Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 6 [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η] ‎

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως επισης κατι αλλο που λετε και ξαναλετε.

Για πειτε μου ρε μαγκες σε ποια ΠΡΕΜΙΕΡΑ επαιξε το carry on my wayward son για να παιξει και σε αυτην? AC/DC παιζαν μεχρι τωρα στις πρεμιερες και το carry on στα τελευταια επεισοδια.

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι αυτο ρε συ, η πρεμιερα μου φανηκε τρελη μπακαλοδουλεια γενικα.

Δηλαδη νταξει, χωρις AC/DC, χωρις ροκιες, χωρις την ιμπαλαρα, χωρις Κας..Λες παει στο διαλο..Αλλα και παλι..

Γυρισε ο Σαμ πισω, συναντηθηκαν με το Ντιν και μετα απο 2 λεπτα κανανε λες και πινανε μπυρονια το προηγουμενο βραδυ παρεα, λες και δεν ελειψε ποτε ο Σαμ.

Εχουν γ@μησει οτι εχθρο υπαρχει στο συμπαν (μαζι με το Λουσιφερ) και τωρα ερχεται ο αλλος και λεει το Ντιν νουμπα..

Holy jesus fucking christ..

Ασχετο αλλα τωρα το ειδα, αυτο με τα + και τα - πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη παπατζα που εχει υπαρξει ποτε στο site. Δλδ ας πουμε λεω εγω τι πιστευω και ο αλλος ( που δε φαινεται κιολας ποιος ειναι) κρινει την αποψη μου. /sigh

Δημοσ.

Κ εγω ξενερωσα λιγο που κ καλα "σκουριασε" ο Ντην...οσο για αυτο που του ειπαν τα ξαδερφια "leave it to the pros" ποιο πολυ πλακα πιστευω του κανανε , αφου μετα απο ολα αυτα π εχει αντιμετωπισει κ γνωριζει πως υπαρχουν εκει εξω προτιμησε να κατσι σπιτι με την γυναικουλα του κ το παιδι...

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το supernatural είναι ότι ύστερα από την Αποκάλυψη είναι δύσκολο να υπάρξει σεζόν στο ίδιο επίπεδο.Είναι σαν να υποβαθμίζεται η σειρά από το 10 στο 5.Επίσης ενοχλητικό ειναι ότι δεν υπάρχουν <<κανόνες>>.Στις πρώτες 3 σεζόν ξέραμε οτι υπήρχαν οι δαίμονες και υπήρχε ο φόβος του θανατου,στη 4 ενφανίστηκαν οι άγγελοι που σε επανέφεραν όποτε ήθελαν και στη 5 ο θεός η οι θεοί με απεριοριστη δυναμη.

Αν κρίνω από το πρώτο επρισόδιο καλύτερα να το είχαν σταματήσει στη 5 σεζόν παρά να σύρεται αυτή τη χρονιά.

Δημοσ.
Οπως επισης κατι αλλο που λετε και ξαναλετε.

Για πειτε μου ρε μαγκες σε ποια ΠΡΕΜΙΕΡΑ επαιξε το carry on my wayward son για να παιξει και σε αυτην? AC/DC παιζαν μεχρι τωρα στις πρεμιερες και το carry on στα τελευταια επεισοδια.

My bad.

Αλλα δεν θα με χαλαγε και να το ακουγα :devil:

Δημοσ.

Ελάτε μην κάνετε έτσι. Και στην 5η Season μας τα είχαν χαλάσει στο σενάριο και το λέγαμε κι όλας (ας κάνει μια βόλτα κάποιος από το thread). Δεν ήταν και η άπαιχτη season, ψιλο-απογοήτευση ήταν σε σχέση με την αρχή της 4ης (;) που βγήκε ο Dean και εμφανίστηκε μετά για πρώτη φορά ο Κας. Τότε έλεγες <<Ω ρε μάνα μου τι έχει να γίνειιιι, δώσε δώσε>>.

