να βάλω τα win7 λετε?Είναι καλύτερα κ από xp και από vista??
sarantatessera Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω κάτι: εγώ που πρόκειται να κάνω φορμάτ τα βίστα και να τα εγκαταστήσω πάλι, χρειάζεται να περάσω drivers κτλ για κάρτα γραφικών και όλα αυτά;
sarantatessera Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Λαπτοπ έχω και έχω φάει τον κόσμο να βρω το cd εγκαταστασης, και ακόμα δεν το βρίσκω. Αυτό δεν το δίνουν μαζί με το λαπτοπ ή κάνω λάθος; Γιατί κάπου έχω όλη την κούτα με τα πράγματα του λαπτοπ αλλά δεν θυμάμαι που.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.