firewalker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Γουστάρω Καστιέλ. Η σειρά έπρεπε να τελειώσει πέρυσι.
mindtrapper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 lol cool story bro... Thx, i try. Ρε τι πίνετε;Θέλουμε και εμείς! Όχι πες μου δε θα σου άρεσε να είναι έτσι η ιστορία; Πάω να τους πουλήσω το σενάριο αφού μάλλον δεν έχουν δικό τους
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Πωω.. Καλά ε, μιλάμε μέχρι να βρει το νέο επ, θα έχετε βγάλει 100 "πιθανά" σενάρια, το ένα ποιο τρελό απ το άλλο ;P
marantonis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Καλο το επεισοδιο, συμφωνω στο οτι ο σαμ θα ηταν καλυτερα να μην παρει πισω την ψυχη του
stav18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Eμένα πάντως μου λείπει ο παλιός, καλός, γλυκούλης Σαμ.. Αυτό το άνιωθο πλάσμα στο οποίο έχει μετατραπεί με ψιλοξενερώνει... :/
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εγω δεν βλεπω και καμια τεραστια διαφορα στον Σαμ. Αψυχος πριν, αψυχος και τωρα. Αν ειχαν κανα σωστο ηθοποιο...
nrkmaiden Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 παντως, θα ηταν πολυ ανατρεπτικο αν ο Sam γινοταν ο κακος και επρεπε ο dean να τον σκοτωσει
devilfish Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Preview episode 11 Preview 10 ελληνικοι χαρακτηρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 μας σκότωσε το preview, το Σάββατο αργεί...
Kasrith Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 παντως, θα ηταν πολυ ανατρεπτικο αν ο Sam γινοταν ο κακος και επρεπε ο dean να τον σκοτωσει Εσυ την περσινή σεζόν βλέπεις? μας σκότωσε το preview, το Σάββατο αργεί... Πάλι καλά που δεν το βλέπω δηλαδή ;P
nikos21aek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πάλι καλά που δεν το βλέπω δηλαδή ;P Πάλι καλά δεν λες τίποτα.Όποιος δεν θέλει να βάλει τον εαυτό του να περιμένει πως και πως μέχρι το Σάββατο ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ!
alepous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 promo και space promo sneak peek του 6.11 Link Link
cons1985 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Και εγώ πιστεύω πως η σειρά έπρεπε να έχει τελειώσει πέρσι. Τα φετινά επεισόδια δεν λένε ακόμα και πολλά και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω πως στην συνέχεια θα γίνει της τρελής το πανηγύρι και θα μείνουμε μπιπ...
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Tωρα ειδα το προηγούμενο Σοβαρα? Δηλαδη ο Σαμ που ηταν ενας μεγαλος παπαρας χωρις ψυχη τωρα απλα εγινε ενας μουτρωμενος χωρις ψυχη? Εδω και καποια επεισοδια παμε απο το χωρις ψυχη=μεγαλος βλακακος σε χωρις ψυχη=βαρυς και ασηκωτος Και τελικα ολα αυτα, ο μεγαλος Κραουλι τοσων σεζον χαθηκε ετσι?Και γιατι δεν το κανανε απο την αρχη? Τι εμποδιζε τον Καστιελ να το κανει απο την αρχη να τελειωνουμε? Εντομεταξυ "πανω" και "κατω" γινεται χαμος και στη σειρα μυξοκλαινε? Πραγματικα αυτος ο αχταρμας αδικει το καλοσχεδιασμενο οραμα του Κριπκε
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνω με τον KaizerSoze. Μεγαλη μουφα. Καλυτερα να ειχαν μια σεζον με filler επεισοδια μονο. Αυτη η χαζομαρα που πανε να περασουν για ιστορια αδικει τις προηγουμενες σεζον. Πως γινεται ο Crowley να ελευθερωσε τον Sam απο το κλουβι? Πως γινεται οποισδηποτε αλλος εκτος απο τον Θεο να εβγαλε ετσι ευκολα καποιον απο το κλουβι? Ολη την τεταρτη σεζον οι δαιμονες σπαγανε σφραγιδες και προσπαθουσαν να ανοιξουν το κλουβι. Ειναι που ειναι αδικαιολογητο το οτι ο Σαμ κανει βολτες ελευθερος ας το καναν πιο πειστικο τουλαχιστον. Αυτο ειναι βιασμος του original story. Επισης, ειναι δυνατον να ειχαμε μεχρι τωρα ως ¨κακο¨ τον Crowley? Δεν ειναι καν κακος ο τυπος, ολο αστειακια και ιστοριες ειναι ο χαρακτηρας του και την 5η σεζον τους βοηθουσε κιολας. Εγω θυμαμαι οτι επεισοδιο ειχε μεσα τον Κιτρινοματη στις πρωτες 2 σεζον και αργοτερα την Λιλιθ και Λουσιφερ (εκτος των επεισοδιων που τον επαιζε ο Padalecki) σε 4η και 5η αντιστοιχα, να τραβαμε τα βυζια μας απο την γαματοσυνη τους. Δεν ξερω αλλα εχω απογοητευτει παρα πολυ. Το ξερα οτι θα προσθεταν δικα τους οτι να'ναι στοιχεια στην ιστορια αλλα ηλπιζα οτι θα κραταγαν τα προσχηματα και θα μεναν πιστοι στην ιστορια. Ακου "ο Σαμ ειναι ελευθερος αλλα η ψυχη του ειναι ακομη μεσα στο κλουβι". Τι π@π@ρια ειναι αυτη? Ποιος βλακας τη σκεφτηκε? Ειδα και το preview με τον Death. Θα του γ@μησουν και αυτουνου το χαρακτηρα, το βλεπω εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.