Στο θέμα μας

Το ξαδερφάκι φάνηκε εκνευρισμένο και την είπε στον Dean. Προφανώς θα είχε ακούσει ένα κάρο πράγματα, θα του πρήστηκαν τα @@ και θα του την βάρεσε. Βέβαια παίζει και άλλο ενδεχόμενο...

Όταν έπιασαν το τσιν, της είπε ο παππούς <<Relax hon, we are not going to kill you. Get in the van. Quick now before the boys come back>>

Ο παππούς και τα ξαδέρφια που δεν τα ήξεραν τόσο καιρό ίσως παίζουν διπλό παιχνίδι από ότι φαίνεται και στην συνέχεια θα μάθουμε τι και πως. Ενδέχεται να μην είναι καν ξαδέρφια τους και απλά να τους παρουσίασε έτσι ο παππούς για να μπορέσει να πλησιάσει τους Sam & Dean. Which will make sense ;)

Δημοσ.
Ελάτε μην κάνετε έτσι. Και στην 5η Season μας τα είχαν χαλάσει στο σενάριο και το λέγαμε κι όλας (ας κάνει μια βόλτα κάποιος από το thread). Δεν ήταν και η άπαιχτη season, ψιλο-απογοήτευση ήταν σε σχέση με την αρχή της 4ης (;) που βγήκε ο Dean και εμφανίστηκε μετά για πρώτη φορά ο Κας. Τότε έλεγες <<Ω ρε μάνα μου τι έχει να γίνειιιι, δώσε δώσε>>.

Στο θέμα μας

Το ξαδερφάκι φάνηκε εκνευρισμένο και την είπε στον Dean. Προφανώς θα είχε ακούσει ένα κάρο πράγματα, θα του πρήστηκαν τα @@ και θα του την βάρεσε. Βέβαια παίζει και άλλο ενδεχόμενο...

Όταν έπιασαν το τσιν, της είπε ο παππούς <<Relax hon, we are not going to kill you. Get in the van. Quick now before the boys come back>>

Ο παππούς και τα ξαδέρφια που δεν τα ήξεραν τόσο καιρό ίσως παίζουν διπλό παιχνίδι από ότι φαίνεται και στην συνέχεια θα μάθουμε τι και πως. Ενδέχεται να μην είναι καν ξαδέρφια τους και απλά να τους παρουσίασε έτσι ο παππούς για να μπορέσει να πλησιάσει τους Sam & Dean. Which will make sense ;)

Ηταν σιγουρα μεταδοτικο επισοδειο, και οτι και να αποφασιζαν να μας δειξουν δεν νομιζω οτι θα συμφωνουσαμε οτι ηταν καταπληκτικο επισοδειο... Κανεις μα κανεις δεν περιμενε πως η φετινη σεζον θα μπορουσε να κρατησει το επιπεδο του Supernatural που αγαπησαμε.

Περα απαυτο

Συμφωνω βασικα με τον john..

Επιπλεον υποθετω πως οπως ειπε καποιος τα "ξαδερφια" δεν ειναι οντως σοι (θα παραηταν κουφο να μην τους γνωριζαν!) με συνεπεια πιστευω οτι ουτε ο παππους βρισκεται στο vessel του. Θα μπορουσε καλιστα να ειναι ο κιτρινοματης, που ειδε ο Dean μιας εχει ηδη βρεθει στο σωμα του παππου. Τωρα το πως γυρισε ειναι ετσι κ αλλιως μεγα ακυρο (οποιος και να ναι τελικα).

Θελω τωρα σιγουρα την εισοδο του Impala οταν στο δευτερο επ παει ο Dean στον Sam. και 20 φιλερ με πολυ λεπτη υποθεση η αντιμετωπιση του παππου.

Τελος θα πω οτι δεν περιμενω πολλα απο την φετινη σεζον, οποτε ας μας κανουν να γελασουμε και να χαρουμε 20+ νεα επισοδεια με τους Winchesters πριν το ληξουν το παναϊρι

Δημοσ.

