i love rock Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Παιδιά καλησπέρα ...Από το απόγευμα ήθελα να ανεβάσω κάποια αρχεία δικά μου στο rapidshare για να τα στείλω και παρατήρησα ότι δεν μπορούσε να κάνει upload .... Πριν από λίγο ενώ ανέβασα ένα μικρό αρχείο μου έβγαλε το παρακάτω . Your Premium Account has reached its limits. Too many files or storage limit reached. To deposit further files, you first need to delete other files. Of course you also have the option to purchase an additional Premium Account and thereby avoid having to delete files. Το θέμα είναι ότι έχω premium και το λογικό είναι ότι δεν έχω όριο στο θέμα του Upload . Μετά από λίγο είδα στο download traffic ότι είναι 0 αν και είχα 14 gb . Αντιμετωπίζει κάποιος αυτό το πρόβλημα ....Τους έστειλα μήνυμα αν και δεν απάντησαν ακόμα
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 επειδη και εγω ειδα στο account μου οτι εχει αλλαξει και λειπουν μερικα στοιχεια (δεν μου γραφει το traffic share left) , ειδα οτι κατι κανουν γιατι γραφει καπου BETA στην γωνια , οποτε μηπως αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα αναβαθμισης και τα σχετικα. να υποθεσω οτι μπορουμε ατελειωτο download μεχρι να το φτιαξουν ?
i love rock Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 μάλλον αλλάζουν την εμφάνιση του site ...απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό ...Τζάμπα τους έστειλα mail ....
ikskarda Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 βαλανε και ενα media list . εχω απορια αν το διαγραψεις απο τα αρχεια σου αν θα χαθει ο player που χουν κατω κατω
i love rock Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Η καινούρια σελίδα πιστεύω θα είναι ακόμα καλύτερη απλά θέλει να την συνηθίσεις.
Benton Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Και σε μενα το ιδιο γινεται...μαλλον θα καταργησουν την παλια εμφανιση της σελιδας τους...
ikskarda Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ρε παιδες η με εβαλε το rapidshare στο ματι (σχετικα με αυτο το ποστ μου --->http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380413) η κατι δεν παει καλα . κατεβασα κατι που ηταν 1gb και ειδα οτι με χρεωσε διπλα . κατεβαζω τωρα ενα dvix 1.4gb και ειδα οτι το χρεωσε παλι διπλα . στην ουσια απο το πρωι εχω κατεβασει γυρω στα 2.5gb και αυτο μου χει χρεωσει 5. με χουν βαλει στο ματι σε blacklist η οντως κατι τρεχει ? εντωμεταξυ στο παλιο interface δεν φαινεται πουθενα ποσο εχει απομεινει για κατεβασμα , παρα μονο στην beta σελιδα που φτιαχνουν
i love rock Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 άστα τα έκαναν όπως να ναι ...Και εγώ από χθες προσπαθώ να βγάλω άκρη
ikskarda Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 δε ξανακατεβαζω μεχρι να το φτιαξουν . παλια παλι σε μια αναβαθμιση κατεβαζει ο κοσμος αβερτα γιατι δεν εγραφε download και φτασανε να χουν ξοδεψει ολο το traffic share
i love rock Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ε ότι να ναι ...Να φανταστείς έκαναν και αλλαγές για τα upload αρχεία
ahristos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τέλος πάντων... Για το αρχικό θέμα: Το θέμα είναι ότι έχω premium και το λογικό είναι ότι δεν έχω όριο στο θέμα του Upload . Υπάρχει όριο στο πόσα μπορούμε να έχουμε ανεβασμένα στο λογαριασμό μας. Αυτή τη στιγμή είναι 50GB. Αν θέλουμε παραπάνω κάνουμε αυτό που λέει: Διαγράφουμε μερικά παλιά ή κάνουμε καινούριο λογαριασμό
i love rock Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 και αυτό μάλλον το κάνουν για να μην μαζεύεις πολλού πόντους ...άρα θα έχεις πολλούς λογαριασμούς με όριο .Αποτέλεσμα οπότε σε αναγκάζει από εδώ και στο εξής να μην μπορείς να συντηρήσεις τον λογαριασμό σου με Points ...Κάπως έτσι δεν είναι ;;;
ahristos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τι να πω... Αλλάζουν τον τρόπο που παίρνεις πόντους, όταν δουν ότι οι υπολογισμοί τους δίνουν πολλούς πόντους. Τώρα παίρνεις 1 πόντο από ελεύθερο χρήστη για αρχείο πάνω από 5MB, αλλά από συνδρομητή 1 πόντο ανά 100MB. Τουλάχιστο οι πόντοι των συνδρομητών άξιζαν παραπάνω όταν τους μετέτρεπες σε ελεύθερους, ενώ τώρα το έκαναν 1 προς 1 Εκτός αυτού τώρα θέλεις και free και Premium πόντους για να επεκτείνεις τη συνδρομή. Λαβύρινθος. Και όλα αυτά με το μανδύα της καλύτερης εξυπηρέτησης.
i love rock Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ε αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλουν πιο πολλά λεφτά ...Μιας και δικαιώθηκαν στο δικαστήριο ...Έτσι είναι τώρα πήραν τα πάνω τους ....
ahristos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δεν έχω παράπονο. Αφού μπορούν και τερματίζουν τη γραμμή μου στα 14-15Mbps όλο το εικοσιτετράωρο εντάξει Και 3πμ με 11πμ μπορώ να κατεβάσω και ολόκληρο blu-ray των 50GB με τη βραδινή χρέωση. Χε, το έκανα καναδυό φορές αυτό για να πειραματιστώ στο ripping, αφού δεν έχω blu-ray player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.