Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 6 [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η] ‎

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νορμάλ επιλογή θα ήταν να έχει αποτύχει η επανασύνδεση του. Ένας άνθρωπος σα το Ντιν είναι δυνατόν να κάνει σπίτι, και μάλιστα στο καπάκι; Θα μπορούσαν να δείξουν στα γρήγορα μερικές σκηνές από τη ζωή του, ότι ναι μεν πήγε έχοντας καλές προθέσεις αλλά... Αντί γι'αυτό μας λένε "μα ήμουν πιωμένος τον περισσότερο καιρό", και "ήταν ο καλύτερος χρόνος της ζωής μου". Ε και τα δύο δεν γίνονται ρε παιδιά...

Τέλος πάντων αρκετή γκρίνια έχουμε, νομίζω είναι σαν farming μέχρι να βγει το επόμενο επεισόδιο. ;]

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το "ημουν πιωμενος" το ειπε ο Dean, ενω το "ηταν ο καλυτερος χρονος της ζωης μου" το ειπε η γυναικα του. Δεν υπαρχει απαραιτητα αντιφαση, που ξερουμε τι ζωη εκανε αυτη.

Δημοσ.

Το "ημουν πιωμενος" το ειπε ο Dean, ενω το "ηταν ο καλυτερος χρονος της ζωης μου" το ειπε η γυναικα του. Δεν υπαρχει απαραιτητα αντιφαση, που ξερουμε τι ζωη εκανε αυτη.

Δεν είπα κάτι διαφορετικό, αλλά σου ταιριάζει; Για τον χρόνο που πέρασαν μαζί μιλούσε :P.

Δημοσ.

Εμενα δεν μου ταιραξε καθολου, αλλα δεν δινω καμια βαση στην πρεμιερα. Σαν να μην το ειδα ενα πραμα, και παμε να γελασουμε λιγο... Ελπιζω μονο να μην πατωσει τελειως φετος.

Δημοσ.

Τελειωσα με smoke on the water και impala στην ιδια σκηνη..

Το επεισοδιο μετριο αλλα φανερα καλυτερο απο το πρωτο. Συνεχιζουμε..

Δημοσ.

Είχε μερικά goofy moments που θύμιζαν τα παλιά eps, αλλά πάλι λίγο πρόχειρο ήταν. Στην σκηνή που ο alpha πιάνει τον Dean και τον σηκώνει, ένιωθα λες και δεν μπορούσαν να σκεφτούν τίποτα άλλο, οπότε έβαλαν τον alpha απλά να προχωράει ευθεία και να τους πιάνει όλους από το λαιμό :lol:. Και η σκηνή με το impala στο τέλος βγήκε λίγο b, με τα φουουζττ...Και πάλι οι σκηνές με την γυναίκα, ναι μεν αλλά...

Τα 3/10 του επεισοδίου ψιλοάξιζαν, αλλά και πάλι λίγο με το ζόρι.

Δημοσ.

Ενα μέτριο επεισόδιο

Η σκηνή στο τέλος του επεισοδίου που ο dean και η Lisa χωρίζουν θα μπορούσε να ηταν και στο πρώτο,δυο επεισόδια για την ψυχολογια του Dean είναι πολλά.Μέτριο το story με το shapeshifter.Λογικά το επόμενο με castiel και raphael θα είναι καλυτερο

Δημοσ.

Λογικά το επόμενο με castiel και raphael θα είναι καλυτερο

ουόου! Έχουμε τέτοια πληροφορία; :whistle:

Μέτριο ναι, αλλά μπακ ιν αξιον :-D

Δημοσ.

Καλα τα λεει ο φιλος

http://www.imdb.com/title/tt1627721/

Επανερχομαστε καπως στους αγγελους. Αποτι διαβασα θα γνωρισουμε και ενα τριτο ο οποιος ηταν φιλος του Κας.

Δε ξερω, δεν ειχαν πει οτι τελος οι αγγελοι κλπ? Δε περιμενα τετοια δυναμικη επιστροφη :P

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1627721/

Επανερχομαστε καπως στους αγγελους. Αποτι διαβασα θα γνωρισουμε και ενα τριτο ο οποιος ηταν φιλος του Κας.

Δε ξερω, δεν ειχαν πει οτι τελος οι αγγελοι κλπ? Δε περιμενα τετοια δυναμικη επιστροφη :P

Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Κας είχε πει πως θα έχει ποιο ενεργό και αναβαθμισμένο ρόλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...