Προς το περιεχόμενο

Μητρική για Phenom 2 955 \965

giorgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αυτή με ικανοποιεί νομίζω! και πολύ μάλιστα! μόνο φίλε μου αν έχεις την καλοσύνη πες μου λίγο πόσο επαρκείς είναι οι ρυθμίσεις του bios της για υπερχρονισμό με ακρίβεια?!

και τέλος οι δίσκοι σατα 2 παίζουν σε σατα 3 έτσι?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι αυτή με ικανοποιεί νομίζω! και πολύ μάλιστα! μόνο φίλε μου αν έχεις την καλοσύνη πες μου λίγο πόσο επαρκείς είναι οι ρυθμίσεις του bios της για υπερχρονισμό με ακρίβεια?!

Και γιατι σε χαλαει τοσο πολυ που δινει παραπανω ρευμα απ' οσο βαζεις στο bios?

Μερικες δινουν λιγοτερο απ' οσο βαζεις στο bios.Μη φανταστεις οτι εσυ βαζεις πχ 1,320 και αυτη δινει 1,50.Η δικια μου της δινω 1,320 και δινει 1,328 και σε full load παει 1,330.Παντως εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος( μεχρι στιγμης,4 μηνες την εχω) απο την ASRock.Απο 2,7 στα 3,4 για 24/7, κυριολεκτικα ομως , προβλημα κανενα.Και με ξεκλειδωτο επεξεργαστη.Και οπως ειπε και ο caution οι 955/965 εχουν ξεκλειδωτο multi και να εισαι σιγουρος οτι θα βρεις το τερμα του επεξεργαστη μονο με αυτο.Το fsb δεν θα σου χρειαστει.

Δημοσ.

με χαλούσε στον 6600 γιατί ενώ ήταν όλα μια χαρα πχ με το 4,480 με το που εριχνα φουλ φορτιο με ανέβαζε στα 1,504 και δεν ψηνόμουν στην ιδέα

μόνο γι αυτό δεν τις πάω και όπως προείπα ότι μου κάηκε στα 400fsb ΕΛΕΟΣ!!!

άλλο θέμα τώρα: ποιό είναι ένα καλό revision/στεππινγ για τον 955 /965??

Δημοσ.
με χαλούσε στον 6600 γιατί ενώ ήταν όλα μια χαρα πχ με το 4,480 με το που εριχνα φουλ φορτιο με ανέβαζε στα 1,504 και δεν ψηνόμουν στην ιδέα

μόνο γι αυτό δεν τις πάω και όπως προείπα ότι μου κάηκε στα 400fsb ΕΛΕΟΣ!!!

άλλο θέμα τώρα: ποιό είναι ένα καλό revision/στεππινγ για τον 955 /965??

Το καλυτερο ειναι C3.

Δημοσ.

Ναι οι δίσκοι σατα 2 παίζουν σε σατα 3.

Τώρα οσο αφορά το overclocking δεν το κατέχω το ''άθλημα'' ομως στο μέλον σκέφτομαι

να πειραματιστώ γιαυτό και η αγορά αυτής της mobo άλωστε.

Δες και ενα review video ίσως λύσει κάποιες απορίες σου [ame]http://www.youtube.com/watch?v=lnS_kZAewNE[/ame]

Δημοσ.

ναι στο 775 αναφερόμουν είναι νομίζω σαφές άλλωστε απο το ποστ μου.

Για amd τι fsb δουλεύονται συνήθως?

---------- Προσθήκη στις 12:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:06 ----------

Ναι οι δίσκοι σατα 2 παίζουν σε σατα 3.

Τώρα οσο αφορά το overclocking δεν το κατέχω το ''άθλημα'' ομως στο μέλον σκέφτομαι

να πειραματιστώ γιαυτό και η αγορά αυτής της mobo άλωστε.

Δες και ενα review video ίσως λύσει κάποιες απορίες σου http://www.youtube.com/watch?v=lnS_kZAewNE

έχω σκαλώσει λίγο με τη συγκεκριμένη, θα μπορούσε κάποιος να μου πει πόσο καλή είναι από άποψη επιλογών για χρονισμό...

Δημοσ.
Αν φεύγω offtopic πείτε μου. Για 965 με DDR2, αυτή η μητρική αξίζει; Asus M4N82 Deluxe http://www.priveshop.gr/product.php?code=91032144

Το πλαίσιο την έχει 150 και στο πριβέ την έχει 100+

Μητρικη με nVidia chipset? :confused: :confused:

Το σκεφτηκες πολυ?Εχεις τιποτα nVidia καρτες για να κανεις sli? Αλλιως μακρια.

Δημοσ.

Ναι, έχω ήδη την gts 250. Και γενικά λίγο που κοίταξα σε e-shop και plaisio δεν υπάρχει μεγάλο στοκ από μητρικές για AM2.

LouCi4er: Το cooler σου είναι αθόρυβο; Έχεις κάνει overclock; Γιατί θέλω και cooler..

Aλήθεια, τι το κακό έχουν τα nvidia chipsets;

Δημοσ.
Ναι, έχω ήδη την gts 250. Και γενικά λίγο που κοίταξα σε e-shop και plaisio δεν υπάρχει μεγάλο στοκ από μητρικές για AM2.

LouCi4er: Το cooler σου είναι αθόρυβο; Έχεις κάνει overclock; Γιατί θέλω και cooler..

Aλήθεια, τι το κακό έχουν τα nvidia chipsets;

Ναι τον εχω κλοκαρισμενο τον επεξεργαστη.Η ψυκτρα που εχω ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα.Και μια χαρα αθορυβη ειναι.Ειδες πολλες καινουργιες μητρικες( για AMD) να βγουνε με nVidia chipset? Στο λεω γιατι σκοπευεις να κλοκαρεις τον επεξεργαστη σου.Εγω λεω να παρεις αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/GIGABYTE-GA-MA790XUD3P-sAM2-DDR2-790X.htm επειδη ειχες σκοπο να το δωσεις το κατοσταρικο.Αν θες τη γνωμη μου 100 ευρω σε ΑΜ2+ μητρικη ειναι τσαμπα λεφτα.Καλυτερα αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-790XT-G45-AM2p-DDR2-790X-790XT-G45.htm

Δημοσ.

Και οι 2 μια χαρά μου φαίνονται οκ.. αφού τις προτείνεις κι όλας. Αλλά δεν έχουν SLI support :(

Και αυτή που κοιτάω όντως παλιό chipset έχει, απλά rebranded. Όπως και η κάρτα γραφικών μου.. άλλο ένα rebranding. Έχει πιάσει το κόλπο σε μένα πάντως :Ρ

Δημοσ.
Και οι 2 μια χαρά μου φαίνονται οκ.. αφού τις προτείνεις κι όλας. Αλλά δεν έχουν SLI support :(

Και αυτή που κοιτάω όντως παλιό chipset έχει, απλά rebranded. Όπως και η κάρτα γραφικών μου.. άλλο ένα rebranding. Έχει πιάσει το κόλπο σε μένα πάντως :Ρ

Εγω απλα προτασεις εκανα.Αν θελεις μητρικη αποκλειστικα για sli τοτε πασο.Απλως αυτες που σου ειπα εγω ειναι πολυ ανωτερες μιας και θες να ασχοληθεις με τον επεξεργαστη.Αλλα ποιες καρτες θες να κανεις sli?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...