nikos21aek Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Άσχετο.Ο γιατρός στην αρχή του επεισοδίου ήταν ο Freddy Krueger
parsifal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι λίγο βιαστικός στην απάντηση αλλά είναι και δύσκολο να συζητήσουμε σε φόρουμ what makes us tick και πως κρίνουμε. Όσο περνάνε τα χρόνια νομίζω ότι απλά βλέπουμε κάτι, είτε μας αρέσει είτε όχι (το συμπέρασμα βγαίνει αμέσως) και μετά απλά προσπαθούμε να βρούμε λόγια για να το υποστηρίξουμε . Μεγάλη αλήθεια... Thumbs up.
Japan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 http://www.tv.com/programming-alert-supernatural-smallville-returns-both-delayed-a-week/story/25019.html?tag=hotspot;gumball;1 Ακόμη μία εβδομάδα αναμονή... Μα τελευταία στιγμή αλλάζουν κι αυτοί...
dismemberer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Εγω λεω να το πανε Ιουνιο καλυτερα, καλοκαιρακι, οτι πρεπει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 και το Smallville...FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kasrith Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 και το Smallville...FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Srsly?? Φακ... Τουλάχιστον έχει Fringe και Spartacus
jemadux Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 βγηκε ή θα βγει στις 4 του μηνος το επεισοδιο ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 oh nice one, το τέλος ειδικά... η σκηνή με το σπαθί όλα τα λεφτά, μουσική απίστευτη...trololol
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 oh nice one, το τέλος ειδικά... η σκηνή με το σπαθί όλα τα λεφτά, μουσική απίστευτη...trololol Πολύ ωραίες ατάκες έχω να πω όπως και οι αναφορές στα διάφορα παιχνίδια-ταινίες κ.τ.λ... so hey did you think that batman tried to rape her?
john2gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 η σκηνή με το σπαθί όλα τα λεφτά, μουσική απίστευτη...trololol This, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Έλιωσα λέμε στα γέλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.