Kasrith Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Χμμ οντως το σημερινο ηταν σαφως καλυτερο απο τα προηγουμενα. Θυμησε (μεχρι την μεση τουλαχιστον) τα καλα παλια fotw επισοδεια 2 ατακαρες It's "sawed off".. Και My car...! Yeah, silver lining!
Salvation Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Έχω την αίσθηση ότι θα έχουμε μια πολύ καλη σεζόν, ίσως να πλησιάσει και την προηγούμενη. Θα δείξει...
john2gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μην χαίρεστε, το Soon σημαίνει σύντομα κι όχι "Next Week". Κοινώς θα φάμε μερικά fillers και μετά ίσως δούμε τι υποψιάζεται ο Dean (θυμηθείτε το Soon που είχαμε δει και σε παλιότερη Season που έδειχνε πολλές σκηνές από πολλά επεισόδια)
Neo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δεν νομιζω ρε john...κρινοντας απο τουσ τιτλους που εχουν τα επομενα στην wikipedia μαλον δεν θα παιξει fileria.
marantonis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δε νομιζω κανεις να ΄χει παραπονο. Γαματο επεισοδιο, απο την αρχη φανηκε οτι θα θυμομασταν τα παλια. Το πραγμα εχει αρχισει (και παλι) να ζεσταινεται. Το "soon" εδειξε ωραια πραγματα. Μια απορια: Οι Αγγελοι με τοσα superpowers που εχουν, γιατι οταν παλευουν μεταξυ τους επιμενουν σε μπουνιες και σπρωξιματα;
john2gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μια απορια: Οι Αγγελοι με τοσα superpowers που εχουν, γιατι οταν παλευουν μεταξυ τους επιμενουν σε μπουνιες και σπρωξιματα; Γιατί θέλουν pure fights. Άσε που στην ουσία είναι σαν το Dragonball. Ο θεατής βλέπει κανονικά τα μπουκετίδια αλλά αυτοί τα ρίχνουν με ταχύτητα φωτός :lol::lol:
marantonis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Γιατί θέλουν pure fights. Άσε που στην ουσία είναι σαν το Dragonball. Ο θεατής βλέπει κανονικά τα μπουκετίδια αλλά αυτοί τα ρίχνουν με ταχύτητα φωτός :lol::lol: xax:lol: ποτε δε μου αρεσε το dragonball:p
Kasrith Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ποτε δε μου αρεσε το dragonball:p Κρεμαστε τον!
marantonis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το 'δατε αυτο; Supernatural creator Eric Kripke is credited as the anime project's creator, and MADHOUSE co-founder Masao Maruyama is serving as executive producer. Naoya Takayama (Night Head, Liar Game) is supervising the series' scripts, and Takahiro Yoshimatsu (Trigun) is designing the characters. http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-06-10/madhouse-makes-anime-for-warners-supernatural-tv-show
john2gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Το 'δατε αυτο; Εντάξει, έλιωσα λέμε . Μερικά πράγματα δεν πρέπει να γίνονται animes και το Supernatural είναι ένα από αυτά. Όσο και να μου αρέσουν οι Ιαπωνικές φωνές, για τον πέορ ακούγονται αυτές των Dean και Sam (προφανώς επειδή τους έχουμε συνηθίσει με άλλες φωνές). Το όλο concept δεν με έπεισε. Ας παρατήσουν το Supernatural κι ας βγάλουν κανένα anime όπως το Death Note να γουστάρουμε
alepous Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέτριο επεισόδιο,σκηνοθέτης ο jensen ackles
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μια χαρα μου φανηκε εμενα. Γελιο ειχε και μου αρεσε που ειδαμε την καθημερινοτητα του Bobby.
bnvdarklord Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Και μένα το ίδιο. Απο τα καλύτερα της 6ης σεζόν μεχρι τώρα. Θα προτιμούσα λιγότερους δαιμονες στο μέλλον τους εχω βαρεθει πια.
Deponakias Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Και εμενα μαρεσε γενικα το επεισοδιο και δεν με κουρασε... Οσο για την σκηνοθεσια μπορω να πω οτι μαρεσε οπως το να κρυβουμαι καποια σημεια και να τα δειχνουμε πιο μετα σαν επεξηγησεις-απαντησεις Εξυπνο επεισοδιο,ελειπε πιστευω απο τοσες season και οπωσδηποτε καποια στιγμη θα επρεπε να γυρισουν την καθημερινοτητα του μπομπι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.