KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλυτερα να ειχαν μια σεζον με filler επεισοδια μονο. Αυτη η χαζομαρα που πανε να περασουν για ιστορια αδικει τις προηγουμενες σεζον. Aυτο. Eιχαμε κλεισει τον κυκλο, ειχαμε προετοιμαστει για μια σεζον μονο με fillers και ελπιζαμε να ειναι φοβερα και τελικα βλεπουμε εναν αχταρμα, βασικα πολλα επεισοδια Main story και καλα "με μυστικα" που ειναι ομως απλα μπερδεμενη, χαρακτηρες που ειναι υποτιθεται σε κυριους ρολους και πηγαινοερχονται με αποτελεσμα να μην νοιαζομαι για κανεναν τους και βεβαια μαπα fillers
marantonis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δεν αξιζε η σειρα τετοιο γαμησι στην πλοκη, αληθευει. Ειδικα στη χαζομαρα με την ψυχη του Sam. επισης χαλασαν τον χαρακτηρα του κραουλι, που ηταν απτους πιο γαματους Εγω εχω μια απορια απο την αρχη της σεζον: Πώς γινεται να μπορουν να κανουν ο,τι θελουν στο δημιουργημα του Kripke? Η σειρα ανηκει αποκλειστικα στο καναλι, κι οχι σ΄αυτον που την εφτιαξε? Ειναι θεμα συμβολαιων λογικα, μεγαλη βλακεια ομως. ΥΓ. Κατεβηκε και το 11ο...
nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Τα έσπασε το σημερινό!Πάλι δεν κατάλαβα πως πέρασε το 40αλεπτο.Είχε τα πάντα,γέλιο,δράμα,αγωνία και cliffhanger στο τέλος.Το καλύτερο επεισόδιο so far.Σχεδόν ξεπέρασα το ep.10 spoiler τόσο γρήγορο και απότομο ξεπάστρεμα του Κράουλι ep.11 spoiler Άντε να δούμε τώρα πως θα είναι ο Σαμ κανονικός,τι θα παιχτεί με τον τοίχο και τι θα παίζεται με τις ψυχές.Εντάξει άμα είναι να το πάνε πιο γαμάτα το θέμα μέχρι το τέλος,καλύτερα που ξεπαστρέψανε νωρίς τον Κράουλι που ένας απλός cool κακός ήταν και τίποτα παραπάνω.Και αφού το στόρυ έχει να κάνει με ψυχές τελικά και δεν θα πάνε τελείως χαμένα τα πρώτα επεισόδια γιατί κάπως θα δέσουν όλα αυτά με το καθαρτήριο,μια χαρά το πάνε.Απλά δεν ήταν ο Κράουλι το ταβάνι και θα το πάνε πιο ψηλά.Στο προηγούμενο φοβήθηκα ότι πετάνε 10 επεισόδια στον κουβά.Δεν γίνεται κάτι τέτοιο τελικά και μάλλον υπάρχει σχεδιασμός για το που θα καταλήξει η σεζόν από την αρχή.Άρχισε να μυρίζει πολύ epic finale πάντως.Μακάρι να μας το δώσουν.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πώς γινεται να μπορουν να κανουν ο,τι θελουν στο δημιουργημα του Kripke? Η σειρα ανηκει αποκλειστικα στο καναλι, κι οχι σ΄αυτον που την εφτιαξε? Kαθαρα θεμα δικαιωματων, εαν εχεις πουλησει πχ τα δικαιωματα ενος βιβλιου σου σε μια εταιρεια για να το κανει ταινια, τοτε αυτη μπορουν να το βιασουν και εσυ νομικα απλα μπορεις να ζητησεις να μην αναφερεσαι σαν δημιουργος αλλα αφου τα πουλησες? Ετσι και εδω, ποιος ηξερε τον Κριπκε? Πηρε την ιδεα του, αγνωστος, πηγε στο καναλι και του ειπανε "Οκ, αλλα κουκλες, ρουχα, βιβλια, τα trademarks των χαρακτηρων της σειρας, ακομα και τα ονοματα, δικα μας" Μπορουν αυριο να βγαλουν επισοδειο οπου τα αδελφια θα λεγονται Βαγγελης και Μαριγω Γουιντσεστερ αφου τους ανηκουν(στη μαμα-εταιρεια δλδ) οπως τους ανηκει ενα αμαξι, μια καρεκλα ή μια οθονη στα γραφεια των υπαλληλων
nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά πρέπει να συμμετέχει ακόμη ο Κρίπκε.Απλά το αρχικό σενάριο ήταν για 5 σεζόν.Αποκλείεται να το άφησε έτσι κάντε ότι θέλετε.
