scullyist Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 EXCLUSIVE VIDEO: 'Supernatural' Pays Tribute to... άντε αν το θεωρείτε σπόιλερ.. .... 'The X-Files' τι άλλο θα ήταν για να ποστάρω εγώ http://www.tvsquad.com/2010/11/17/supernatural-x-files/ Τώρα βρήκαν να το κάνουν οι μπουνταλάδες, αφού έχει φύγει ο Kim Όχι ότι δεν εχουν ξεσκιστεί ν'αναφέρουν M&S από τις αρχές, αλλά τεσπα.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μετα και το προηγουμενο επισοδειο, δεν ξερω αν οι δημιουργοι ειναι ιδιοφυιες ή οχι Πραγματικα η σειρα ειναι σαν τον Σαμ, δεν εχει πια την ψυχη της, ειναι Supernatural, μοιαζει με Supernatural, λειτουργει σαν Supernatural αλλα δεν ειναι. Εκτος αν το καναν επιτηδες οποτε μιλαμε για μεγαλους μαγκες Παντως το οτι μπηκαν καποιοι "αντικειμενικοι" κανονες στο τι δεν μπορει να κανει αυτος ο Σαμ που στην ουσια ειναι ειναι ενας "υπολογιστης"/Σαμ, δλδ τα παντα εκτος απο συναισθηματα/σκεψεις, δεν μου πολυ αρεσει. Ειναι σαν να οριζουν τι ειναι ψυχη ενω το ηθελα πιο ασαφες(πχ γιατι η απουσια ψυχης να πρεπει να ειναι "δεν νοιαζομαι για κανεναν"???) Για να δουμε τι θα λεει το σημερινο
Japan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Υποτίθεται πως την σαιζόν 6 δεν την "τρέχει" ο Eric Kripke, αλλά έχουν βάλει την Sera Gamble. O Kripke έτσι κι αλλιώς το έβλεπε πως θα σταμάταγε στις 5 σαιζόν, αλλά το κανάλι επέμενε για 6η. Οπότε μάλλον γι'αυτό δεν είναι σαν τις προηγούμενες.
alepous Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Αν και σαν υπόθεση δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο το σημερινό επεισόδιο είχε γέλιο. αρκετά καλό φαίνεται το πρόμο του 6χ10 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=871CPkbijPE[/ame]
flamelab Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Χαλια επεισοδιο αυτό με τις νεράιδες. Εαν βαριέστε, μη το δείτε καν.
marantonis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 μια χαρα φιλερ ηταν, αν και θα προτιμησω αυτο με τους βρικολακες αφου οι σπλατεριες λενε απειρως περισσοτερο απο τις χαριτωμενες λαμψεις. Αυτο με την ψυχη του σαμ ομως γινεται ολο και πιο κουφο. Υποτιθεται οτι δεν εχει συνειδηση αλλα και συναισθηματα; αυτο λεει η σειρα ή κανω λαθος; Κι αν καταλαβα καλα, τοτε δε μας τα λενε καλα, αφου εγω και να φοβαται τον εχω δει και να καβλωνει με οποια δει στα μπαρακια. Μονο για τον αδερφο του ισχυει η αναισθησια?
Kasrith Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ωραίο επεισόδιο. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες και κενά γιατί θέλω φέτος απλά να ευχαριστηθώ γέλιο. Βλέποντας αυτό το "φίλερ" έμεινα πλήρης ευτυχισμένος. Είχε πολύ γέλιο, έναν αδερφό να κυνηγάει της γκόμενες (άσχετα που ήταν λάθος αδερφός ), και έναν Dean με "παραισθήσεις"... Περίμενα φέτος, αν γινόταν η δουλειά σωστά, να βλέπαμε 22 τέτοια επεισόδια. Δεν ξεκινήσαμε όπως θα'θελα, παρ όλα αυτά νιώθω πως βρήκαν την σωστή συνταγή και πλέον γευτήκαμε λίγο απο τα παλιά καλά επεισόδια.
Japan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν είναι από επόμενο επεισόδιο οπότε be spoiler warned... (και λίγο bloody αηδιαστικό...) http://twitpic.com/39ecgd
panos9553 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Παιδια να ρωτησω...βγηκε το 10ο επεισοδειο την Παρασκευη?
bnvdarklord Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Παιδια να ρωτησω...βγηκε το 10ο επεισοδειο την Παρασκευη? Οι σειρες εχουν διακοπή(λογω Thanksgiving υποθετω), το Supernatural ξεκιναει 3/12, αλλες σειρες λιγο πιο μετα.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Αυτο με την ψυχη του σαμ ομως γινεται ολο και πιο κουφο. Υποτιθεται οτι δεν εχει συνειδηση αλλα και συναισθηματα; αυτο λεει η σειρα ή κανω λαθος; Κι αν καταλαβα καλα, τοτε δε μας τα λενε καλα, αφου εγω και να φοβαται τον εχω δει και να καβλωνει με οποια δει στα μπαρακια. Μονο για τον αδερφο του ισχυει η αναισθησια? Aυτο με χαλασε και μενα, ειδικα στο επεισοδιο με τις νεραιδες που ασχοληθηκαν πολυ με την ψυχη του Σαμ Στην ουσια εχουν μπερδεψει την ψυχη με την συνειδηση και απλα εχουν κανει τον Σαμ μεγαλο αρχ... ετσι? Δηλαδη δεν ειναι κενος, αδειος, ενα ρομποτ, ειναι απλα παπαρης και κωλοπαιδο. Αμα ειναι ετσι η απωλεια ψυχης ξερω μερικους που θα ελεγες οτι βελτιωθηκαν αμα χαναν την ψυχη τους
panos9553 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Οι σειρες εχουν διακοπή(λογω Thanksgiving υποθετω), το Supernatural ξεκιναει 3/12, αλλες σειρες λιγο πιο μετα. Σε ευχαριστω πολυ,δεν το ηξερα...
Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δυνατό το σημερινό.. Λογικό άλλωστε όταν έχεις μαζεμένους σε ένα επ : Cas, Crowley, Meg και ένα σωρό Monsters+Demons
nikos21aek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 WTF ήταν αυτό που έγινε ρε;;; Απίστευτο! Δεν το περίμενα με την καμία όμως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.