Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα διαχείρισης Partition

panchociv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρει και ο τίτλος, ψάχνω κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα αλλάξω τα μεγέθη των partitions σε έναν σκληρό δίσκο, ο οποίος φιλοξενεί και το λειτουργικό σύστημα. (Win 7-64bit)

Δοκίμασα αρχικά το Paragon Partition Manager το οποίο μου επέτρεπε, μόνο προς μία κατεύθυνση μεταφορά χώρου.

Συγκεκριμένα ενώ ήθελα να μεταφέρω 300GB από το C: στο E: , αυτό μου επέτρεπε να μεταφέρω 300GB ΜΟΝΟ από το E: στο C: (ενώ φυσικά υπάρχει διαθέσιμος χώρος).

Δοκίμασα και το ενσωματωμένο εργαλείο των Win της διαχείρισης δίσκων αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

(Αυτό μου επέτρεψε να διαμορφώσω τα μεγέθη όπως ήθελα, έκανε επανεκκίνηση, μου έδειξε ότι εφαρμόστηκαν οι αλλαγές, αλλά τα partitions έμειναν τα ίδια!)

- Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να βρίσκεται το πρόβλημα ?

- Κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα το οποίο να καταφέρει επιτέλους να διαμορφώσει τα partitions και να εξασφαλίζει σε ικανοποιητικό βαθμό τα αρχεία που υπάρχουν ήδη στο σκληρό ?

Εκτός αν κάποιος συνφορουμίτης γνωρίζει τη λύση και μπορεί να βοηθήσει .

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

live cd είναι, και το πρόγραμμα έχει γραφικό περιβάλλον, δεν χρησιμοποιείς κονσόλα ή τίποτα περίεργο. Σαν να δούλευες στα windows, απλα κουνάς μπάρες, διαλέγεις Move κλπ.

κοίτα εδώ για να καταλάβεις (καίς το iso σε cd, ρυθμίζεις το bios να φορτώνει απο cd και κοιτα στο λινκ που σου έδωσα απο το 8 και μετα.)

διάβασε και αυτό use_gparted_to_resize_windows_7_vista_partition. πολύ σημαντικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...