Απλα μην συνεχισει σ'αυτο το επιπεδο.Σχεδον με πηρε ο υπνος.Δεν ειχε το κλασσικο feeling του Supernatural και καποια πραγματα που αναφερατε με πείραξαν πολυ οπως

οτι συναντηθηκαν τ'αδερφια μετα απο τοσο καιρο και ιδιαιτερα μετα απ'αυτα που ειχαν γινει και ητανε σαν να μην περασε μια μερα.Επισης noobas o Dean?Ημαρτον ρε μεγαλε.Ειναι δυνατον να μην γνωριζουν τι εστι Dean?Eπισης το πηγαινε-ελα στην ορεξη του Ντιν με το αν μεινει ή αφησει την κοπελα με κουρασε και το βρηκα λιγο τραγικο ως γραψιμο σεναριου.Ο Σαμ δεν επεισε καθολου και μου φανηκε καπως αφυσικα αυτα που ελεγε του στυλ και καλα εγω σε εστειλα σ'αυτην αλλα τωρα σε θελω πισω να συνεχισουμε να κυνηγαμε σαν να μην εγινε τιποτα.

Δημοσ.

Εγω παντως πιστευω πως το πρωτο επεισοδιο δεν θα εχει καμια σχεση με το τι θα δουμε στην εκτη σαιζον...Απορω με την προδιαθεση που εχετε μερικοι να καταδικασετε ολοκληρη σαιζον απο το πρωτο επεισοδιο,στο οποιο μαλιστα δεν καταλαβαμε καλα καλα τι εγινε...

Ποιος εβγαλε εξω τον παππου και τον Σαμ, και γιατι , που εχει χαθει ο Καστιελ , απο που ξεφυτρωσαν τα ξαδερφια και γιατι τωρα..ποιος τρελανε ολα τα "τερατα"...προφανως κατι"μεγαλο τρεχει εδω, που δεν θα αποκαλυφθει στο πρωτο επεισοδιο της σαιζον...!!!

Και εμενα μου αρεσε η Αποκαλυψη και ολο το σκηνικο...αλλα τωρα παμε γι'αλλα :devil::devil::devil:

Δημοσ.
Απορω με την προδιαθεση που εχετε μερικοι να καταδικασετε ολοκληρη σαιζον απο το πρωτο επεισοδιο,στο οποιο μαλιστα δεν καταλαβαμε καλα καλα τι εγινε

Δε καταδικαζουμε καμια ολοκληρη σεζον απο κανενα πρωτο επεισοδιο..

Εχουμε συνηθισει τις ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ του supernatural να ΜΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ..Τι να πρωτοθυμηθω?

Αυτο??

Με το " today is your lucky day kid "

Η μηπως αυτο?

Με το περιφημο "I'm an angel of the lord.." και τη τρελη εφεδια με τα μαυρα φτερα στο τελος?

Αντι αυτων τωρα εχουμε ενα ξενερωτο επεισοδιο χωρις βασικα πραγματα που υπηρχαν ολα αυτα τα χρονια. Φυσικο δεν ειναι να στραβωσουμε?

Και φυσικα δε θα καταδικασουμε τη σεζον απαυτο, δεν ειμαστε αφελεις, λιγο γκρινιαρηδες ισως, αφελεις οχι..

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον απο'πανω...

Παντως αυτο που πρεπει να φοβομαστε ειναι οτι ολα αυτα που μας στερησαν στην season premier ειναι λογο κακογραμμενου σεναριου και οχι ενα νεο style που προσπαθουν να μας περασουν οι καινουργιοι σεναριογραφοι ;)

Δημοσ.

Συμφωνω πως οι προηγουμενες πρεμιερες ηταν κλασης ανωτερες απο την φετινη. Γι'αυτο πιστευω πως ευθυνεται η προσπαθεια των σεναριογραφων να δειξουν ποσο ο Ντην ειναι δεμενος με την καινουρια "οικογενεια" του ( που κατε με απετυχε παταγωδως ) με αποτελεσμα να παραμελησουν λιγο την εισαγωγη στο καινουριο storyline !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...