thomasG4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Παντως το cliffhanger ανετα θα μπορουσε να ειναι για season finale
john2gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Sorry but i like this season. Μέτρησε και το σημερινό επεισόδιο αν και το κόβω... Προς το τέλος της season να σπάει τον τοίχο ο Sam και να γίνεται της πόπης μέσα στο κεφάλι του
nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Και εμένα μια χαρά μου φαίνεται η σεζόν.Στην αρχή λίγο με χάλασε αλλά το έχουν φέρει μέχρι στιγμής πολύ ωραία και σίγουρα την περίμενα χειρότερη.Μετά λίγο ξενέρωσα στο προηγούμενο επειδή μου φάνηκε ότι δεν υπάρχει plan στη σεζόν.Αλλά μετά το σημερινό επεισόδιο περιμένω και Epic finale.. Σε καθαρτήριο με Σαμ και Ντίν να πεθαίνουν. Δηλαδή όχι μόνο το πάνε καλά το θέμα αλλά ανεβάζουν και τον πήχη.Από τη στιγμή που υπάρχουν και όντα πιο πάνω από το Θεό δηλαδή σύμφωνα με μυθολογία της σειράς..όντως μπορεί και να υπάρχει κάτι πιο πάνω από το διάβολο της περσινής σεζόν να καταλήξουν.
alepous Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Kαλό επεισόδιο το σημερινό αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν υπάρχει συγκεκριμμένο πλάνο για τη σεζόν απλώς μεταθέτει τις εξελίξεις στο μέλλον.Για φινάλε πιστεύω ότι το Ντιν να σκοτώνει το κακό σαμ είναι ποιο πιθανό. Οποιο και αν είναι το φινάλε δεν θα έχει νόημα αν συνεχίσουν να τσακίζουν τη πλοκή στη διαδρομή.Ο Death φαίνεται ουδέτερος και δεν πιστεύω ότι προλαβαίνουν να εισάγουν ένα σούπερ άγνωστο κακό στη μέση της σεζόν.
Deponakias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Και μενα μαρεσει αυτη η σεζον... Θεωρω λιγο αστοχο το οτι πατε να ερμηνευσετε πως θα συμπεριφεροταν ο σαμ χωρις η με ψυχη,γιατι τον εβγαλαν μονο του,γιατι οι δαιμονες ειναι καλοι και πριν κακοι...γιαυτο λεγεται και υπερφυσσικο..γιατι δεν μπορεις να το εξηγησεις λογικα...
alepous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Και μενα μαρεσει αυτη η σεζον... Θεωρω λιγο αστοχο το οτι πατε να ερμηνευσετε πως θα συμπεριφεροταν ο σαμ χωρις η με ψυχη,γιατι τον εβγαλαν μονο του,γιατι οι δαιμονες ειναι καλοι και πριν κακοι...γιαυτο λεγεται και υπερφυσσικο..γιατι δεν μπορεις να το εξηγησεις λογικα... Το ότι λέγεται υπερφυσικό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοήσουμε τα λάθη στη πλοκή και να μην περιμένουμε να εξηγηθούν κάποια πράγματα.Οι απορίες για τη ψυχή του σαμ είναι λογικές σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τη σειρα. Ο Σαμ χώρις τη ψυχή του θα έπρεπε να είναι απλώς ένα husk Εφόσον αναφέρθηκε ότι ο σαμ χωρίς τη ψυχή του δεν νιώθει συναισθήματα γιατί είναι ---παιδο. Γιατί μπορούν να βγάλουν από το κλουβί το σαμ και τη ψυχή του ο crowley και οι νεραιδες και δεν μπορούν να βγουν οι ποιο δυνατοί αρχάγγελοι. Για τα παραπάνω δεν περιμένω λογική απάντηση γιατί τα θεωρώ τρύπες στο σενάριο.Αν συνεχίσουν να διαλύουν τη πλοκή και στο τέλος μας πούν ότι supernatural είναι συμβαίνουν αυτά τότε προφανώς έχει καταπέσει η σειρά.
