Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 6 [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η] ‎

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν ποιός θα το δεί;

Εγώ ψήνομαι πολύ άσχημα να τα δω στο τέλος όλα μαζί.

Έπειτα το επίσημο σπόιλερ του CW:

Returning for its sixth season, this haunting series follows Sam and Dean Winchester, two brothers bound by tragedy and blood to their dangerous, other-worldly mission. This past season, Dean and Sam faced their toughest foe yet: the Devil himself. As the Apocalypse raged on around them, the brothers, aided only by a dwindling band of fellow hunters and rebel angel Castiel, sought a way to stop Lucifer and save the planet. Ultimately, they discovered a way to force Lucifer back into Hell and end the Apocalypse – but at tremendous cost: Sam’s life. Season six will be a season of mystery and shadow. Heaven and Hell have been left in complete disarray since the apocalyptic events of season five. And now, monsters, angels and demons roam across a lawless and chaotic landscape. And so Dean Winchester, who has retired from hunting and sworn never to return, finds himself being pulled back into his old life – pulled back by none other than Sam Winchester, who has escaped from Hell. The two reunite to beat back the rising tide of creatures and demon-spawn, but they quickly realize that neither are who they used to be, their relationship isn’t what it used to be, and that nothing is what it seems.

Ότι περιμέναμε δηλαδή..Με καμία εκπληξούλα για το τι παίζει με τον Σαμ λογικά.

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι η πλειοψηφία αυτών που το είδαν ως τώρα, θα ρίξει τουλάχιστον μια ματιά και στον επόμενο κύκλο, including me. Ο οποίος btw ξεκινάει Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (το γράφω για να μην ψάχνουν κι άλλοι σαν κι εμένα).

Από μια ματιά που ριξα στη wiki, είναι πιθανόν ο τελευταίος κύκλος αλλά δεν είναι δεδομένο αυτό, εξαρτάται απ την τηλεθέαση, που λογικά, δύσκολα θα ναι μεγαλύτερη απ την 5η σεζόν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ ψήνομαι πολύ άσχημα να τα δω στο τέλος όλα μαζί.

και εγώ αλλά δεν το βλέπω να αντέχω :P

Δημοσ.

Με το που θα έχει μείνει μια βδομάδα μέχρι να βγει το πρώτο επεισόδιο της έκτης θα αρχίσει να μας τρώει όλους να το δούμε. Δεν αντέχει κανείς ένα χρόνο, κακά τα ψέματα.

Δημοσ.

Εγώ άντεξα πάντως 2,5 χρόνια για το Lost.:P

Εντάξει όντως είναι δύσκολο και άμα είναι να το κάνω συνήθως το κάνω αυθόρμητα.Δεν καταπιέζομαι.Απλά έχω ένα προαίσθημα ότι κάτι τέτοιο θα παίξει μετά το 2ο 3ο επεισόδιο του χρόνου.

Δημοσ.

Δηλαδη του χρονου δεν θα μπορειτε να αφιερωσετε 40 λεπτα την εβδομαδα για μια σειρα η οποια μας χαρισε μοναδικες στιγμες?

Και ας μην εχει main story...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται ότι το στόρυ μπορεί να ναι πολύ δυνατό στην έκτη σαιζόν. μακάρι να κρατήσουν τη σειρά στο επίπεδο που μας έχει συνηθίσει.

Δημοσ.

Ρε δεν σου λέω ότι θα τη σνομπάρω.Αν δεν με κρατήσει θα την αφήσω να τη δω όλη στο τέλος για να το ευχαριστηθώ καλύτερα.Και το πιθανότερο σενάριο όπως το κόβω βδομάδα-βδομάδα δύσκολο να με κρατήσει.Αν μάλιστα από ότι φαίνεται ο Σαμ το έχει ήδη σκάσει από την κόλαση και δεν έχουμε και κανένα τέτοιο επεισόδιο στις αρχές.

Δημοσ.

ΦΥΣΙΚΑ και θα την βλεπω καθε βδομαδα.

Αφενως νιωθω αυτη τη στιγμη πληρης απο αυτη τη σειρα. Νιωθω οτι ο κυκλος της 5 ετιας εκλεισε, πηραμ το τρεμπλ το καλο με νταμπλ και ΤΛ και τωρα παιζουμε σουπερ καπ. Αν το παρουμε και αυτο, απογειωση, αν το χασουμε δεν εγινε κατι

Και επισης για μενα ΜΑΚΑΡΙ να μην εχει Main story, αλλα 22 φοβερα fotw επισοδεια, απο αυτα που το Supernatural ειναι η καλυτερη σειρα στο ειδος(των fotw) αυτη τη στιγμη. Αν εχει Main story τοτε παλι μπορει να μπω στο τριπακι και δεν θελω να μενω με cliffhanger ενω με αυτοτελη θα το βλεπω στην ωρα του και τελος

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου χουν μείνει κάτι ψιλοαπορίες με ορισμένους χαρακτήρες; πχ γιατί είχε κατέβει ο Θεός στη Γη και γιατί άφησε να γίνει αυτό το πανηγύρι (απλά μια μέρα βαρέθηκε ν ασχολείται; - ελπίζω να μην έχει δωθεί μια σαφής απάντηση απ τη σειρά η οποία μου διέφυγε), εκείνο το superpowerboy διασταύρωση άγγελου με άνθρωπο τι απέγινε (έδινα μικρές πιθανότητες πως θα διαδραμάτιζε κάποιο ρόλο στο main story ή έστω θα ξαναεμφανιζόταν) και ίσως μερικοί ακόμα που ξεχνάω.

Ναι, κάποιοι θα πουν πως ο κύκλος έκλεισε και καλύτερα να μείνουν έτσι τα πράγματα για να μη χαλάσει η σειρά αλλά...

