Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκατασταση Windows 7

james@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενα laptop Toshiba P200d-11l ο οποιος εχει vista Ηοme γνησια. Προσπαθω να περασω windows 7 pro και ειναι αδυνατον. Παω στην εγκατασταση, κανω διαμορφωση δισκων και οταν ερθει η ωρα να επιλεξω που θα γινει η εγκατασταση του νεου λειτουργικου μου ζηταει προγραμμα οδηγησης συσκευης που απαιτειται για την προσβαση στο σκληρο δισκο και δεν το βρισκει με τιποτα. Εχω ψαξει σε ποσα site και δεν μπορω να το βρω. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια??

Καθε βοηθεια και αποψη ειναι ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Αφου περασω απο το σταδιο της διαμορφωσης βγαινει η πρωτη φοτο

Μετα αν πατησω αναζητηση βγαζει τη δευτερη φοτο

και τελος επειδη δεν βρισκω τους drivers βγαζει τη τριτη φοτο

post-48530-12906309205_thumb.jpg

post-48530-129063092055_thumb.jpg

post-48530-129063092059_thumb.jpg

Δημοσ.

θελει τον driver για τον controller σου.Αλλα μου κανει εντυπωση οτι πρωτα του κανει το format και μετα το ζηταει...Ψαξε στο site της μητρικης για τον controller http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=152&selProduct=760&selShortMod=674&language=13&selOS=29&selType=all&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=all&page=1&startPage=1 αν αι δεν βλεπω να εχει κατι σχετικο.

Ψαξε και το bios για σχετικες αναφορες με τον controller και αν εχει legacy,ide ή κατι τετοιο επιλογη και αλλαξε το.

Αν τιποτα δεν πετυχει τοτε κανε mount το iso απτα vista ..κανε ενα δευτερο partition και ξεκινα την εγκατασταση απο τα vista.Με τα τα σβηνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...