bnvdarklord Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Πρεμιέρα την Παρασκευή 24/09 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Tb9xAepPm5E[/ame]
Conmack Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αντε αντε....δεν κρατιεμαι με τιποτα...!!!
marantonis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα ειναι τα αυτοτελη, και τετοια μονο να ειχε πιστευω οτι θα το βλεπαμε. Αλλα οχι τοσο πορωμενα, τα αλλα ειναι κορυφαια.
Conmack Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ειδικα το ολο θεμα με τον θεο , τον διαβολο , τον προφητη ,τους αγγελους κτλπ... πιστευω ειναι κορυφη ! Το ευαγγελιο των Winchesters...χαχαχα !!! Αντε να δουμε πως θα συνεχισει τωρα που τον ξεκαναν τον Λουσιφερ (ελπιζω τουλαχιστον )
Kasrith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα ειναι τα αυτοτελη, και τετοια μονο να ειχε πιστευω οτι θα το βλεπαμε. Αλλα οχι τοσο πορωμενα, τα αλλα ειναι κορυφαια. Ποιο πορωμενα νομιζω θα το βλεπουμε φετος, με τα αυτοτελη αστεια fotw επισοδεια, παρα αν παρατραβουσανε το God vs Devil φαση. Εγω τουλαχιστον ποιο ευχαριστα θα το βλεπα φετος. Που να το πηγαινανε μετα απο περσυ, enough is enough
Conmack Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Θα εχει ενδιαφερον παντος κ φετος η ολη φαση με τον Ντην. Το οτι εχει οικογενεια κ δεν θα θελει κ καλα να επιστρεψει στο hunting και ετσι ! Για να δουμε πως θα τον πεισουν... !
bnvdarklord Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τι γκαντέμης ο Kripke οταν διαλεγε ονόματα για τους χαρακτήρες: When it came time to name the two lead characters, Kripke decided on "Sal" and "Dean" as an homage to Jack Kerouac's road-trip novel On the Road. However, he felt that "Sal" was inappropriate for the main character, and changed the name to "Sam".[5] It was originally intended for the brothers' last name to be "Harrison" as a nod to actor Harrison Ford, as Kripke wanted Dean to have the "devil-may-care swagger of Han Solo". However, there was a Sam Harrison living in Kansas, so the name had to be changed for legal reasons. Combining his interest in the Winchester Mystery House and his desire to give the series the feel of "a modern-day Western", Kripke settled on the surname of "Winchester". However, this also presented a problem. The first name of Sam and Dean's father was originally "Jack", and there was a Jack Winchester residing in Kansas, so Kripke was forced to change the character's name to "John".[13]
alepous Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλο ένα clip [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9IbRc1aX1B4[/ame] Καλά είναι τα αυτοτελή ,η πεμπτη σεζόν αν και είχε κάποια δυνατά επεισόδια συνολικά για εμένα ήταν η χειρότερη από όλες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 βγήκε πριν ένα τέταρτο το 1ο επεισόδιο...
dismemberer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πφφφφ αφου με εβαλες που με εβαλες στο τριπακι τετοια ωρα, στειλε κανα θειο με pm αν εχεις την καλοσυνη Οι δικοι μου δε το εχουν ακομα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 private δυστυχώς και οι 2 με invites only
dismemberer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 πφφφ, ο δικος μου prv δε το εχει ακομα.
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 πφφφ, ο δικος μου prv δε το εχει ακομα. Εχεις pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.