Kasrith Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δυνατό το επεισόδιο, αν και μου την έδωσε που ήξερα απο πολύ νωρίς πως θα εξελισσόταν... Μόλις άρχισαν να πίνουν Sam+Bobby ήξερα ότι σαν Death θα έσκαγε ο Dean και θα έβγαζε το δαχτυλίδι Πάλι καλά που δεν τον μαμησαν τον Death σαν χαρακτήρα.. Για φινάλε πιστεύω ότι το Ντιν να σκοτώνει το κακό σαμ είναι ποιο πιθανό. Πολύ αμφιβάλλω να γίνει αυτό. Ασε που αν γίνει θα μου σπάσουν τα νεύρα.. Μου φαίνεται πολύ Επιστροφή στην 5η, έλεος. Ασε που Δεν υπάρχει λόγος να είναι κακός ο Sam, ψυχολογικό ράκος θα είναι αν 'πέσει' ο τοίχος του Θανάτου
alepous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει λόγος να είναι κακός ο Sam, ψυχολογικό ράκος θα είναι αν 'πέσει' ο τοίχος του Θανάτου Ύστερα από τόσα επεισόδια με τη ψυχή του σαμ να καταλήξουν στο να γίνεται κλαψιάρης μου φαίνεται κάπως λίγο.
Kasrith Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ύστερα από τόσα επεισόδια με τη ψυχή του σαμ να καταλήξουν στο να γίνεται κλαψιάρης μου φαίνεται κάπως λίγο. Και θα γίνει κακώς? Απο που και ως που? Αν γκρεμιστεί ο τοίχος, θα γίνει γκάγκαλος/ράκος/cuckoos nest φάση, όχι 'κακός'. Το να σκοτωθούν και οι 2 στο τέλος στο Purgatory είναι πολύ ποιο πιθανό/δυνατό σενάριο πιστεύω
SuPeRsAyIaN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εγω πιστεύω οτι θα χει happy end στο τέλος, πάντως !Εμένα αυτή η σεζόν δεν θα λεγα οτι μου αρέσει ιδιαίτερα καθώς η ιστορία του 4ου&5ου κύκλου ουσιαστικά δεν συνεχίζετε αν και πιστέυω οτι θα την επαναφέρουν.Θυμηθείτε τι είχε πει ο Μιχαηλ στον Σαμ μόλις ανέκτησε το σώμα του στο τελευταίο επεισόδιο!"Οχι Σαμ μην το κάνεις δεν πρέπει να τελειώσει έτσι" και βασικά στην τελευταία σκηνή του 5ου κύκλου εγω νόμιζα πως ήταν ο Λούσιφερ και είχε κάνει καμια μπινιά! :lol:χαχα.Απο κει και πέρα οτι ο Κράουλι επανέφερε τον παππού Σαμ και τον Σαμ δεν μπορώ να καταλαβω που εξυπηρετούσε στα σχέδια του να βρει το καθαρτήριο!Επίσης όπως είπα πιστέυω ο Θεος θα επανέρθει δυναμικά και κάπου θα επανέρθει η περσυνή ιστορία!Τώρα ολα αυτά με νεράιδες και τέτοια βλακείες για να γεμίσουν τα επεισόδια μου ακούγονται εμένα!Οτι και καλά ο νεράιδος -χαχα- μπορούσε να μπει στο Κλουβί του Λούσιφερ και του Μιχαηλ και μάλιστα έτσι όπως το είπε με άνεση κιόλας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.