i love rock Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 50 gb δηλαδή ένας μηνιαίος λογαριασμός για ένα dvd ;
ahristos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 50 gb δηλαδή ένας μηνιαίος λογαριασμός για ένα dvd ; Τι εννοείς; Για κατέβασμα λέω, που επειδή το Rapidshare χρεώνει το 1/10 από τις 3 το βράδυ μέχρι τις 11 το πρωί, προλαβαίνω να κατεβάσω 50GB και να χρεωθώ για 5.
i love rock Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 τι είναι αυτό καινούριο ...δεν το ήξερα ....Ρε μήπως παλιά ήταν έτσι τα πράγματα ....Μου φαίνεται απίθανο
ahristos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Πάνω από 1 χρόνο έχει... Το δοκίμασα και σήμερα κατά τις 7 το πρωί, κατέβασα 10GB και μου έγραψε 1 HappyHours for Premium customers March 19, 2009 We will now implement HappyHours for our Premium customers, so you can use our infrastructure in the best possible way. Currently, the HappyHours will be active from 2 a.m. until 10 a.m. Central European Time since that is the only time during which there is unused bandwidth left. During that time, only 10% of the data volume you download will be charged to your traffic balance. So if you download 300 Megabytes during HappyHours, only 30 Megabytes will be accounted. This applies also if you use RapidPoints or TrafficShare for your downloads. The amount of unused traffic that can be accumulated has been raised from 12 Gigabytes to 15 Gigabytes. Please note that this has to be regarded as a test, and we can reverse the modifications or change the time and percentage rate of the HappyHours at any time if neccessary.
ikskarda Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 εγω αντιθετως σημερα το μεσημερι κατεβασα 2.5gb και μου χρεωσε 5
i love rock Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 1 Που τα βρήκες αυτά γραμμένα . 2 υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το προγραμματίζεις να κατεβάζει την συγκεκριμένη ώρα ; 3 Τώρα που τα αλλάξανε όλα θα ισχύει όμως ;
ahristos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 εγω αντιθετως σημερα το μεσημερι κατεβασα 2.5gb και μου χρεωσε 5 Κόβει από σένα και δίνει σε μας Μου το είχε κάνει κι εμένα όταν έβαλα την έκδοση 1.9 του Flashget. Κατέβαζα 1 και έγραφε 4. Πίσω τώρα στο Flashget 1.7 και δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο. 1 Που τα βρήκες αυτά γραμμένα .2 υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το προγραμματίζεις να κατεβάζει την συγκεκριμένη ώρα ; 3 Τώρα που τα αλλάξανε όλα θα ισχύει όμως ; 1. http://rapidshare.com/news.html 2. Δεν το έψαξα, είμαι ξύπνιος εκείνες τις ώρες 3. Ποιος ξέρει; Σαν προσωρινό το είχαν και κράτησε για πάνω από ένα χρόνο. Κάτι πρέπει να αφήσουν πάντως, για να μη γκρινιάζουν οι πελάτες. Εκτός πια κι αν καλυφθεί το bandwidth και εκείνες τις ώρες χαμηλής κυκλοφορίας.
ikskarda Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Κόβει από σένα και δίνει σε μας Μου το είχε κάνει κι εμένα όταν έβαλα την έκδοση 1.9 του Flashget. Κατέβαζα 1 και έγραφε 4. Πίσω τώρα στο Flashget 1.7 και δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο. και εγω τοσα χρονια με το flashget κατεβαζα και ηταν μια χαρα . τι να παιχτηκε ? θα ξαναδοκιμασω τωρα .
i love rock Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ρε παιδιά με ποιόν τρόπο μπορώ να κάνω κατεβάζω τις ώρες 3-11 .Δηλαδή κάποιο πρόγραμμα που να το προγραμματίζω για εκείνη την ώρα
tarantules Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Auto Power-On & Shut Down.Είναι το πρόγραμμα που ψάχνεις.Ανοίγει το pc την ώρα που θες και ενεργοποιεί όποια εφαρμογή θες και κλείνει οτι ώρα του θέσεις εσύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.