Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 6 [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η] ‎

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ερωτηση.

Λεει σε καποια φαση εκει που μιλαει στο τηλεφωνο ο Σαμουελ.

"It killed three of my people."

Ποιοι ειναι αυτοι οι 3?

Ένας είναι με τον σπασμένο σβέρκο. Δεν θυμαμαι έδειξε και άλλους. Μπορεί όμως ο αλλασομορφικός να σκότωσε και άλλους στο ντου που έκανε.

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εντυπωσιαστηκα. Σαφως ηταν καλυτερο απο την πρεμιερα, αλλα ακομα ... δεν. Αν συνεχισει να ανεβαινει ισως μεχρι το hiatus να γουσταρουμε

Δημοσ.

Μου φανηκε οτι εμοιαζε παντως αρκετα, ειδικα στα ματια και πανω που τον εδειξε λιγο. Θα δουμε στα επομενα...

Δημοσ.

Εγω παλι δεν προσεξα καποιον. Μπορει να ημουν απλα κουρασμενος, αλλα εχω την εντυπωση οτι δειχνουν μονο τον Σαμουελ

Δημοσ.

συνολικά καλό επεισόδιο

Η υπόθεση δεν ήταν καλή(το ραβδί του μωυσή) αλλά το επεισόδιο διεύρυνε το story,ο εμφύλιος στο παράδεισο,αγγελοι που αγοράζουν ψυχές,η Αποκαλυψη είναι ακόμα πιθανή .

Μπορεί να στο τέλος να έχουμε dean vs evil sam finale.Αναμονή για το επόμενο με bobby και crowley.

• Super Moderators
Δημοσ.

"the weapon isn't being used at full capacity...i think we can rule Moses out as a suspect"

μα τον πούστη...

Δημοσ.
συνολικά καλό επεισόδιο

Η υπόθεση δεν ήταν καλή(το ραβδί του μωυσή) αλλά το επεισόδιο διεύρυνε το story,ο εμφύλιος στο παράδεισο,αγγελοι που αγοράζουν ψυχές,η Αποκαλυψη είναι ακόμα πιθανή .

Μπορεί να στο τέλος να έχουμε dean vs evil sam finale.Αναμονή για το επόμενο με bobby και crowley.

Χωρις να το χω δει ακομα, ΕΛΠΙΖΩ για το καλο τους να αναφερεσε σε περσινο επισοδειο...... :mad:

Δημοσ.

Τρομερο επεισοδιο...το ευχαριστηθηκα παρα πολυ και νομιζω ηταν το καλυτερο και απο τα 3

Το επομενο επεισοδιο αναμενεται ακομα πιο γαματο συμφωνα με οσα ειδαμε στο τελος

Δημοσ.

Καλο επεισοδιο.

Πανε βεβαια να εξελιξουν το lore του SN του kripke και δε ξερω αν θα τους βγει σε καλο.

Θα δειξει.

ps - Ο θειος μου τα κανονισε ετσι και τελικα ειδα σημερα fringe και στο καπακι SN.. Ολα τα λεφτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...