Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 6 [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η] ‎

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το αξιζε το σαπιζμα στο τελος. Ξενερωσα με το προμο, που δεν ειχε μαυριζμενα ματια :P

κάτι μου λέει ότι μετά το "σάπισμα" θα τον κοιτάξει ο Sam σαν να μην κατάλαβε κάτι, ανοιωθίλα!

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι μετά το "σάπισμα" θα τον κοιτάξει ο Sam σαν να μην κατάλαβε κάτι, ανοιωθίλα!

Ε ναι αφου στο προμο

λεει ο Bobby οτι

δεν εχει ψυχη...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε ναι αφου στο προμο

λεει ο Bobby οτι

δεν εχει ψυχη...

και επειδή δεν έχει ψυχή είναι γνωστό ότι....? :P

Δημοσ.

What is dead must stay dead ...

τα ελληνικα μου μεσα

Δημοσ.

Επιτέλους... Επιτέλους ενα επεισόδιο που ΓΟΥ-ΣΤΑ-ΡΑ! Απο γέλιο, υπόθεση αλλα και main story. Και φανταστείτε οτι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μακάρι μονο να μην το γκαντεμιάσω τώρα! Ναι, είχε υπερβολικό αδερφικό δράμα, αλλα το χουμε συνηθίσει (δυστυχώς τα τελευταία χρόνια.)

Μακάρι να συνέχισε έτσι (την συνεχή άνοδο εννοώ :P)..

edit

Μόλις τελείωσε. ΤΑ ΣΠΑΣΕ!

Δημοσ.

Ναι, μόλις το είδα ήθελα να γράψω ότι γ@μησε το επεισόδιο αλλά ήταν 7 το πρωί :P. Πραγματικά, ένα πάρα πολύ καλό επεισόδιο και πολύ φοβάμαι ότι τώρα που ξέρουμε πως έχουν τα πράγματα, θα φάμε fillers

μιας και θα μαζεύουν τέρατα για τον Crowley

Όπως και να έχει, μέτρησε!

Δημοσ.
πολύ φοβάμαι ότι τώρα που ξέρουμε πως έχουν τα πράγματα, θα φάμε fillers

Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.

Εάν βρήκαν επιτέλους τέτοια χημεία, ας δείξουν κανα σωστό φίλλερ να γουστάρουμε.

Φαντάσου τι γέλιο μπορούν να βγάλουν με έναν Dean μέσα στην αμφισβήτηση του παππού, έναν άψυχο Sam και διάφορες ξεκάρφωτες εμφανίσεις των Cas+Crowley+Bobby. Μιλάμε για ΕΠΙΤΥΧΙΑ! :lol:

Δημοσ.
Λυστε μου μια απορια..

Δε θα επρεπε ο Κας να αναγνωρισει τον ξαδερφο που ηταν δαιμονας?

Ναι θα έπρεπε, αλλά με τον εμφύλιο εκεί πάνω που μυαλό :P

Δημοσ.

Νταξει, δε λεω, μια χαρα επεισοδιο ηταν, απολαυστικο.

Αλλα αυτο με

την ψυχη του Σαμ δεν ειναι κουφο; Δηλαδη ειναι το σωμα του Σαμ και το μυαλο του οπως το ξερουμε αλλα δε κοιμαται και δεν εχει μαλλον συναισθηματα, αρα λειπει η ψυχη του; Δεν υποτιθεται οτι ταυτιζεται η ψυχη -με την σουπερνατουραλ εννοια- με το μυαλο, στο οποιο υπαρχουν και τα συναισθηματα και η συνειδηση της υπαρξης και τα λοιπα; Και ο υπνος που κολλαει. Αφου το σωμα το εχει και αυτο ειναι κυριως που κουραζεται και θελει ξεκουραση. Εκτος κι αν το μονο πραγμα που μπορει να κουρασει τον ανθρωπο ειναι η πνευματικη εργασια.

Αλλα θα μου πειτε, υπερφυσικο ειναι (αρα εκ φυσεως παραλογο), ο,τι θελουν κανουν..

Δημοσ.
Νταξει, δε λεω, μια χαρα επεισοδιο ηταν, απολαυστικο.

Αλλα αυτο με

την ψυχη του Σαμ δεν ειναι κουφο; Δηλαδη ειναι το σωμα του Σαμ και το μυαλο του οπως το ξερουμε αλλα δε κοιμαται και δεν εχει μαλλον συναισθηματα, αρα λειπει η ψυχη του; Δεν υποτιθεται οτι ταυτιζεται η ψυχη -με την σουπερνατουραλ εννοια- με το μυαλο, στο οποιο υπαρχουν και τα συναισθηματα και η συνειδηση της υπαρξης και τα λοιπα; Και ο υπνος που κολλαει. Αφου το σωμα το εχει και αυτο ειναι κυριως που κουραζεται και θελει ξεκουραση. Εκτος κι αν το μονο πραγμα που μπορει να κουρασει τον ανθρωπο ειναι η πνευματικη εργασια.

Αλλα θα μου πειτε, υπερφυσικο ειναι (αρα εκ φυσεως παραλογο), ο,τι θελουν κανουν..

Το θέμα με τον ύπνο είναι όντως άκυρο. Αλλα το θέμα με την ψυχή, είναι πρωτότυπο.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό.

Και εγώ το σκέφτηκα, πως και δεν είναι σε φάση κώμα, και περπατάει και μιλάει κτλ χωρίς να έχει ψυχή αλλά είπα μιας και μου άρεσε σαν concept ας το καταπιώ.

Δημοσ.

Καλουτσικο αυτοτελες επεισοδιο, ανεβαινει αρκετα απο τη μεση και μετα.

Προσεξατε την ατακα;

Sam: "Δείχνει νευρικός, έτσι;

Dean: Εσύ δεν θα ήσουν;

-Εγώ θα μας πρόδιδα.

Πρέπει να καταλάβει πως είναι η καλύτερη

του ελπίδα, αν θέλει να μείνει ζωντανός.

-Όχι, θα τα καταφέρει.

-Επειδή αγαπάει αυτή την οικογένεια;

-Ναι.

-Εγώ πάντως θα μας πρόδιδα.

-Ευχαριστώ, Ντέξτερ.

Είναι καθησυχαστικό."

Αναφορα στον Dexter Morgan ηταν;:shock:

επειδη υποτιθεται οτι δεν εχει συναισθηματα (οπως τωρα ο σαμ);

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...