Δημοσ.

Count me in :-D. αν και άντεξα περιμένοντας να δω και τα 3 τελευταία επισόδια της 5ης, δεν πιστεύω να κρατήσω χρόνου ολόκληρου επεισόδια για το τέλος. Έτσι πως διάβαζα το spoiler του Νίκου με την περιγραφή της 6ης, μου ήρθε στο μυαλό:

Η σκηνή με το revolver και εκείνη την πύλη (στην 2η season νομίζω ήταν, προπολεμικές εποχές :-D, με τον κιτρινομάτη) που και καλά ήταν η πύλη της κολάσεως (νομίζω), και μόλις άνοιξε απελευθερώθηκαν δέμονες κλπ. Λέτε να παίζει τίποτα τέτοιο τώρα που και καλά οι "ισορροπίες" διαταράχτηκαν;

Πάντως, στο ίδιο backround θα κινηθούν πάλι, όπως ο Dean επέστρεψε από την κόλαση, το ίδιο και ο Sam τώρα.. Το θέμα είναι αν είναι ο παλιός Sam...

Δημοσ.
Εγώ άντεξα πάντως 2,5 χρόνια για το Lost.:P

Εντάξει όντως είναι δύσκολο και άμα είναι να το κάνω συνήθως το κάνω αυθόρμητα.Δεν καταπιέζομαι.Απλά έχω ένα προαίσθημα ότι κάτι τέτοιο θα παίξει μετά το 2ο 3ο επεισόδιο του χρόνου.

Ποιος μίλησε για lost. Εγώ το άφησα στην 5η σαιζόν. Αν δεν έχει τίποτα το καλοκαίρι θα το δω. Αλλά εδώ μιλάμε για Supernatural. Μια σειρά που ξέρει να κάνει παραφυσικό χωρίς παπαριές (bring on the flame!)...

Δημοσ.
Μόνο εμένα μου χουν μείνει κάτι ψιλοαπορίες με ορισμένους χαρακτήρες; πχ γιατί είχε κατέβει ο Θεός στη Γη και γιατί άφησε να γίνει αυτό το πανηγύρι (απλά μια μέρα βαρέθηκε ν ασχολείται; - ελπίζω να μην έχει δωθεί μια σαφής απάντηση απ τη σειρά η οποία μου διέφυγε), εκείνο το superpowerboy διασταύρωση άγγελου με άνθρωπο τι απέγινε (έδινα μικρές πιθανότητες πως θα διαδραμάτιζε κάποιο ρόλο στο main story ή έστω θα ξαναεμφανιζόταν) και ίσως μερικοί ακόμα που ξεχνάω.

Ναι, κάποιοι θα πουν πως ο κύκλος έκλεισε και καλύτερα να μείνουν έτσι τα πράγματα για να μη χαλάσει η σειρά αλλά...

Για βόλτα λογικά κατέβηκε στη γη.Και έσωσε και τα αδέρφια μια φορά στα σίγουρα.Το πανηγύρι το άφησε γιατί what is meant to be will be.Ήταν γραμμένα αυτά να γίνουν.Και από ότι φάνηκε δεν πολυεπεμβαίνει και όλο αυτό ήταν ένα τέστ για τα αδέρφια.(Λούσιφερ-Μιχαήλ,Σαμ-Ντίν).Το superpowerboy ήταν ο Αντίχριστος και απλά ο ερχομός του στη γη σηματοδοτεί και τον ερχομό της 2ας παρουσίας.Τον έστειλαν διακοπούλες για να καλύψουν και αυτό το θεματάκι.Θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν περισσότερο στην περίπτωση που επελέγαν ή να πάνε τελείως σύμφωνα με τις γραφές δηλαδή ο Λούσιφερ με κύριο όπλο του τον Αντίχριστο να αφάνιζε τους πάντες και τα πάντα και αφού γινόταν αυτό να τον έστελνε πάλι στην κόλαση ο Μιχαήλ,ή στην περίπτωση που θέλαν να τα πηδήξουν τελείως όλα για όλα και να κάνανε τον Αντίχριστο καλό.Το παιδί έκανε ότι ήθελε μόνο με τη σκέψη του.Δηλαδή στο επόμενο δευτερόλεπτο που θα τον έβρισκε ο Λούσιφερ όλη η ανθρωπότητα μαζί με τους πρωταγωνιστές πάπαλα.

Ποιος μίλησε για lost. Εγώ το άφησα στην 5η σαιζόν. Αν δεν έχει τίποτα το καλοκαίρι θα το δω. Αλλά εδώ μιλάμε για Supernatural. Μια σειρά που ξέρει να κάνει παραφυσικό χωρίς παπαριές (bring on the flame!)...

http://www.imdb.com/title/tt0162065/

http://www.imdb.com/title/tt0106179/

http://www.imdb.com/title/tt0118276/

http://www.imdb.com/title/tt0460644/

Τα έχεις δει όλα δηλαδή;:P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φυσικά και θα το βλέπω εβδομαδιαία , δεν θα αντέξω την αναμονή μεχρί του χρόνου . Αν και όποιος είπε και ένας φίλος ποιο πάνω δεν νιώθω ολοκλήρωση από το τέλος μου έχουν μήνει πολλά κενά ...

Δημοσ.

χαλαρά θα την δούμε ΚΑΙ αυτή τη σεζόν! είναι Supernatural ! ένας κύκλος ιστορίας 5 σεζόν έκλεισε, ένας νέος ΠΑΛΙ από την αρχή ξεκινάει! χαβαλέ νάχει, μάχες νάχει, απορίες ως τώρα να μας λύσει κι όλα τέλεια! άντε να περάσουν οι μήνες λοιπόν:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...